Για μένα η μάρκα είναι Χ.
Με απλά λόγια... Δεν βρίσκω κανένα νόημα για αγορά ενός ρολογιού το οποίο βασίζει την αξία του σε πολιτικές πωλήσεων και σε hype του YouTube ή του Instagram.
Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές επιθυμίες ή επιλογές του καθενός σας.
Και για να μη ξεχνιόμαστε ουσιαστικά μιλάμε για ένα ρολόι που έχει προκαλέσει αυτή τη φούσκα, το bb 58.
Αμφιβάλλω αν οι κάτοχοι παίρνουν πίσω τα λεφτά τους ή και περισσότερα πουλώντας το προϊδιόκτητο ρολόι τους ή αν το δίνουν με την ευκολία που κάποιοι θέλουν να με κάνουν να πιστέψω.
Τα παραπάνω δεν τα λέω ως hater. Σε κανένα ρολόι δεν στέκομαι απέναντι ως hater. Και διαβάζω το εύστοχο και προσεγμένο σχόλιο "να πάρεις μεγάλο μέρος των χρημάτων σου πίσω".
Τι λέει αυτό το σχόλιο; Τι μύνημα προσπαθεί να περάσει;
Αν δηλαδή θέλω να πουλήσω ένα Breitling δεν θα πάρω πίσω μεγάλο μέρος των χρημάτων μου;
Ένα Omega; Ένα Panerai; Ένα GS; Μια χελώνα της Seiko; Ένα citizen; Ναι ακόμα κι ένα Casio Duro;
Ποιος έχει στοιχεία για να στηρίξει το πόσο μεγάλο είναι αυτό που θα πάρω πίσω;
Το pelagos είναι ένα όμορφο ρολόι.
Το bb58 είναι ένα όμορφο ρολόι.
Αν το αγοράσω καινούριο θα πάρω πίσω όσα αναλογικά θα έπαιρνα από ένα Seamaster ή ένα Superocean (αν το λέω σωστά) ή ένα Panerai 005 κλπ κλπ.
Αυτή είναι η γνώμη και η αίσθηση που έχω.