0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, τί γνώμη έχετε για τα Yacht Master και ειδικά για το 40mm με μπλε dial;Ευχαριστώ πολύ, Νίκος
Ο @maestro ειναι ο πιο ειδικός σε αυτό το ρολόι.Οτι σου πεί αυτός.
Το έθεσες πολύ ωραία κάποιος λόγος υπάρχει που είναι παρεξηγημένο ….χωρις να φταίει ομως το YM Μονο σε μια έκδοση του YM εγω προσωπικά βλέπω φαουλ και ειναι και ο λογος που δεν το αγορασα ποτε…(το κατα τα αλλα υπεροχο twontone με choco dial)στο two tone του η κορώνα ενω σε ολα τα twontone της R ειναι χρυσή στο YM ειναι ατσάλι..για μια κορώνα κύριοι….για μία κορώνα ΝΑΙ
Σιγά τον ειδικό , κόψε κάτι
Maestro,είσαι Κόμβος!
.....το είχες σε χρυσό από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν οι υποδελοιποι δεν ήξεραν ούτε το sub.Και μην το αρνηθείς, έχω φωτό.Και τα άλλαξες μετά με άλλο.Άρα, έχεις......... πολύχρονη εμπειρία στην χρήση / αποδοχή / εντυπώσεις.
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλες σας τις απαντήσεις.Γυρνώντας πάλι στο YM 40mm, υπάρχει κάποια εμπειρία για το πόσο ανθεκτική είναι η κορώνα λόγω πλατίνας; Επίσης, αν υπάρχει η εμπειρία, με τον καιρό η κορωνα αυτή διατηρεί την εμφάνιση της; Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.