Καλησπέρα, πριν δυο μέρες παρέλαβα ρολόι από ebay.
Ενώ στην περιγραφή του παρουσιαζόταν ως καινούργιο :
1ον έχει γρατζουνιές στην κάσα
2ον δεν υπάρχει λειτουργία alarm αν και αναφερόταν
3ον το χρονόμετρο δεν λειτουργεί
4ον το λουράκι έχει γρατζουνιές και δεν είναι καν το χρώμα που αρχικά αναφερόταν
5ον δεν υπάρχει manual
Αρχικά , πριν καν το παραλάβω, του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα αν υπάρχει όντως λειτουργία alarm.H απάντηση : "δεν καταλαβαίνω"
Αφού το παρέλαβα και είδα τα "χάλια" προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του και αυτόματα με έβγαλε στις "λύσεις του ebay".
Αμέσως επικοινώνησε μαζί μου και μου λέει να του το στείλω πίσω και θα μου στείλει τα χρήματα μέσω paypal.Μάλιστα έγραψε ότι δεν συμφωνεί μαζί μου όσο αφορά τα προβλήματα του ρολογιού και ότι από την αρχή δεν ήθελα το ρολόι και θα έπρεπε να κάνω ακύρωση.
Επικοινωνώ μαζί του και του λέω ότι θα του στείλω το ρολόι αλλά δεν θέλω τα χρήματα πίσω.Απλώς όταν θα έχει ένα ρολόι αντίστοιχης αξίας να το στείλει.Στο ίδιο μήνυμα του ζήταγα την ακριβή του διεύθυνση και του επανέλαβα τα προβλήματα που είχε το ρολόι.
Ως απάντηση μου έγραψε να του στείλω το ρολόι αναφέροντας την διεύθυνσή του , αλλά για τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει το μήνυμά μου.
Προσωπικά σκέφτομαι να το στείλω, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω.
Αν το στείλω, το πολύ πέρα από τα 45 ε να χάσω και τα έξοδα αποστολής.
Άποψή σας , να το στείλω;
Σημειωτέον :
η αξία είναι 45 ε
έχει 1020 πωλήσεις με 100% feedback (αλλά κυρίως πουλάει ρούχα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.