Το επόμενο για άλλη μια φορά το Ω Seamaster. (Το σχόλιο για το 1/3 πάει στο μπλε-γκρι που παραμένει το αγαπημένο μου).
Μιας και το μπλε-γκρι το έχω ξαναβάλει και για να μην βαρεθείτε, δοκίμασα κάτι πιο σπέσιαλ.

Πραγματικά πανέμορφο ρολόι, ίσως το μοναδικό two-tone που θα σκεφτόμουν να φορέσω. Περιορισμένης παραγωγής, από τιτάνιο, Sedna gold και τανταλο, στην ουσία είναι triple-tone. Αριθμημενο, no date, master chronometer. Ελαφρύ τόσο-όσο αφού το χρυσό δίνει παραπάνω βάρος αποτι ένα ρολόι αποκλειστικά από τιτάνιο, σωστό βάρος στο μπρασελέ για να μην το νιώθεις μονοπατο, ο,τι και να πω είναι λίγο.

Στο μαγαζί είχε δίπλα δίπλα όλα τα χρώματα του Seamaster σε δυο σειρές, μια με μπρασελέ και μια με λουρί. Το έχω ξαναπεί και όσο το βλέπω τόσο είμαι σίγουρος γιαυτο που λέω. Στα λεφτά του και αρκετά παραπάνω, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Μπορεί άνετα να είναι το ένα ρολόι, από το βυθό μέχρι το γκαλά.
Η Ω έχει κάνει τρομερή δουλειά και το καταλαβαίνεις μόνο αν το πιάσεις. Ίσως η μπούκλα είναι λίγο μεγάλη, αλλά και πάλι, είναι καταδυτική, με μικρορυθμιση και εξαιρετική ποιότητα και αν θυμάμαι καλά έχει και divers extension.