Δεν το ήθελα, αλλά θα πάρω θέση.
Άλεξ. Ένας λιιιιγο παλαβός, αλλά ΚΑΡΔΙΑ , αγαπάει το αντικείμενο με τον τρόπο του, και προσωπικά τον αγαπώ. Ίσως ξεφεύγει, αλλά δεν παρασύρεται. Πάντα είναι in control. Δεν ξέρω τα αίτια της κόντρας, αλλά ΠΟΤΕ δεν αναφέρεται σε κάτι χωρίς να έχει προκληθεί.
Μιχάλης. Γνωστός παλαιόθεν, όταν τα Rolex κόστιζαν 2000-5000 Ε. Δεν τα επέλεξε για πλουτισμό. Άδικα τον κατηγορείτε, ήταν ιδιοκτήτης πριν ακριβηνουν. Αλλά, άνθρωπος του κόσμου, με εμπειρία, αναφέρεται σε γεγονότα που ΔΕΝ αμφισβητούνται. Και δεν δημιούργησε αυτός το φαινόμενο.
Κόντρα / λεξιλόγιο. Ειλικρινά, δεν ξέρω τα αίτια που προκαλούν αυτήν την δημόσια αντιπαράθεση, που ζημιώνει στα μάτια τρίτων που δεν τους γνωρίζουν, και τους δύο.
Αλλά είναι ενήλικες αν κρίνουν ότι έτσι πρέπει να εκτίθενται στο φιλοθεαμον κοινό, ......let the party begin.
Γνωρίζοντας και τους δύο, θα πρότεινα επίλυση μέσω ή ιδιωτικού διαλόγου, ή μη ανταπόκριση ενός εκ των δύο, στις προκλήσεις του άλλου, μια και αναφέρονται και μη ωρολογιακα θέματα.
Ελπίζω στην ωριμότητα τους για να σταματήσει η διαμάχη.
Αυτά !
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, επειδή δεν ξέρω όλες τις πτυχές της διαφοράς, που προφανώς δεν είναι η ποιότητα, ή οι τιμές συγκεκριμένης φίρμας.
Ευτυχειτε.