Ίσως να το κάνουν τώρα αυτό που λες πάντως το 2019 η πωλήτρια στον Καίσαρη μου το έδειξε
με jubilee. Και σίγουρα όλοι έχουμε δει pepsi και batman με jubilee. Μάλλον δεν παίζει ρόλο
το αν είναι σπορ ή όχι. Εγώ θα πόνταρα στο ότι τους φοράνε ότι μπρασελέ έχουν σε περίσσευμα στην αποθήκη.
Ημουν με τηλέφωνο, δεν μπορούσα να πω πολλά.
Το Jubilee, ειναι από μόνο του ένα κόσμημα. Και "κολλάει" με μοντέλα πιο ...........ντυσίματος.
Το ότι έδιναν ΚΑΙ το GMT με Jubilee, βασίζετο στο γεγονός ότι πολλά, ήταν στα χέρια ανθρώπων που δεν τα έβλεπαν σαν σπόρ, αλλά σαν καθημερινά και .....αμπιγιέ ρολόγια. Και έδιναν ΚΑΙ με OYSTER και με Jubille, κάποια συγκεκριμένα μοντέλα. Και τότε, οι διαβαθμίσεις στεγανότητας ήταν 50 και μετά 100 μέτρα, δηλαδή, απλή κολύμβηση. Φυσικά, πήγαιναν παραπάνω, εγώ έχω πάει 33 μέτρα το σκέτο Datejust, αλλά, δεν θεωρούντο σπόρ ρολόγια.
Το Jubilee, είναι ένα μπρασελε πιο "κόσμημα" από το OYSTER, και ένα κλικ κάτω από το President, που είναι το κορυφαίο. Φυσικά, αυτο πάει μονον σε χρυσό, λευκόχρυσο και πλατινα, και στα αντίστοιχα μοντέλα.
To Oyster, ειναι το βασικό μπρασελέ, που δίνεται από τα βασικά μοντελα, αλλά επειδή ειναι και "σήμα κατατεθέν" της μάρκας, ανεβαινει και σε μισό-μισο, αλλά και σε απολύτως σε χρυσό, λευκόχρυσο και πλατινα με τα πολύτιμα μέταλλα στις κάσες.
Το Oyster, δέχεται και το κούμπωμα ασφαλείας, και την επέκταση του καταδυτικού, που τα άλλα δεν έχουν.
Και αν πάς και ζητήσεις άλλο μπρασελε, αν δεν είναι στην γκάμα, δεν το δίνουν / αλλάζουν.
Εγώ, πήρα ένα Jubilee extra, για το GMT, το 2008 ή 9, αλλά με ήξεραν, και το έδωσαν σαν ανταλλακτικό, χωρίς να ζητήσουν πίσω το .....παληό.
Τιμή τότε ? Μονον 1.400 Ε.
Συνεπώς.
Αν το μοντέλο σου δεν πωλείται από την μαμά σε τέτοια διάταξη, θεωρητικά δεν θα στο αλλάξουν.
Και αν πάρεις ( ....αν σου δώσουν ) ένα εξτρα, θα πληρώσες πολλά.
Τώρα το
" Εγώ θα πόνταρα στο ότι τους φοράνε ότι μπρασελέ έχουν σε περίσσευμα στην αποθήκη.", δεν πάει ούτε για ανέκδοτο, και μάλλον δείχνει ότι δεν γνωρίζεις την εταιρεία.