Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2245903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #14205 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:17:45 μμ »
Γιωργο δεν βγαζω ακρη μαζι σου φιλε. Μου δινεις την εντυπωση ενος πολυ κολλημενου ανθρωπου που κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του μη μπορώντας να δει παραπερα. Οποτε αποχωρώ απο την ανουσια διαμάχη μαζι σου
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14206 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:17:53 μμ »
Αφού καταφέρατε να βγάλετε από τα ρούχα του και τον Παναγιώτη (beast), I rest my case που έλεγε και η γιαγιά μου.  :D :D :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14207 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:19:13 μμ »
Δλδ το Lada που δεν σπαει, ειναι ανωτερο απο την Bugatti??? Μαλιστα, δλδ το Α και το Ω ειναι η αντοχη? Οποτε τα g shock στην κορυφη της ωρολογοποιιας... Ο.κ, καταλαβα. Δεν συνεχιζω αλλο. Καλο μεσημέρι σε ολους.

Απ' όσα έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες; Στην 5-6η σειρά σου λέω για τον μηχανισμό της ομεγκα...Και μου κάνεις σύγκριση lada με bugatti; Ανάλογα το τερέν, στις γεωργικές εργασίες το lada απλά υπερέχει.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14208 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:21:05 μμ »
Φίλε sagias το ρητό "οσο πιο πολύπλοκο τόσο πιο επιρρεπες για βλάβη"...Αυτό το ξέρει η ρολεξ και εφαρμόζει απλές και αξιόπιστες λύσεις, όχι όμως ότι δεν βγάζουν θεματακια...Η ομεγκα ναι, τεχνολογικα έχει ανώτερο μηχανισμό αλλα κι αυτό δεν λεει κατι..Και οι mercedes στον χώρο του αυτοκινήτου πρωτοπορεί σε συστήματα ασφαλείας αλλά σε βλάβες είναι στην πρωτη 5αδα..Και στο τέλος (αφού χτικιασουμε) καταλήγουμε να πούμε αν ένα ρολόι (ή ένα αυτοκίνητο) είναι καλό έχοντας σαν βασικό κριτήριο το πόσο εύκολη μου κάνει την ζωή μου...Δεν ξέρω αν το ομεγκα στην σκληρή χρήση θα παραδώσει πνεύμα αλλά το coaxial, δεν ξερω γιατί, αλλά το ψιλοφοβαμαι, ίδιως τα παλιά 2500 που κουμπωνε από πανω...Να παραλληλίσω με τον boxer της bmw 1200gs (μετα 1250), μια διάταξη μηχανής ενός αιώνα, η οποία σταδιακά έφτασε εδώ που είναι, ένα παράδειγμα που με παραπέμπει στους δεινόσαυρους της ρολεξ..
Όταν το κλασπ του μπρασελέ του seamaster (γεγονός πραγματικό σε έναν κολλητο) μπλοκάρει και δεν ανοίγει ούτε με την επέμβαση τεχνικών και για να αφαιρεθεί απ' τον καρπό του κατόχου πρέπει να αφαιρεθούν τα λινκ και φυσικά η εταιρεία να μην αναγνωρίζει το λάθος της τότε για ποια ποιότητα κατασκευής να μιλήσω;; Ενώ φοράς αυτό της Ρ και βλέπεις το χάσμα... ;)
Όσον αφορά τα patek, ap, lange και λοιπές ΥΩ αυτές απευθύνονται σε φλώρο-κοινο και ξέρουν απεξαρχης πως θα ναι παρανοϊκά αδιανόητο οι κάτοχοι τους να τα υποβάλλουν σε αντίξοες συνθήκες οπότε σου λέει ας σπάσω το κεφάλι μου να φτιάξω πολυπλοκότητες οι οποίες στην ουσία είναι άχρηστες απλά για να δείξω ότι απλά μπορώ...Οκ, κι αυτό κομμάτι της ωρολογοποιίας είναι και είναι σεβαστό..

Για τα παλια coaxial και γενικοτερα για τα Ω 20-30 χρονια πριν εχεις δικιο οτι ειχαν τα θεματακια τους. Πλεον αυτα τα θεματα εχουν λυθει και εχει φτασει στο επιπεδο να προσφερει ρολογια που σβήνουν τον ανταγωνισμο.Τελοσπαντων εγω αποχωρώ γιατι κουραστηκα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14209 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:32:34 μμ »
Απ' όσα έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες; Στην 5-6η σειρά σου λέω για τον μηχανισμό της ομεγκα...Και μου κάνεις σύγκριση lada με bugatti; Ανάλογα το τερέν, στις γεωργικές εργασίες το lada απλά υπερέχει.. ;D

Μια χαρά κατάλαβα.. και επειδή τυχαίνει να έχω το Seamaster με την 2500 co axial πανω, σε διαβεβαιω οτι μια χαρα δουλευει, απροβληματιστα, μετα απο 6 χρονια συνεχους χρησης και χωρις να χρειαζεται σερβις ακόμα! Γιατι οταν το πηγα στην Ω, πανω στην 5ετια, μου ειπαν απο τη στιγμη που το ρολοι εχει μια χαρα χρονομετρια δεν θελει σερβις.

Θα πάρω Lada τελικα..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14210 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:34:57 μμ »
Για τα παλια coaxial και γενικοτερα για τα Ω 20-30 χρονια πριν εχεις δικιο οτι ειχαν τα θεματακια τους. Πλεον αυτα τα θεματα εχουν λυθει και εχει φτασει στο επιπεδο να προσφερει ρολογια που σβήνουν τον ανταγωνισμο.Τελοσπαντων εγω αποχωρώ γιατι κουραστηκα

Οποιοδήποτε Ω, με την καλίμπρα 2500c co axial πάνω, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα..
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
ioannisto,
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14211 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:35:43 μμ »
Αφού καταφέρατε να βγάλετε από τα ρούχα του και τον Παναγιώτη (beast), I rest my case που έλεγε και η γιαγιά μου.  :D :D :D

Ε ναι ρε συνονόματε δεν άντεξα άλλο.. χαχαχαχα
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
WasteG8,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14212 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:38:22 μμ »
Οποιοδήποτε Ω, με την καλίμπρα 2500c co axial πάνω, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα..

Δεν μπορω να εκφέρω αποψη γιατι ξερω τι παιζει με αυτη τη μηχανη αλλα εμπιστευομαι αυτο που λες. Οταν μιλαω για την Ω μιλαω απο το 2019-2020 και μετα με τις καινουριες μηχανες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14213 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:42:37 μμ »
Δεν μπορω να εκφέρω αποψη γιατι ξερω τι παιζει με αυτη τη μηχανη αλλα εμπιστευομαι αυτο που λες. Οταν μιλαω για την Ω μιλαω απο το 2019-2020 και μετα με τις καινουριες μηχανες.

Όπως είπα και παραπάνω, το δικό μου με την 2500c δουλεύει ρολόι!!!  :D ;D :P ???
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Sagias,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14214 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:45:39 μμ »
Γιατί έβγαλε όμως πρόβλημα,γιατί έβαλαν σε μια μηχανή ένα Co axial,έτσι αποφάσισαν να χτίσουν μια νέα μηχανή πάνω στο Co axial
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14215 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:47:08 μμ »
Χάρη,έχεις πιάσει το νόημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14216 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:51:33 μμ »
Είπα ότι και τα ρολεξ είχαν τα θεματακια τους, δες τα gmt explorer 2 με τον μηχανισμό 3085-3185...Μάλλον ο καθένας διαβάζει (αν τα διαβάζει) αυτά που θέλει όπως τα θέλει.. ;D Τεσπα, το ξαναλέω και πάλι, τεχνολογικά στο κομμάτι του μηχανισμού η ομεγκα είναι πιο μπροστά..Αυτό όμως την κάνει το ίδιο αξιόπιστη με την ρολεξ;;; Δεν ξέρω...Μονο αν υποβληθούν σε ανάλογα nasa-tests τα sub και seamaster/p.o. θα μάθουμε..
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14217 στις: Ιούλιος 10, 2022, 15:37:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14218 στις: Ιούλιος 10, 2022, 21:17:47 μμ »
Είπα ότι και τα ρολεξ είχαν τα θεματακια τους, δες τα gmt explorer 2 με τον μηχανισμό 3085-3185...Μάλλον ο καθένας διαβάζει (αν τα διαβάζει) αυτά που θέλει όπως τα θέλει.. ;D Τεσπα, το ξαναλέω και πάλι, τεχνολογικά στο κομμάτι του μηχανισμού η ομεγκα είναι πιο μπροστά..Αυτό όμως την κάνει το ίδιο αξιόπιστη με την ρολεξ;;; Δεν ξέρω...Μονο αν υποβληθούν σε ανάλογα nasa-tests τα sub και seamaster/p.o. θα μάθουμε..

Στο κομματι των μηχανών ειναι πλεον το ιδιο αξιόπιστη με τη R. Στα υπολοιπα μερη δεν θα μαθουμε ποτε μιας και το 99% των χρηστών δεν προκειται να φτασουν τις δυνατοτητες ενος τετοιου ρολογιού. Στις απαιτησεις του 99% των χρηστών δεν προκειται να παθει ποτε τιποτα κανενα απο αυτα τα ρολογια που συζηταμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14219 στις: Ιούλιος 13, 2022, 04:55:41 πμ »
Η προσωπική εμπειρία του καθενός μας είναι αυτή που μετράει για το ρολόι που έχει. Στη θάλασσα οι συνθήκες είναι πολύ απαιτητικές και ισχύει ο κανόνας, όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο.Εξίσου σημαντικό όμως είναι το θέμα του Service όπου αν συγκρίνω την Ω με την R νομίζω ότι είναι μπροστά η R. Η πρόσφατη εμπειρία μου με το service της Ω μου το επιβεβαίωσε (ξανά).

Μπορείς να φοράς απροβλημάτστα ένα R ή Ω ή οποιοδήποτε άλλο και να το χαίρεσαι; Αν ναι, τότε δεν έχει σημασία ποιά είναι καλύτερο αλλά αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σου... 
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,Dante80,tompainkiller,elbetakias,