Ψαχνεις συχνα τζαμπα φωτογραφιες στο ιντερνετ;
Αγαπητέ
Κύριε,
Ατυχώς, σημαντικός αριθμός του πληθυσμού, όπως εμείς, οι πλατιές λαϊκές μάζες, ΔΕΝ έχουμε την δυνατότητα να αποκτούμε χρυσά ρολόγια Rolex, ούτε άλλα αγαθά αντίστοιχα αγαθά, που απαιτούν την ύπαρξη σημαντικών χρηματικών ποσών. πχ χαλάκια Kashmir, παρκέ, κλπ.

Οπότε, μέχρι την
δεύτερη φορά, που όλα αυτά θα κοινωνικοποιηθούν,

και θα αναδιανεμηθούν,

δίκαια σε όλους,

ό μόνος τρόπος τρόπος να καλύπτουμε αυτές τις ανάγκες, είναι απλώς
# 1. Να ονειρευόμαστε

# 2. Να βλέπουμε συχνά τζάμπα φωτογραφίες στο ιντερνέτ.

# 3. Να κόβουμε από τα περιοδικά τις φωτό των χρυσών Rolex, και να τις τυλίγουμε στον καρπό μας, για να αισθανθούμε την χαρά που νοιώθετε υμείς, οι "ευλογημένοι".

Φυσικά, θα μπορούσαμε να πάμε στις μπουτίκ - μαγαζιά, και να φορέσουμε / δοκιμάσουμε ένα, και να βγάλουμε και μερικές φωτό.
Ομως κάτι τέτοιο προϋποθέτει την είσοδό μας στο κατάστημα,

κάτι που Εσείς, ως ευφυής, αντιλαμβάνεστε άμεσα ότι είναι σχεδόν αδύνατο, μια και μόνον και μόνον η λαϊκή εμφάνισή μας, δεν βοηθά στο να πείσουμε τον security να μας επιτρέψει την είσοδο.

Συνεπως, αντιλαμβάνεστε πλήρως, ότι κάθε εις εξ ημών, με διαφόρους τρόπους, προσπαθεί να μειώνει την επιτυχία και ευδαιμονία κάποιων, πχ υμών, μια και δεν είναι εύκολο να αποδεχθούμε ότι, συγκριτικά με εσάς, είμαστε αποτυχημένοι, κλαρινολουρακοφόροι, κλπ.
Φυσικά, εγώ, έχω ξεπεράσει μερικώς, ( ατυχώς μόνον μερικώς

), τα βαριά συναισθήματα της αποτυχίας μου στο να αποκτήσω Rolex, φορώντας ένα αντίστοιχο, τι ένα, δύο θα έλεγα, τι δύο, τρία μάλλον είναι τελικά, ομοιόμορφα ( από απόσταση ) ρολόγια, και έτσι ξεγελώ τον περίγυρο ότι είμαι κάποιος.

Φυσικά, αυτά είναι μυστικά, ελπίζω και βασίζομαι στην ανωτερότητά σας, να μην με αποκαλύψετε στις διάφορες κοινωνικές ομάδες,

τις οποίες έως σήμερα, επιτυχώς παραπλάνησα.
Σας ευχαριστώ θερμά

Παρακαλώ, δεχθείτε τις καλύτερες των ευχών μου.

Παραθέτω τα "ομοιόμορφα" ή γενόσημα.

και με χρυσό ! Μην μας περνάνε για τίποτε .........φτωχούς.