Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2246283 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #14190 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:42:50 μμ »
Για να μην το κουράζουμε... για τον Γιώργο η R είναι πάνω και από την Patek, δεν του αλλάζουμε γνώμη. Για μένα η R ήταν, είναι και θα είναι 2 σκαλιά κάτω από την κορυφή (Αγία τριάδα) και εννοείται ότι δίπλα στην ψυχομάνα (ίδιου επιπέδου δλδ) είναι η Ω και Breitling. Τώρα η Tudor είναι ένα σκαλί τουλάχιστον κάτω. Και ναι τα Ω είναι πιο ποιοτικά, ως προς την ομορφιά όμως, εξαρτάται το μοντέλο. Το Gmt ΙΙ ειναι πραγματικα υπέροχο, ομως το seamaster 300 diver ειναι πιο ομορφο απο το sub και πριν πεσετε να με φατε, ηταν ο λογος που προτιμησα τοτε το seamster έναντι του sub. Οπως εχω ξαναπει, ο λόγος δεν ηταν τοτε οικονομικος αλλα ομορφιας και μονο, μιας και η ενασχοληση μου τοτε με τον χωρο ηταν σε σταδιο εμβρυακο. Και ναι το 2016 μου εκαναν εκπτωση στο ψυχομαγαζο.
Εγώ εδώ σταματώ, δεν πρόκειται να εμπλακώ άλλο σε μια ανούσια κουβέντα. Over and out.

Φιλικά
Παναγιώτης.

Υ.γ. Όλες οι ανωτέρω απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14191 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:44:59 μμ »
Ανεξάρτητη είναι, ποιότητα και αντοχή στα ρολογια της το εχει,εχει επικεντρωθεί στην κατασκευή σπορ ρολογιων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14192 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:46:35 μμ »
Seiko ...
Είναι τα ίδια αλλά έχει και για το λαό κομμάτια! => Ανώτερη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14193 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:48:17 μμ »
 "για τον Γιώργο η R είναι πάνω και από την Patek"..
Δεν ισχύει beast...
Απλά είναι ρεαλιστής...!
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14194 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:50:06 μμ »
Ανεξάρτητη είναι, ποιότητα και αντοχή στα ρολογια της το εχει,εχει επικεντρωθεί στην κατασκευή σπορ ρολογιων

Πολύ καλά κάνει, αλλά αυτά που αναφέρεις εμένα δεν μου λένε προσωπικα κάτι. Μιλάμε πάντα ως προς την ανωτερότητα της έναντι της Ω. Εννοώ βέβαια την ποιότητα κατασκευής και τα σχετικά. Τώρα ως προς την αναγνωρισιμότητα κλπ, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να μην θεωρεί ότι η R είναι αυτή νούμερο 1. Εκεί ναι, είναι νούμερο 1.. σε όλα τα αλλά είναι νούμερο 3 και κάτω έναντι άλλων εταιριών, βλέπε PP, AP, VC, Lange, Moser, JLC κλπ... ακομα και η Hublot πιο πανω ειναι!!! χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14195 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:52:21 μμ »
"για τον Γιώργο η R είναι πάνω και από την Patek"..
Δεν ισχύει beast...
Απλά είναι ρεαλιστής...!
 ;)

Εγώ θεωρώ πως ισχύει.. γατί πιστεύω ότι αν είχε τα χρήματα να πάρει οποιοδήποτε PP, θα προτιμούσε να πάρει R! Αλλά επειδή δεν είναι σωστό να μιλάω για άλλον, μιας και μπορεί να σφάζω ως προς τις απόψεις του, ας μας απαντήσει. Κουβέντα άλλωστε κάνουμε, δεν μαλώνουμε..:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14196 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:54:09 μμ »
Φίλε sagias το ρητό "οσο πιο πολύπλοκο τόσο πιο επιρρεπες για βλάβη"...Αυτό το ξέρει η ρολεξ και εφαρμόζει απλές και αξιόπιστες λύσεις, όχι όμως ότι δεν βγάζουν θεματακια...Η ομεγκα ναι, τεχνολογικα έχει ανώτερο μηχανισμό αλλα κι αυτό δεν λεει κατι..Και οι mercedes στον χώρο του αυτοκινήτου πρωτοπορεί σε συστήματα ασφαλείας αλλά σε βλάβες είναι στην πρωτη 5αδα..Και στο τέλος (αφού χτικιασουμε) καταλήγουμε να πούμε αν ένα ρολόι (ή ένα αυτοκίνητο) είναι καλό έχοντας σαν βασικό κριτήριο το πόσο εύκολη μου κάνει την ζωή μου...Δεν ξέρω αν το ομεγκα στην σκληρή χρήση θα παραδώσει πνεύμα αλλά το coaxial, δεν ξερω γιατί, αλλά το ψιλοφοβαμαι, ίδιως τα παλιά 2500 που κουμπωνε από πανω...Να παραλληλίσω με τον boxer της bmw 1200gs (μετα 1250), μια διάταξη μηχανής ενός αιώνα, η οποία σταδιακά έφτασε εδώ που είναι, ένα παράδειγμα που με παραπέμπει στους δεινόσαυρους της ρολεξ..
Όταν το κλασπ του μπρασελέ του seamaster (γεγονός πραγματικό σε έναν κολλητο) μπλοκάρει και δεν ανοίγει ούτε με την επέμβαση τεχνικών και για να αφαιρεθεί απ' τον καρπό του κατόχου πρέπει να αφαιρεθούν τα λινκ και φυσικά η εταιρεία να μην αναγνωρίζει το λάθος της τότε για ποια ποιότητα κατασκευής να μιλήσω;; Ενώ φοράς αυτό της Ρ και βλέπεις το χάσμα... ;)
Όσον αφορά τα patek, ap, lange και λοιπές ΥΩ αυτές απευθύνονται σε φλώρο-κοινο και ξέρουν απεξαρχης πως θα ναι παρανοϊκά αδιανόητο οι κάτοχοι τους να τα υποβάλλουν σε αντίξοες συνθήκες οπότε σου λέει ας σπάσω το κεφάλι μου να φτιάξω πολυπλοκότητες οι οποίες στην ουσία είναι άχρηστες απλά για να δείξω ότι απλά μπορώ...Οκ, κι αυτό κομμάτι της ωρολογοποιίας είναι και είναι σεβαστό..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14197 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:58:08 μμ »
Εγώ θεωρώ πως ισχύει.. γατί πιστεύω ότι αν είχε τα χρήματα να πάρει οποιοδήποτε PP, θα προτιμούσε να πάρει R! Αλλά επειδή δεν είναι σωστό να μιλάω για άλλον, μιας και μπορεί να σφάζω ως προς τις απόψεις του, ας μας απαντήσει. Κουβέντα άλλωστε κάνουμε, δεν μαλώνουμε..:)
Μέχρι πριν λίγα χρόνια η αγαπημένη σου Patek αγόραζε χρονογράφος από την lemamia, η Ρολεξ εχει δικό της hairspring, έφτιαξε ένα και για την Tudor ,σε τεχνογνωσία είναι πιο μπροστά από πολλούς που αναφέρεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14198 στις: Ιούλιος 10, 2022, 13:59:33 μμ »
Φίλε sagias το ρητό "οσο πιο πολύπλοκο τόσο πιο επιρρεπες για βλάβη"...Αυτό το ξέρει η ρολεξ και εφαρμόζει απλές και αξιόπιστες λύσεις, όχι όμως ότι δεν βγάζουν θεματακια...Η ομεγκα ναι, τεχνολογικα έχει ανώτερο μηχανισμό αλλα κι αυτό δεν λεει κατι..Και οι mercedes στον χώρο του αυτοκινήτου πρωτοπορεί σε συστήματα ασφαλείας αλλά σε βλάβες είναι στην πρωτη 5αδα..Και στο τέλος (αφού χτικιασουμε) καταλήγουμε να πούμε αν ένα ρολόι (ή ένα αυτοκίνητο) είναι καλό έχοντας σαν βασικό κριτήριο το πόσο εύκολη μου κάνει την ζωή μου...Δεν ξέρω αν το ομεγκα στην σκληρή χρήση θα παραδώσει πνεύμα αλλά το coaxial, δεν ξερω γιατί, αλλά το ψιλοφοβαμαι, ίδιως τα παλιά 2500 που κουμπωνε από πανω...Να παραλληλίσω με τον boxer της bmw 1200gs (μετα 1250), μια διάταξη μηχανής ενός αιώνα, η οποία σταδιακά έφτασε εδώ που είναι, ένα παράδειγμα που με παραπέμπει στους δεινόσαυρους της ρολεξ..
Όταν το κλασπ του μπρασελέ του seamaster (γεγονός πραγματικό σε έναν κολλητο) μπλοκάρει και δεν ανοίγει ούτε με την επέμβαση τεχνικών και για να αφαιρεθεί απ' τον καρπό του κατόχου πρέπει να αφαιρεθούν τα λινκ και φυσικά η εταιρεία να μην αναγνωρίζει το λάθος της τότε για ποια ποιότητα κατασκευής να μιλήσω;; Ενώ φοράς αυτό της Ρ και βλέπεις το χάσμα... ;)
Όσον αφορά τα patek, ap, lange και λοιπές ΥΩ αυτές απευθύνονται σε φλώρο-κοινο και ξέρουν απεξαρχης πως θα ναι παρανοϊκά αδιανόητο οι κάτοχοι τους να τα υποβάλλουν σε αντίξοες συνθήκες οπότε σου λέει ας σπάσω το κεφάλι μου να φτιάξω πολυπλοκότητες οι οποίες στην ουσία είναι άχρηστες απλά για να δείξω ότι απλά μπορώ...Οκ, κι αυτό κομμάτι της ωρολογοποιίας είναι και είναι σεβαστό..

Δλδ το Lada που δεν σπαει, ειναι ανωτερο απο την Bugatti??? Μαλιστα, δλδ το Α και το Ω ειναι η αντοχη? Οποτε τα g shock στην κορυφη της ωρολογοποιιας... Ο.κ, καταλαβα. Δεν συνεχιζω αλλο. Καλο μεσημέρι σε ολους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14199 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:00:12 μμ »
Μιλάς για ένα ρολόι  quartz
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14200 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:03:46 μμ »
Rolex...   αγαπάμε να τα μισούμε και όλα τα θέματα εκεί καταλήγουν...!!    ;D

Εγώ θα πω..  ο καθένας έχει τα γούστα του..  αυτό είναι όλο..!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14201 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:04:41 μμ »
Μέχρι πριν λίγα χρόνια η αγαπημένη σου Patek αγόραζε χρονογράφος από την lemamia, η Ρολεξ εχει δικό της hairspring, έφτιαξε ένα και για την Tudor ,σε τεχνογνωσία είναι πιο μπροστά από πολλούς που αναφέρεις

Η PP δεν είναι η αγαπημένη μου. Επίσης, όταν ξεκινούσε η Patek, ο Hans καταλαβαινεις που ηταν..;) Η ψυχομανα επισης, μια χαρά φορούσε el primero στους χρονογραφους της, σωστα???
Και για το τέλος, θεωρώ ιεροσυλία να κανείς σύγκριση των εταιριών, ειδικά εσύ που είσαι και ιδιοκτήτης φόρουμ ρολογιών. Αυτά..:)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14202 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:05:38 μμ »
Μιλάς για ένα ρολόι  quartz

Δεν παύει να είναι ρολόι, η χρηστικότητα καθορίζει ένα αντικείμενο και όχι η μηχανή...;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14203 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:06:00 μμ »
Λυπάμαι,αλλά αν το ψάξεις,δεν είναι έτσι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14204 στις: Ιούλιος 10, 2022, 14:06:48 μμ »
Δεν παύει να είναι ρολόι, η χρηστικότητα καθορίζει ένα αντικείμενο και όχι η μηχανή...;)
Ένα αυτόματο ρολόι,έχει κινούμενα μέρη,εκεί φαίνεται ποιότητα και αντοχή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions