Παιδιά ζούμε στο απέραντο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα. Δεν κατηγορώ τα παιδιά του σέρβις της Σταδίου για τίποτε απολύτως. Τα ίδια γίνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ρούχων, αξεσουάρ, κλπ. Ανειδίκευτοι άνθρωποι, με κεντρική γραμμή από τα αφεντικά τους τη λαμογιά. Η Louis Vuitton την Ελλάδας μου έχει πουλήσει μαϊμού τσάντα, η Jeep μαϊμού ανταλλακτικά και το σέρβις της Rolex μου έχει κλείσει μόνιμα τρύπα χρυσού ρολογιού σε εξωτερικό χρυσοχόο της Θησέως, επειδή χάλασαν τις στροφές της μόνιμης βίδας και δεν μπορούσαν να την ξαναβάλουν. Τέλος, στο επίσημο σέρβις της Ω στην Καλλιθέα μου είπαν ότι το ολόχρυσο ρολόι μου είναι μαϊμού, επειδή κατά το γυάλισμα είχε ξεβάψει ελάχιστα το τελευταίο νούμερο του serial number!!! Κουτιά, χαρτιά και απόδειξη αγοράς, όχι κανένα γυμνό ρολόι. Τι να λέμε τώρα; Όλα είναι θέμα παιδείας, συστήματος και ανατροφής. Όταν όλοι τριγύρω σου είναι λαμόγια και ερασιτέχνες, κάπως έτσι θα γίνεις κι εσύ. Εφόσον επιλέξαμε να ζούμε εδώ, ας γευτούμε και τα καλά της χώρας (ήλιος, θάλασσα, ούζο και τελεία για μένα) και μοιραία όλα τα κακά. Προσωπικά τα ρολόγια μου δεν τα κάνω ποτέ σέρβις. Αν χρειαστεί, θα τα στείλω σε μια κανονική χώρα με επαγγελματίες μάστορες. Ένα aventi που έχανε πολύ, το έστειλα Αυστραλία αν σας λέει κάτι. Αυτά από μένα.