Καλημέρα καλημέρα, ζήτησα το explorer.
Στην μια μου εξήγησαν ευγενικά ότι επειδή έγινες το λανσάρισμα τον Απρίλιο δεν ξέρουν ποτε θα έρθει ,οκ ευχαριστώ κτλ.
Στην δεύτερη μου είπαν ότι περιμένουν παραλαβή την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν ξέρουν αν θα είναι μέσα, τους απάντησα ότι θα παραλάβουν εμπόρευμα και δεν ξέρουν τι κωδικούς θα παραλάβουν;;;(ξυνιλα)
Μπορείτε όμως να μας κάνετε κάθε εβδομάδα τηλέφωνο ή αν περάσετε από εδώ να το δούμε γιατί δεν παίρνουν προκαταβολή ούτε ονόματα, της απάντησα ότι δεν είναι δυνατόν να σας καλώ κάθε εβδομάδα στο τηλέφωνο για να κάνω αγορά.(σιωπή…)
Κάνω μια γύρα στον χώρο αντρικά πουθενά,ατσάλινα πουθενά δυο τρία (datejust) ,καλά λέω ρολογια αντρικά δεν έχετε;
Να σας δώσουμε έναν κατάλογο και την κάρτα μας; Μου λέει η κυρία
Όποτε της απάντησα εγώ ηρθα να πάρω ρολοι τι να τη κάνω την καρτα(και τον κατάλογο) να πάμε για καφέ; Τι μπουτίκ είσαστε χωρίς ρολογια;
Τώρα αν τα έχουν κρυμμένα αλλά ατσάλινα πίσω δεν ξέρω και δεν ενδιαφέρει γιατί το explorer όντως δεν το είχαν.
Επίσης να αναφέρω ότι δεν είχα ντυθεί γαμπρός για να πάω στη μπουτίκ αλλά δεν ήμουν και homeless είχα βγει βόλτα με τον πιτσιρικά casual,λες να δοκιμάσω την επόμενη με ξύλινο παπιγιόν;