Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2228493 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #13485 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 20:50:02 μμ »
Εγώ πάντως θα ήθελα να μας πει κάποιος που πληρώνει τρελά καπέλα σε ρολεξ, ότι το κάνει επειδή η χρονομετρια τους θα είναι σταθερή για πολλά πολλά χρόνια  ;D
Λες να είναι αυτό το κριτήριο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13486 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 20:53:15 μμ »
Όχι ακριβώς. Εγώ προσωπικά πρόλαβα, κι όσο καλό μου φαίνεται, άλλο τόσο θεωρώ την κατάσταση απαράδεκτη κι εξωφρενική
Προφανώς και κάνω χιούμορ και η γενίκευση είναι εξ ορισμού λάθος . Αλλά ξέρω και πολλούς που βρίζουν κράζουν κτλπ και θα έτρεχαν γονατιστοί αν έβρισκαν να πάρουν ρόλεξ σε retail για να βγάλουν ένα γρήγορο πακετάκι ..Αναφέρομαι στα ρόλεξ που τα αγοράζεις 8 και τα δίνεις 14plus την ίδια μέρα. Τρέχοντας …
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13487 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:03:57 μμ »
Προφανώς και κάνω χιούμορ και η γενίκευση είναι εξ ορισμού λάθος . Αλλά ξέρω και πολλούς που βρίζουν κράζουν κτλπ και θα έτρεχαν γονατιστοί αν έβρισκαν να πάρουν ρόλεξ σε retail για να βγάλουν ένα γρήγορο πακετάκι ..Αναφέρομαι στα ρόλεξ που τα αγοράζεις 8 και τα δίνεις 14plus την ίδια μέρα . Τρέχοντας …

Εντάξει, αυτοί, δεν είναι ρολογόφιλοι, ούτε καν φυσιολογικοί καταναλωτές. Μαυραγορίτες είναι, και σε άλλες εποχές, θα άλλαζαν έναν τενεκέ (νοθευμένο) λάδι, με ένα σπίτι, ή μια χρυσή λίρα το καρβέλι.

Προσωπικά, ουτε να τους ξέρω θέλω. Το χρήμα είναι για να ζείς, όχι να ζείς για το χρήμα.

Η φιλία, με όλες τις έννοιες, είναι το υπέρτατο αγαθό. Ενας με χρήμα, ουτε φιλία αγοράζει, ούτε αγάπη, ούτε μόρφωση.

Δυστυχισμένοι, που .............ασε, σταματώ.

Σημ. Αυτά τα λέμε εμείς οι φτωχοί  :D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13488 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:14:04 μμ »
Λες να είναι αυτό το κριτήριο?

Αυτό παρουσιάζετε(αι) πολύ καιρό τώρα.

Ότι δικαίως αυτό το hype διότι είναι σκυλιά του πολέμου και ότι ανοίχτηκε ο τάφος του Ραμσή και το ρολεξ του είχε ακόμα την ίδια χρονομετρια που είχε και τότε.  :D

Εντάξει υπερβάλλω λίγο.

Δεν είχε την ίδια χρονομετρια, ήταν συν ένα δευτερόλεπτο από τότε  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13489 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:17:21 μμ »
Εντάξει, αυτοί, δεν είναι ρολογόφιλοι, ούτε καν φυσιολογικοί καταναλωτές. Μαυραγορίτες είναι, και σε άλλες εποχές, θα άλλαζαν έναν τενεκέ (νοθευμένο) λάδι, με ένα σπίτι, ή μια χρυσή λίρα το καρβέλι.

Φυσιολογικοί άνθρωποι είναι .Εσεις αν μπορείςτε να βρειτε ένα ρόλεξ στα 8k από ad το οποίο μπορειτε μόλις το πάρεετε να πατε στον γνωστό γκρι και να του το δώσειτε για 14 και να μη το πάρετε τι να πω ..Σεβαστή άποψη,Μπορεί ένα ποσο κέρδους 6 κ για μισή ώρα δουλειά να μη σας συγκινεί, ,.Εγώ εννοείται πως θα το αγόραζα .Απλά στο ενδιάμεσο δε βρίζω τη ρόλεξ ούτε μιλαω κοροιδευτικα για επενδυτές .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13490 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:26:52 μμ »
Είπαμε, πολλοί ψάχνουν το εύκολο κέρδος,δεν είναι πλέον ένα ρολόι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13491 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:29:59 μμ »
Είπαμε, πολλοί ψάχνουν το εύκολο κέρδος,
Ανωμαλία .. .Να χαρίζουν με κάθε αγορά ρολογιού σε retail,μέσο όρο 6 χιλιάρικα και να τα παίρνουν…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13492 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:35:48 μμ »
Φυσιολογικοί άνθρωποι είναι .Εσεις αν μπορείςτε να βρειτε ένα ρόλεξ στα 8k από ad το οποίο μπορειτε μόλις το πάρεετε να πατε στον γνωστό γκρι και να του το δώσειτε για 14 και να μη το πάρετε τι να πω ..Σεβαστή άποψη,Μπορεί ένα ποσο κέρδους 6 κ για μισή ώρα δουλειά να μη σας συγκινεί, ,.Εγώ εννοείται πως θα το αγόραζα .Απλά στο ενδιάμεσο δε βρίζω τη ρόλεξ ούτε μιλαω κοροιδευτικα για επενδυτές .
Σορυ αλλά διαφωνώ.
Δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν είναι καν επαγγελματίες,εκμεταλλευτες είναι. Και δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις όπου έτυχε, όπως σε πολλούς από εμάς.
Μιλάμε για ανθρώπους όπου κυνηγάνε το εύκολο κέρδος εκμεταλλευομενοι καταστάσεις,λιδορωντας στην αδυναμία πολλών ανθρώπων.
Μη τρελαθούμε κιόλας.
Αμα βγούμε αύριο και πούμε στο νόμο Αττικής σε πόσους έτυχε να βγάλουν 5000 ευρώ από το ρολεξ τους από τη μια μέρα στην άλλη, θα μας γεμίσουν γιαούρτια.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13493 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:38:00 μμ »
Ο άλλος στο chrono24  έχει ιντερνετικο μαγαζί ρολογιών, 21 ρολόγια στη βιτρίνα, 19 ρολεξ ,και το βασικό του επάγγελμα είναι ασφαλιστής.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13494 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:38:24 μμ »
Το εύκολο και γρήγορο χρήμα,Αλέξανδρε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13495 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:40:51 μμ »
Το εύκολο και γρήγορο χρήμα,Αλέξανδρε
Μαζί σού

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostasios

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13496 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:47:47 μμ »
για μένα θα ήταν εγκληματικό εάν η ρόλεξ ή η κάθε ρόλεξ έμπαινε στο τρυπάκι να σου γεννήσει τον πόθο απόκτησης και μετά με την τεχνίτη έλλειψη να σε κάνει να δώσεις τα δίπλα...

και για εμένα ο πόθος της απόκτησης στις πλατιές λαϊκές μάζες γεννάται κατα πολύ μεγάλο ποσοστό μέσα από την τηλεόραση....

και στο κομμάτι της τηλεόρασης οι χορηγίες της εταιρίας απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένα αθλήματα τα οποία είναι αποδεκτό σχεδόν από όλους ότι απευθύνονται σε μικρές ομάδες ανθρώπων...

όποτε ρε παλικάρια οποίος δεν γουστάρει ασ μην αγοράσει... οποίος γουστάρει καπέλο ας δώσει καπέλο....

το κακό ξεκίνησε με την οικονομική άνθηση της Κίνας όπου μέσα σε χρόνο τ.τ. ξαμοληθήκαν κάτι εκκατομυρια Κινέζοι παγκοσμιως  και δημιούργησαν ελληψη σε οτιδήποτε luxury υπηρχε.. (οι καλες οικογένειες της Γαλλίας ακόμα κλαίνε για την εποχή που οι κύριες δεν μπορούσαν να βρουν μια Hermes τσαντα στο μαγαζι της γειτονιας)

η διαφορά της ρόλεξ τότε είναι ότι ενώ όλες οι άλλες εταιρίες προσπάθησαν να "λύσουν" το πρόβλημα της ελληψης η ρόλεξ δεν το θεώρησε πρόβλημα το συγκεκριμένο γεγονός.. αλλά ως μια ευκαιρία....
εγώ αυτό δεν το θεωρώ τόσο κακό....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13497 στις: Ιανουάριος 05, 2022, 21:50:44 μμ »
Σορυ αλλά διαφωνώ.
Δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν είναι καν επαγγελματίες,εκμεταλλευτες είναι. Και δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις όπου έτυχε, όπως σε πολλούς από εμάς.
Μιλάμε για ανθρώπους όπου κυνηγάνε το εύκολο κέρδος εκμεταλλευομενοι καταστάσεις,λιδορωντας στην αδυναμία πολλών ανθρώπων.
Μη τρελαθούμε κιόλας.
Αμα βγούμε αύριο και πούμε στο νόμο Αττικής σε πόσους έτυχε να βγάλουν 5000 ευρώ από το ρολεξ τους από τη μια μέρα στην άλλη, θα μας γεμίσουν γιαούρτια.

Αλέξανδρε σε έχασα .
Πολύ δικός μου άνθρωπος,πολύ κοντινός συγγενής έχει αγοράσει 2 ,Pepsi retail και 2 μπλε skydweller retail ,εκτός των άλλων επίσης σε retail , συγκεκριμένα όταν του ήρθε το 2o skydweller ήμασταν μαζί Ελλάδα και τον πήραν τηλέφωνο από Βέλγιο ότι ήρθε. Είχε ήδη κανονίσει με τον γκρι ,les collection heures, πήρε τηλ την αδερφή του να πάει να το παραλάβει 14κ ,ποσο είχε , και να πεταχτεί στον γκρι που είναι και 200μ από τη ρόλεξ στις Βρυξέλλες και να το δώσει 20 . Το ίδιο με το δεύτερο Pepsi ,μόλις του ήρθε παραλαβή ,200 μέτρα περπάτημα ,6k στη τσεπη . Τι μου λες ,ποια εκμετάλλευση βλέπεις ,ποια λοιδορία σε ανθρώπινη αδυναμία ; Δεν καταλαβαίνω τι λες.Δε θα το έκανες δλδ εσυ αυτό ;
Παραγγελία όταν βγήκαν τα ρολόγια,υπομονή ,καλή σχέση με τον ad και μετά από 1 -2 χρόνια του έρχονται .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions