0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 24, 2015, 16:24:43 μμTissot is an official timekeeper for the world championships in cycling, motorcycling, fencing and ice hockey, and was used for the Davis Cup in 1957 and Downhill Skiing in Switzerland in 1938. Tissot was also a key Sponsor for the Formula one teams Lotus, Renault and Sauber. Tissot's first engagement as an official timekeeper was in 1938 where they timed a series of Ski races in Villar, near the company's home town in the Jura mountains.θες να αρχισω να παραθετω για την L?
Tissot is an official timekeeper for the world championships in cycling, motorcycling, fencing and ice hockey, and was used for the Davis Cup in 1957 and Downhill Skiing in Switzerland in 1938. Tissot was also a key Sponsor for the Formula one teams Lotus, Renault and Sauber. Tissot's first engagement as an official timekeeper was in 1938 where they timed a series of Ski races in Villar, near the company's home town in the Jura mountains.
εγω την ομεγα την εχω ψηλα για 1000 ακομα λογους περα απο αυτο
Εγώ αυτό που παρατηρώ στο φορουμ είναι ότι τα Hamilton παρότι έχουν πανέμορφα μοντέλα και με τιμή vfm δεν τα προτιμάτε, γιατί αυτό ?
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 24, 2015, 15:47:42 μμε ηρθαν τα παπαροquartz και ειχε δυσκολιες λογικοτατοτεχνολογία....ο κόσμος προχωράει.
ε ηρθαν τα παπαροquartz και ειχε δυσκολιες λογικοτατο
Κάτι άλλο που είχα διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά, οι κασες της tissot φτιάχνονται στην Κίνα
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 24, 2015, 19:15:26 μμΚάτι άλλο που είχα διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά, οι κασες της tissot φτιάχνονται στην ΚίναΑποκλείεται. Αφού όλα τα ελβετικά φτιάχνονται στην κεντρική πλατεία της Γενεύης.
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 24, 2015, 15:56:38 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 24, 2015, 15:50:16 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 24, 2015, 15:47:20 μμη L εχει τεραστια ιστορια που λιγες εχουντωρα ειναι σε ενα γκρουπ και αυτο κανει την πολιτικη,για καθε εταιριατην εχει βαλει στο high range μια χαρα ειναισαν τη seat πρέπει να την βλέπει.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 24, 2015, 15:50:16 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 24, 2015, 15:47:20 μμη L εχει τεραστια ιστορια που λιγες εχουντωρα ειναι σε ενα γκρουπ και αυτο κανει την πολιτικη,για καθε εταιριατην εχει βαλει στο high range μια χαρα ειναι
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 24, 2015, 15:47:20 μμη L εχει τεραστια ιστορια που λιγες εχουντωρα ειναι σε ενα γκρουπ και αυτο κανει την πολιτικη,για καθε εταιρια
η L εχει τεραστια ιστορια που λιγες εχουν
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 25, 2015, 00:28:18 πμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 24, 2015, 19:15:26 μμΚάτι άλλο που είχα διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά, οι κασες της tissot φτιάχνονται στην ΚίναΑποκλείεται. Αφού όλα τα ελβετικά φτιάχνονται στην κεντρική πλατεία της Γενεύης.πιστευω οι πιο πολλοι
Πέφτω από τα σύννεφα!!!Και νόμιζα ότι αυτές οι τιμές και όλες αυτές οι συνεχείς αυξήσειςείναι για τα μερικάματα των καψερών των ελβετών και για την "ελβετική" ποιότητα του προϊ'οντος!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 25, 2015, 00:34:53 πμΠέφτω από τα σύννεφα!!!Και νόμιζα ότι αυτές οι τιμές και όλες αυτές οι συνεχείς αυξήσειςείναι για τα μερικάματα των καψερών των ελβετών και για την "ελβετική" ποιότητα του προϊ'οντος!η αγορα ειναι παγκοσμια και μια ερωτηση,οι Ιαπωνες τα φτιαχουν ολα Ιαπωνια?
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 25, 2015, 00:36:19 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 25, 2015, 00:34:53 πμΠέφτω από τα σύννεφα!!!Και νόμιζα ότι αυτές οι τιμές και όλες αυτές οι συνεχείς αυξήσειςείναι για τα μερικάματα των καψερών των ελβετών και για την "ελβετική" ποιότητα του προϊ'οντος!η αγορα ειναι παγκοσμια και μια ερωτηση,οι Ιαπωνες τα φτιαχουν ολα Ιαπωνια?Τα φθηνά τα φτιάχνουν στην Ελβετία.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.