Επεστρεψα μολις απο Μυκονο αεροπορικως και επανηλθα στους νορμαλ μου ρυθμους..

Οι ωρολογιακες μου εντυπωσεις μετα απο εξεταση χιλιαδων καρπων ειναι εξης:
- 9 στα 10 sub (μαυρο με τον κυκλωπα) ειχαν ceramic bezel, και μπορω να πω πως ισως το αλουμινιο να ειναι καλυτερη επιλογη για μενα...Καπως "γκριζαραν" τα κεραμικα και αντανακλουσαν το φως...
- 1 στα 4 sub ηταν τwo tone, μαυρο-χρυσο, καμια αλλα παραλλαγη (πχ blue/gold, coke, pepsi), ειδα και δυο καινουργια μπλε και μπορω να πω οτι μου αρεσαν..
- 1 στα 4 sub ηταν sea dweller (παλιο ΑΛΛΑ και καινουργιο) και deep sea...Μαλιστα σε λεπτους καρπους τα εβλεπα να "κρεμονται" σαν μια επιδειξη πληθωρικοτητας και προσωπικα μου αρεσε!!! Γιατι επαιζες με τον καρπο να ισιαξει το μπρασελε και επεφταν τα βλεμματα πανω του

- αρκετα hublot, bing bang, χρυσο με μαυρο ράμπερ...
- να ειδα μονο 2-3 πανεραι, ζητημα να ηταν...
Ειδα και αρκετα swatch, απο σοβαρους ανθρωπους...Τα ειδα και απο κοντα στην μπουτικ, και μουβαρεσαν καποια αυτοματα system51..η τιμη των ~200€ ομως ειναι λιγο καπως, αλλα η swatch ειναι ισως η πιο ωρολογιακα ποιοτικη fashion brand και ταυτοχρονα αποδεκτη σε "υψηλους κυκλους"...
Περσωπικα φορουσα με "υπερηφανεια" το grand touring το οποιο πραγματικα ακτινοβολουσε, ενω το μπλε το δεν περνουσε απαρατηρητο...
Υπηρχαν αρκετα citizen r-c και bulova κυριως απο αμερικσνους..Ο χρονογραφος carrera της tag ειδα να παιζει αλλα και το χρυσο/ατσαλι τησ ομεγκα ΑΤ.. Σιγουρα θα υπηρχαν ενδιαμεσες καταστασεις αλλα δυστυχως δεν ηταν κατι αναγνωρισιμο...