0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάθος εχω με τις ασυναρτησίες που γράφεις .Μια είσαι συλλέκτης, μια δεν είσαι. Μια μας λες χρειάζονται λεφτά, Μια μας λες χρειάζεται πάθος. Μια μας λες έβγαλες σπίτι από τα ρολεξ σού, την άλλη μας λες το έκανες σε διάστημα μισού αιώνα. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις κανναβη. Ιατρικές μελέτες λένε ότι απελευθερωνει τον εγκέφαλο. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φορά εκεί το βουχερερ και άσε με εμένα ρε καλέ μου
Με διπλό δίσκο ημερομηνίας Να κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα Ρολεξ, να δεις πως είναι. Για εσένα το κάνω για να δεις πως υπάρχουν πολύ πιο όμορφα αντικείμενα. Για να καταλάβεις πώς δεν χρειάζεται να βγάζεις λεφτά μέσα από αγάπη και παθος. Τα λεφτά ούτε μαζί μας θα τα πάρουμε ούτε είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για εκεί που προοριζομαστε. Οι καλές αναμνήσεις όμως και η ντομπρα ψυχή ναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσο λιγούρια;
Όλοι που πούλησαν τα ρολεξ πριν την ώρα τους, τις ίδιες βλακείες λένε
Δε βλέπω τι σύνδεση
Γαρίδα το φως το αληθινό...(Μόνο στο νήμα της R θα άξιζε να ανέβει μια τέτοια φωτό)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νόμιζα τρώει καλαμαράκια,έχετε το μάτι του αετού!
Γαρίδες μόνον στην Πρέβεζα. ή συμιακο. Όλες οι άλλες, από Ινδία.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.