Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μου (μάλλον) εταιρία.
Ω λοιπόν.
Moonwatch (2021, hesalite)

Γνωστό και μη εξαιρεταίο ρολόι, τα έχουμε αναλύσει όλα στο παρελθόν για το καινούριο μοντέλο. Από κοντά λοιπόν, δηλώνω εντυπωσιασμένος. Το step dial δίνει μια τρομερή τρισδιάστατη αίσθηση που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, τα twisted lugs αγκαλιάζουν τον καρπό και κάνουν την κάσα ΙΔΑΝΙΚΗ. Κάθεται ΑΨΟΓΑ στο χέρι ενώ το ένιωσα πιο λεπτό.
With that said που λένε στο χωριό μου, το μπρασελέ με απογοήτευσε παρά πολύ. Είναι σίγουρος ότι ποιοτικά είναι εξαιρετικό, αλλά σε αίσθηση είναι αφόρητα "τσίγκινο". Το tapering από 20 σε 16mm είναι άτυχης επιλογή από την Ω και ένα βήμα πίσω για μένα. Σε σημείο που αν το αγόραζα θα πήγαινα σίγουρα για την έκδοση με το λουρί. Αυτό το μπρασελέ δεν θα το φορούσα.
Aqua Terra Worldtime

Το είδα στη βιτρίνα και ηθελα να το δοκιμάσω. Δεν είναι ένα ρολόι που θα φορούσα μάλλον αλλά πραγματικά εκπληκτικό. Πανέμορφο, ποιοτικότατο, κάθεται όμορφα, έχει μηχαναρα, και λέει Athens στο dial

Seamaster 300M

Δεν έχω κρύψει ποτέ ποσό μου αρέσει το γκρι-μπλε. Αν ποτε έψαχνα για το "ένα" ρολόι θα ήταν ίσως η πρώτη μου επιλογή. Είτε αλώνια, είτε σαλόνια, μπορεί να σταθεί άνετα. Αίσθηση τανκ, απίστευτα όμορφος συνδυασμός χρωμάτων, ίσως το καλύτερο μπρασελέ στην κατηγορία του (και όχι μόνο), πραγματικά you can't go wrong. Ενδιαφέρον το Nekton, μου αρέσει που δεν έχει ημερομηνία, αλλά δίπλα στο άλλο...