Θεωρώ την seiko ηγέτη στο χώρο. Έβγαζε και βγάζει τρομερά ρολόγια. Το δικό μου κομμάτι βγήκε απλά μ@λ@κισμένο. Δεν πιστεύω ότι έχει όλος ο κόσμος τα δικά μου θέματα. Ίδιες καταστάσεις έχουν τύχει και άλλους ανθρώπους και σίγουρα αποτελούν εξαιρέσεις στο σύνολο. Κάποιοι είχαν θέματα με Tissot, άλλοι με Longines και ακόμα και με Tudor και γενικά πολύ ακριβότερα ρολόγια. Δε θέλω ούτε να ρίξω λάσπη στην αγαπημένη εταιρεία πολλών ανθρώπων. Απλώς θεωρώ ότι έπρεπε μηχανικά να δίνει μία λίγο καλύτερη καλίμπρα στο συγκεκριμένο εύρος τιμής. Αυτό και μόνο. Για μένα επίσης μετά από όλα αυτά θα υπάρχουν πάντα δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν δώσω πάλι αυτά τα χρήματα σε seiko. Θα κοιτάω πάντα άλλες εναλλακτικές πριν από αυτή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την "λίγο καλύτερη" καλιμπρα πως την εννοείς?
Γιατί και η 4R αλλά και η 6R είναι μηχανές "σκυλιά" και αξιοπρεπεστατες...
Στα χέρια δε ενός καλού τεχνίτη, δίνουν και εξαιρετικούς χρόνους.
Μιλάμε φυσικά για μηχανές εύκολες στην συντήρηση αλλά και στη ρύθμιση και δεν καταλαβαίνω το "με πολύ προσπάθεια για να ρυθμιστεί" που ισχυρίζονται κάποιοι τεχνίτες...
(Βέβαια είναι αγαπημένη τακτική των περισσότερων τεχνικών να υπερτονιζουν τις προσπάθειες τους, του στυλ "
άσε φίλε, μου βγήκε η πίστη να το φέρω", αλλά για τις R καλιμπρες αυτό το ακούω βερεσε...)
Επιλογές στην αγορά υπάρχουν πολλές, ο καθένας ψωνίζει όπως νομίζει...
Υ.Γ. : Έχω ξαναδηλωσει πώς ούτε μετοχές έχω στην SEIKO, ούτε κάποια έμμισθη σχέση, για να "θιχτώ" και να στεναχωρηθω....