0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάλι ρολογότσαρκα σήμερα και αφού πήρα το Maestro που ποστάρισα στο νήμα με τα dress (εκπληκτικά πανέμορφο ανθρακί dial, φανταστικό dress ρολόι έπαθα πλάκα), για καλό φίλο, (και τίγκαρα καταλόγους Omega,Hamilton,Longines ) πέρασα για δοκιμή σε μία μπουτίκ της Rolax.. Rolix... Rolex... κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Καλά ρολογάκια μου φανήκανε αλλά αυτό που δοκίμασα ήταν από μια θυγατρική τους την Tudor (και πήρα και κατάλογο ).Μου είχε ζητήσει φίλος να πάω να ρίξω μια ματιά και να του πω τελική τιμή για το παρακάτω:Εντάξει καλή εταιριούλα κι αυτή με έδρα τη Γενεύη...Αφού λοιπόν έφεραν τους σεκιουριτάδες για να με πείσουν, με το καλό, να βγάλω το ρολόι από το χέρι μου έχω να πω τα εξής:Ρ Ο Λ Ο Γ Α Ρ Α ! ! !Απίστευτη αίσθηση τα 41mm δένει πάνω στο χέρι, το λουρί είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε δέρμα και η μπούκλα ποίημα...Τελική μετρητά ή κάρτα 2150€...Τα αξίζει παιδιά...Δίνει αίσθηση υπερπολυτελούς ρολογιού...
Η σημερινή βόλτα είχε δοκιμή σε δύο ρολόγια του... Χάρη!Το πρώτο το Pan Europe, όμορφο πολύ ρολόι, τέλεια ταιριαστό λουράκι.Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν ότι το καντράν μου φάνηκε λίγο άδειο (έχει συνηθίσει το μάτι μου στο χρονογράφο).Πάντως πολύ άνετο στον καρπό, κάποια στιγμή (που θα μου το πουλήσει ο Χάρης ), θά θελα να το αποκτήσω... Επόμενο το Seiko που πήρε ο Χάρης πρόσφατα.Φανταστικό ρολόι, πανέμορφο, ισορροπημένη παρουσία (ούτε μικρό ούτε μεγάλο).Quartz βέβαια... Αυτά για σήμερα...Μες στις γιορτές θα ξαναβολτάρω οπότε όποιος φίλος από επαρχία θέλει καμιά τιμούλα ή καμιά καρπίσια, για ρολόι που δε βρίσκει, ας το πει .υγ. Χρωστάω φωτό για το Hamilton το χρονογράφο που είχα δοκιμάσει πριν μερικές μέρες (ίσως το βράδυ...).
Πήγα στον γκοφα χθες στο ηελκτρα παλας.απλα έπαθα πλάκα κατι μισές μισές daytonες κατι vacheron overseas χρονογράφοι κατι Piaget απίστευτα όμορφα στημένο μαγαζί.ρωτησα και για το νομος μου είπε ότι θα τα εχουν μόνο αθηνα αλλα αν θελω παραγγέλνω μου έδωσε και τελική τιμη
Στην επομενη τσαρκα ειμαι μεσα.
Το Hamilton 800€ και το Seiko...280€ !!!Αυτά που έρχονται στην Ελλάδα είναι Seiko swiss made μάλλον...
Παράθεση από: stelakos στις Δεκέμβριος 24, 2014, 09:47:22 πμΠήγα στον γκοφα χθες στο ηελκτρα παλας.απλα έπαθα πλάκα κατι μισές μισές daytonες κατι vacheron overseas χρονογράφοι κατι Piaget απίστευτα όμορφα στημένο μαγαζί.ρωτησα και για το νομος μου είπε ότι θα τα εχουν μόνο αθηνα αλλα αν θελω παραγγέλνω μου έδωσε και τελική τιμηη οποία είναι;;;;;
Καλή τιμή!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.