Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2228005 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #13245 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 10:06:21 πμ »
Χάνεις το δίκιο σου,είσαι καλό παιδί   ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13246 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 10:12:20 πμ »
Και κάπου εδώ, ξεκινούν οι ιστορίες του στυλ :
- "Θυμάμαι τότε που μας μάζεψε ο Μωυσής για να φύγουμε απο την Αίγυπτο... Τί ταλαιπωρίες πέρασε το ρολεξ μου τόσα χρόνια στην έρημο, και δεν έκανε κιχ..."
- "Τότε, στην μάχη του Μαραθώνα, φόραγα το Ρολεξ στο χέρι που κρατούσα το σπαθί! Όλη την μάχη (χτυπήματα, αίμα, ιδρώτα) την έβγαλε αλώβητο!..."
-"Όταν μπαρκαρα στο Καλυψώ του Κουστώ, δεν σκέφτηκα να έχω άλλο ρολόι πέρα απο ρολεξ μαζί μου στις αποστολές....και δεν με απογοήτευσε!..."

..... Όμορφες και ένδοξες στιγμές, που διαβάζοντας τις οι νυν κάτοχοι φουσκώνουν απο περηφάνια και για την δική τους επιλογή. Βγάζουν το ρολεξ τους απο το κουτί και το θαυμάζουν... Το φορούν και λίγο στον καρπό (προσεκτικά, μην φύγει κανένα αυτοκόλλητο), παίρνουν "την δόση" τους, βγάζουν και μια φωτό για το "Σήμερα φόρεσα", και μετά πάλι κουτί και ντουλάπι, να προφυλακτεί η επένδυση...
(Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο "τολμηροί", αυτοί που το καλοκαίρι θα βγάλουν φωτό και σε μια ξαπλώστρα -προσεκτικα πάντα, μην πέσει κόκκος άμμου στο ρολόι και κάνει κανένα hairline- για να τονίσουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του ρολογιού του ).

:D :D :D :D

Εγω εκατσα και εφτιαξα και σκηνικο, εβαλα πετρουλες και νερο - απιονισμενο βεβαια- σε μια γυαλα, και εκατσα να βγαλω μερικες φωτο για να κοροιδεψω και να ξεγελασω το φορουμ.......
Κριμα.....μαλλον δεν επιασε....
Δεν ειχα και υποβρυχια μηχανη για να το βγαλω φωτο μεχρι τα 6-7 μετρα που μπορω να βουτηξω ψαροτουφεκο, αλλα και παλι θα λεγαμε, τιιιι?
Μονο 6-7 μετρα????
Παλι κατι θα ερχοταν στο μυαλο των " καλοπροαιρετων"......
Οπως και να χει, οτι και να λεμε για τα τωρινα τερτιπια της αγορας, τα 5ψηφια ειναι ρολογια ζωης.

a sad poem

a sad poem
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #13247 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 10:24:15 πμ »
Και κάπου εδώ, ξεκινούν οι ιστορίες του στυλ :
- "Θυμάμαι τότε που μας μάζεψε ο Μωυσής για να φύγουμε απο την Αίγυπτο... Τί ταλαιπωρίες πέρασε το ρολεξ μου τόσα χρόνια στην έρημο, και δεν έκανε κιχ..."
- "Τότε, στην μάχη του Μαραθώνα, φόραγα το Ρολεξ στο χέρι που κρατούσα το σπαθί! Όλη την μάχη (χτυπήματα, αίμα, ιδρώτα) την έβγαλε αλώβητο!..."
-"Όταν μπαρκαρα στο Καλυψώ του Κουστώ, δεν σκέφτηκα να έχω άλλο ρολόι πέρα απο ρολεξ μαζί μου στις αποστολές....και δεν με απογοήτευσε!..."

..... Όμορφες και ένδοξες στιγμές, που διαβάζοντας τις οι νυν κάτοχοι φουσκώνουν απο περηφάνια και για την δική τους επιλογή. Βγάζουν το ρολεξ τους απο το κουτί και το θαυμάζουν... Το φορούν και λίγο στον καρπό (προσεκτικά, μην φύγει κανένα αυτοκόλλητο), παίρνουν "την δόση" τους, βγάζουν και μια φωτό για το "Σήμερα φόρεσα", και μετά πάλι κουτί και ντουλάπι, να προφυλακτεί η επένδυση...
(Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο "τολμηροί", αυτοί που το καλοκαίρι θα βγάλουν φωτό και σε μια ξαπλώστρα -προσεκτικα πάντα, μην πέσει κόκκος άμμου στο ρολόι και κάνει κανένα hairline- για να τονίσουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του ρολογιού του ).

Έτσι είναι ,τα παλιά τα χρόνια εκείνα 🧐μέχρι λοχαγός (Martin  Sheen)και  εκατόνταρχος φόραγες Seiko…..από συνταγματάρχης όμως και πάνω (Marlon Brando) μόνο Rolex 🤣🤣🤣
friendly
0
funny
3
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
jiorg,Gnl1977,geezerv,
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13248 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 10:49:46 πμ »
Έτσι είναι ,τα παλιά τα χρόνια εκείνα 🧐μέχρι λοχαγός (Martin  Sheen)και  εκατόνταρχος φόραγες Seiko…..από συνταγματάρχης όμως και πάνω (Marlon Brando) μόνο Rolex 🤣🤣🤣

@Gnl1977 νομίζω ότι πρέπει να απαντήσεις. Ο κύριος Σπύρος το κάρφωσε στο Γ.
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,Gnl1977,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13249 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 11:28:22 πμ »

Δεν έχεις άδικο αλλά δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό όπως νοιώθει κανείς, την προηγούμενη Κυριακή είδα έναν κύριο που κολυμπούσε με daytona
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13250 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 11:48:15 πμ »

..... Βγάζουν το ρολεξ τους απο το κουτί και το θαυμάζουν... Το φορούν και λίγο στον καρπό (προσεκτικά, μην φύγει κανένα αυτοκόλλητο), παίρνουν "την δόση" τους, βγάζουν και μια φωτό για το "Σήμερα φόρεσα", και μετά πάλι κουτί και ντουλάπι, να προφυλακτεί η επένδυση...

Εδώ είσαι άδικος .Αυτές είναι οι φυλές των forum και της ιντερνετικής κοινότητας .Irl δεν ισχύουν τόσο αυτά . Οι κάτοχοι ρόλεξ εκτός κοινότητας μια χαρά τα χρησιμοποιούν ως σπορ ρολόγια που είναι .Απλά περιπλέκεται λίγο πλέον το πράμα λόγο της δυσκολίας απόκτησης τους από όλους .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vtsakiris

• Member
  • **
    • Προφίλ
Rolex
« Απάντηση #13251 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 11:57:51 πμ »
Έλεος πια με τις μπούρδες!

Εγώ όλα μου τα ρολόγια τα φοράω μια χαρά παντού…

Breitling, Cartier, IWC, και φυσικά Rolex
Ειδικά εδώ και έναν χρόνο φοράω ΠΑΝΤΟΥ και φυσικά στην παραλία και κατά την διαρκεία του μπάνιου ένα Datejust 41 126300 και δεν έχει πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε.

Απορώ πως υπάρχει αυτή η εντύπωση για τους κατόχους R
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13252 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:02:09 μμ »

Εδώ, σαν Εκατόνταρχος, σε άσκηση προστασίας του Rolex !  ;D

Το κρατά, σε ειδικό χάλκινο δοχείο, τυλιγμένο με έριο, ( μαλλί ), ειδικός αγγελιοφόρος, με πανοπλία, προκειμένου να προστατευτεί, υπό την "σκέπην" των υπολοίπων ασπίδων.

Και επειδή  οι ασπίδες, κατασκευάζονταν από δέρμα αίγας, σαν το πιο σκληρό και ανθεκτικό δέρμα, επικράτησε η έκφραση "...υπο την αιγίδα", δηλαδή, κάτω από την προστασία.

Και επειδή ήταν τυλιγμένο με μαλλί, μετά την άνοδο των τιμών, επικράτησε η έκφραση "....πόσο πάει το μαλλί ? "

friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,Gnl1977,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13253 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:04:11 μμ »
Έλεος πια με τις μπούρδες!

Εγώ όλα μου τα ρολόγια τα φοράω μια χαρά παντού…

Breitling, Cartier, IWC, και φυσικά Rolex
Ειδικά εδώ και έναν χρόνο φοράω ΠΑΝΤΟΥ και φυσικά στην παραλία και κατά την διαρκεία του μπάνιου ένα Datejust 41 126300 και δεν έχει πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε.

Απορώ πως υπάρχει αυτή η εντύπωση για τους κατόχους R

Το αστείο είναι πως αν κάποιος πιστεύει πως θα πάθει κάτι αυτόματα είναι σα να παραδέχεται πως δε τα θεωρεί τόσο καλά και αξιόπιστα .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13254 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:07:36 μμ »

Εις Υγειαν!

Piazza Santo Stefano - Bologna
Καλοκαίρι 2020
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13255 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:16:03 μμ »
Ένα santos όμως με όλα τα polished, δεν το προσέχεις λίγο παραπάνω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13256 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:17:28 μμ »

???

....τι προσπαθείς να πείς ? Αυτό ειναι CPL
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13257 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:28:30 μμ »
Ειδικά ένα Santos που είχα παλιά, μισό μισό με μπρασελέ το είχα κυριολεκτικά ξεσκίσει έπι σειρά ετών σαν καθημερινό!

Μετά το έδωσα γιατί το βαρέθηκα…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13258 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:30:21 μμ »
Δεν γρατζουνιστηκε? Είναι τόσο τέλειο ρολόι που μου φαίνεται πως κάθε χαρακιά θα μου ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά.
Κύριε Γιώργο, δεν κατέχω, CPL...?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13259 στις: Δεκέμβριος 05, 2021, 12:37:25 μμ »
Δεν γρατζουνιστηκε? Είναι τόσο τέλειο ρολόι που μου φαίνεται πως κάθε χαρακιά θα μου ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά.
Κύριε Γιώργο, δεν κατέχω, CPL...?
Πλάκα πλάκα, είχε πάθει τα ελάχιστα!

Κυριολεκτικά το φορούσα κάθε μέρα, μέχρι και διακοπές στα νησιά (παραλία, μπάνιο, άμμος, κτλ) είχα πάει μαζί του για παραπάνω από ένα καλοκαίρι.

Πολύ καλή κατασκευής… δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Έχουν περάσει αρκετά brand από τα χέρια μου, τελικά νομίζω ότι σε αυτές τις κατηγορίες τιμής είναι αυτονόητο τα ρολόγια να είναι σκυλιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions