0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμα είναι ο Batman τι το θέλει το rolex για σιδερογροθια? Δε μπορεί μόνος του?
Δεν είχε γίνει ακόμη ο batman
το κατάλαβα Νικόλα. Με τον Αλέξανδρο πήγα να σαχλαμαρίσω.
Που να δείτε πως θα γινόταν αμα τον χτύπαγε με planet ocean Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ όμως έχω γίνει ο darth vader οπότε την εβαψες
Δεν χτυπάς ποτέ με ένα Ρολεξ!Είναι ακριβό!
κάτσε φρόνιμα darth γιατί είδες στο video τι μπορείς να πάθεις με ένα rolex. Σκέψου να σε περιλάβω με το tudor το big block. θα ψάχνεις μπογιά για το κράνος
Μπορεί όμως αμα το χτυπήσεις να γίνει πιο συλλεκτικό. Εχω δει τα λεγόμενα submariner spider, όπου το dial μετά από χρόνια, σπάει και γίνεται σαν ιστός αραχνης και τα ζητάνε 25 και 30 χιλιάρικα Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί όμως αμα το χτυπήσεις να γίνει πιο συλλεκτικό. Εχω δει τα λεγόμενα submariner spider, όπου το dial μετά από χρόνια, σπάει και γίνεται σαν ιστός αραχνης και τα ζητάνε 25 και 30 χιλιάρικα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα ,εμένα βάρα με το big block (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα στο ζητήσω ανταλλαγή μετά Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω ρολόι σου φίλε. έχουμε δεθεί. Δε γίνεται να τσακωθούμε.
Έτσι Να βρήκα μια φώτο Η αλήθεια είναι,βλέποντας το έτσι στη φωτογραφία, δείχνει επιθυμητό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.