"Σε πληρώνουν ενοίκιο για να τα φοράς "

Φράση Έπος ,,!!
Εδώ στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Δεν έχουν όλοι οι κάτοχοι την δυνατότητα να πουλάνε τα ρολόγια τους σε εφοπλιστές συλλέκτες.
Αυτοί πιάνονται κορόιδα έτσι κι αλλιώς.
Η πραγματική αγορά όμως έχει άλλους κανόνες.
Όταν μένεις Ορεστιάδα, δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη ,Καβάλα ,Σέρρες κλπ κλπ θα το πουλήσεις εκεί.
Όσο για την φράση " σε πληρώνουν ενοίκιο για να τα φοράς"
σου απαντώ το εξής: Εάν είχα γνωστούς- φιλους κατά Μύκονο μεριά και επιχειρηματίες τοτε σίγουρα θα το έδινα μεταχειρισμένο και 50 χιλιάρικα

Άρα εξαρτάται που ζεις και τι γνωστούς έχεις για τέτοιες πωλήσεις που άρα δεν εκφράζει την πραγματική αγορά.
Μην μπερδεύεις την αγορά ακινήτων με την αγορά ρολογιών.
Μια χαρά τα λέει ο maestro...
Δε χρειάζεται να έχεις πρόσβαση σε εφοπλιστές, ούτε να πουλάς σε "ντόπιους"
Έχω δώσει πάνω από 10 ρολεξ όλα αυτά τα χρόνια και αν εξαιρέσεις ένα Rose gold sky dweller Oysterflex, σε κανένα δεν έχασα... Ίσα ίσα που έβγαλα και αρκετά λεφτά από πχ pepsi , hulk, rootbeer... Και από απλά subακια..
Α....και σχεδόν όλα σε εμπόρους...
Επίσης.. Για τη χασούρα στο sky φταίω εγώ..
1)αντιεμπορικο μοντέλο
2)βιάστηκα να το δώσω
Το θέμα είναι να ψωνίζεις φτηνά... Εδώ και 5 χρόνια αγοράζω μόνο retail και δεν πληρώνω καπέλα..
Να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα... Το daydate μου έχει πάρει 3Κ μέσα σε 8 μήνες και αν ισχύουν όσα διάβασα, θα πάρει άλλα 3 από 1η Ιανουαρίου... Με τον ρυθμό αυτό θα έχει πάρει άλλα 10Κ σε 3 χρόνια.. Πως θα γίνει να βγω χάμενος;
Το έχω γράψει άπειρες φορές.. Βρείτε έναν AD στην περιφέρεια.. Ψωνίστε από το μαγαζί του κοσμήματα, δώρα για γιορτές και σιγά χτίστε μια σχέση... Τα υπόλοιπα θα έρθουν..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk