Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2240954 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #14985 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:36:40 μμ »
Ρε συ Αλέξανδρε... Χάθηκε η ουσία πάλι. Η κουβέντα ξεκίνησε από το γεγονός ότι η Rolex ανοίγει νέα εργοστάσια. Και ανέφερες ότι έχει χάσει το τρένο και γι΄αυτό τ' ανοίγει.

Μιλήσαμε για πωλήσεις, market share κλπ. Ο Maestro σου αναφέρει κάτι το οποίο είναι κοινός τόπος. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς και αν διαφωνεί είναι εμφανώς εκτός πραγματικότητας. Όπως καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για τέτοιο value retention το μόνο το οποίο μπορεί να συμβεί είναι να συνεχίζει το trend.

Τώρα η κουβέντα περί ποιότητας, τεχνικής αρτιότητας και καινοτομίας είναι άλλη συζήτηση.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
Rolex
« Απάντηση #14986 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:38:54 μμ »
Ρε συ Αλέξανδρε... Χάθηκε η ουσία πάλι. Η κουβέντα ξεκίνησε από το γεγονός ότι η Rolex ανοίγει νέα εργοστάσια. Και ανέφερες ότι έχει χάσει το τρένο και γι΄αυτό τ' ανοίγει.

Μιλήσαμε για πωλήσεις, market share κλπ. Ο Maestro σου αναφέρει κάτι το οποίο είναι κοινός τόπος. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς και αν διαφωνεί είναι εμφανώς εκτός πραγματικότητας. Όπως καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για τέτοιο value retention το μόνο το οποίο μπορεί να συμβεί είναι να συνεχίζει το trend.

Τώρα η κουβέντα περί ποιότητας, τεχνικής αρτιότητας και καινοτομίας είναι άλλη συζήτηση.

Τα είπες όλα και κυρίως ότι αυτός άνοιξε την κουβέντα αυτή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14987 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:43:27 μμ »

Συγγνώμη που είπα τη γνώμη μου παιδιά .
Από δω και πέρα θα προσπαθώ να συμφωνώ σε ότι λέτε και να τραγουδάω κουμπαγια μαζί σας.
Συγγνώμη που έχω άλλη γνώμη και σας αλλάζω θέμα συνέχεια.

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14988 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:53:42 μμ »
Ρεσυ Άλεξ είχες vintage μοντέλα της εταιρείας τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα σύγχρονα...! Αλλά  πέρα  απο αυτό.. Δεν γουστάρεις Rolex...  τέλος..! Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό κάθε φορά..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14989 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:54:53 μμ »
Ρεσυ Άλεξ είχες vintage μοντέλα της εταιρείας τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα σύγχρονα...! Αλλά  πέρα  απο αυτό.. Δεν γουστάρεις Rolex...  τέλος..! Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό κάθε φορά..!
Εσένα ρε συ φανη πόθο είναι το πρόβλημα σου??
Δεν το κατάλαβα δηλαδή,δεν μπορώ να γράφω την άποψη μου και τη γνώμη μου??
Πας καλά?
Εχεις ξεφύγει τελείως?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14990 στις: Μάρτιος 13, 2023, 17:55:16 μμ »
Για κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14991 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:04:46 μμ »
Και,επειδή, ως γνωστόν δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, και θεωρώ τη παρέμβαση του Φανη χυδαία και απαράδεκτη, γιατί είναι moderator
Φάνη, σαν φίλος και όχι σαν εχθρός θα σου πρότεινα αντί να κάνεις άτοπα σχόλια που μπορεί να μην, συμφωνείς μαζί τους ,να αρχίσεις να προσφέρεις κάτι στο φόρουμ, γιατί είναι κρίμα....
Το φόρουμ δεν είναι  ρολεξ να το έχεις στο συρτάρι να μη πάθει τίποτα,θέλει ζωή,διάλογο,αντιπαλότητα, γνώμες, άρθρα, χαμόγελο , ρολόγια , και κυρίως ενδιαφέρων.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2023, 18:08:54 μμ από Wolf- »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14992 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:35:50 μμ »
Και νόμιζα ότι στο άλλο φόρουμ είχαμε πλάκα
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Argo982001,
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14993 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:37:45 μμ »
Έβαζες και εκεί τέτοια στοιχήματα??

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14994 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:38:26 μμ »
Ποιο από όλα ;
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14995 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:38:37 μμ »
Όχι ρε...  και εδώ δυνατοί είμαστε..
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14996 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:39:19 μμ »
Αλέξανδρε το sub που είχες να φανταστώ ήταν το 6ψηφιο σωστά; Θεωρείς ότι ήταν κατώτερο των περιστάσεων; Επειδή λες ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ρωτάω, που συμφωνώ εν μέρη αλλά ποια κατασκευή είναι ιδιαίτερη στα 10Κ (retail τιμή)… Και τι καθορίζεται ιδιαίτερο στα δικά σου μάτια; Πιστευω πως το ιδιαίτερο είναι κάπως υποκειμενικό! Τι εννοω; Ας πούμε ότι κάποια εταιρεια έχει μια συνθέτη καλιμπρα με κάποιο complication με 1002 καλούδια, αλλά αν φυσήξει αέρας και κουνηθεί το ρολόι μετά να κλαίω… Στα μάτια μου αυτό είναι αρνητικό παρά θετικό! Όμως έναν καλό μπρασελέ, θα τον εκτιμήσω πολύ περισσότερο στην άνεση και τη φορέσιμοτητα ενός ρολογιού! Επίσης χωρίς να ξέρω ποσό καιρό ήταν  ή είναι στην κατοχή σου κάποιο ρόλεξ -γενικά για όλα τα ρολόγια- θέλει κάποιο χρόνο συμβίωσης ώστε να εκτιμήσεις πραγματικά την αξία του κάθε ρολογιού! Ξέρω ότι έχεις αλλάξει αμέτρητα ρολόγια και πολύ καλά κανείς γιατί έχεις άποψη επειδή τα έχεις φορέσει… Αλλά μήπως δεν τους έδωσες χρόνο;

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14997 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:46:39 μμ »
Αλέξανδρε το sub που είχες να φανταστώ ήταν το 6ψηφιο σωστά; Θεωρείς ότι ήταν κατώτερο των περιστάσεων; Επειδή λες ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ρωτάω, που συμφωνώ εν μέρη αλλά ποια κατασκευή είναι ιδιαίτερη στα 10Κ (retail τιμή)… Και τι καθορίζεται ιδιαίτερο στα δικά σου μάτια; Πιστευω πως το ιδιαίτερο είναι κάπως υποκειμενικό! Τι εννοω; Ας πούμε ότι κάποια εταιρεια έχει μια συνθέτη καλιμπρα με κάποιο complication με 1002 καλούδια, αλλά αν φυσήξει αέρας και κουνηθεί το ρολόι μετά να κλαίω… Στα μάτια μου αυτό είναι αρνητικό παρά θετικό! Όμως έναν καλό μπρασελέ, θα τον εκτιμήσω πολύ περισσότερο στην άνεση και τη φορέσιμοτητα ενός ρολογιού! Επίσης χωρίς να ξέρω ποσό καιρό ήταν  ή είναι στην κατοχή σου κάποιο ρόλεξ -γενικά για όλα τα ρολόγια- θέλει κάποιο χρόνο συμβίωσης ώστε να εκτιμήσεις πραγματικά την αξία του κάθε ρολογιού! Ξέρω ότι έχεις αλλάξει αμέτρητα ρολόγια και πολύ καλά κανείς γιατί έχεις άποψη επειδή τα έχεις φορέσει… Αλλά μήπως δεν τους έδωσες χρόνο;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μισο φίλε,να βρω φώτο.
Το 5ψηφιο ήταν .
Οταν ,αφαιρείς τον παράγοντα κέρδος από το ρολόι,που είναι πολύ σημαντικός μαζί σας,πάνω κάτω όλοι μας το θέλουμε,αλλά δουλεύω 14 ώρες την ημέρα,ώστε στο αντικείμενο ρολόι,να μην με πολυαπασχολει, με απασχολει αλλου,καταλήγεις σε άλλα συμπεράσματα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

maestro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14998 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:50:49 μμ »
Μισο φίλε,να βρω φώτο.
Το 5ψηφιο ήταν .
Οταν ,αφαιρείς τον παράγοντα κέρδος από το ρολόι,που είναι πολύ σημαντικός μαζί σας,πάνω κάτω όλοι μας το θέλουμε,αλλά δουλεύω 14 ώρες την ημέρα,ώστε στο αντικείμενο ρολόι,να μην με πολυαπασχολει, με απασχολει αλλου,καταλήγεις σε άλλα συμπεράσματα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Δεν απάντησες σε τίποτα από αυτά που σε ρώτησε Αλεξανδρε. Κι εγώ ενδιαφέρομαι για αυτά που ρώτησε ο Γιωργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14999 στις: Μάρτιος 13, 2023, 18:52:32 μμ »
Και θα ξαναγράψω για χιλιοστή γάτα.
Είναι φοβερά ρολόγια, μαζί σας. Αλλά ρε παιδιά, στα μάτια μου ,το αντάλλαξα και πήρα αυτά τα δύο που σας δείχνω στη φώτο και,ένα φθηνό,σεικο που δεν έχω κρατήσει φώτο
Δηλαδη το νέο Cartier  και το Panerai  για το submariner
Στα δικά μου μάτια απλά χαμογέλασα για 3 εβδομάδες με τα ρολόγια που είχα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions