Το Land‑Dweller είναι ΡΟΛΟΓΑΡΑ από όλες τις απόψεις. Πολύ τολμηρή κίνηση από την Rolex σε όλα τα επίπεδα (σχεδιασμός, καινοτομία, αισθητική). Στα δικά μου μάτια υπάρχει μόνο ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν μου αρέσει καθόλου το μοτίβο κηρήθρα (honeycomb) στο dial. Επανάφερε ένα πολύ ωραίο ιστορικό μοντέλο της, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παλιά της honeycomb dials? Κρίμα.
Στo νέο Daytona μου αρέσει μόνο το turquoise lacquer dial. Όλο το υπόλοιπο ρολόι το βρίσκω πολύ κακόγουστο, ιδανικό για επιδειξιομανείς! Θα γίνει ανάρπαστο.
Το GMT-Master II everose gold με το tiger iron dial είναι πανέμορφο μέσα στην υπερβολή του.
GMT‑Master II lefty με το πράσινο κεραμικό dial που είναι ίδιο με το bezel, μου αρέσει πολύ, πάρα πολύ. Κρίμα που το έβγαλε μόνο σε λευκό χρυσό.
To Sky-Dweller yellow gold με το sunray green είναι απλά απαράδεκτο.
Τα νέα Oyster Perpetual έχουν πολύ ωραία χρώματα. Μου αρέσουν όλα με ιδιαίτερη προτίμηση στο μπεζάκι της άμμου. Με τόσες αμμουδιές γύρω μου πως να αντισταθώ σε αυτό το χρώμα; Έχει η σύζυγος ένα oyster perpetual μπεζ-σαμπανιζέ και κάθε φορά που το φοράει βγάζει μάτια. Κουκλί.
Γενικά, καλά τα πήγε η Rolex φέτος.