Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2234648 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
Απ: Rolex
« Απάντηση #12060 στις: Μάιος 06, 2021, 00:13:58 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως μας πετσοκοβεις έτσι?!?!
😂😂😂😂
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12061 στις: Μάιος 06, 2021, 00:23:52 πμ »

Να σαι καλα φιλε πραγματικα αυτο μπηκα να κανω και η απαντηση ηταν να μην παω να ρωτησω γιατι θα χασω την αξιοπρεπεια μου .
Τελος Παντων ευχαριστω πολυ θα παω να ρωτησω και οτι γινει .
Καλο βραδυ!
Φίλε μου απλά πήγαινε. Ψάξε αυτό που θες και σου αρέσει. Βρες σε όποια τιμή μπορεί η τσέπη σου. Με καπέλο; Με καπέλο! Χωρίς καπέλο; Ακόμα καλύτερα! Αφιέρωσε χρόνο και ψάξε. Αν το βρεις καλώς. Αν πάλι όχι, κάνε υπομονή. Θα βρεθεί. Και στην τελική και από ιδιώτη προϊδιόκτητο, άριστο είναι μια λύση. Άριστο όμως. Υπάρχουν εδώ άτομα να σε βοηθήσουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12062 στις: Μάιος 06, 2021, 00:29:35 πμ »

Ότι να’ναι εδώ μέσα. Μπήκε ένας άνθρωπος να κάνει μια ερώτηση, να ζητήσει 1-2 γνώμες σε φόρουμ ωρολογόφιλων που κάτι θα ξέρουν παραπάνω και τι έγινε; Μπαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του!!!! ΜΙΑ τεκμηριωμένη γνώμη δεν ακούστηκε!!! Rolex fanboy πήγαινε απλά σε ένα κατάστημα και ζήτα αυτό που θες. Απλά ζήτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. ΠΟΤΕ. Αν δεν δεις κάτι θετικό ρώτα αλλού και μετά αλλού. Τελευταία άσε την επιλογή grey dealer. Εφόσον θες κάτι σημαίνει ότι έχεις πάρει μια απόφαση. Απλώς υλοποίησε αυτό που θες στην καλύτερη τιμή. Rolex θες. Ούτε omega, ούτε Tag ούτε Zenith ούτε κάτι άλλο. Ψάξε ότι σου αρέσει. Τέλος.Τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Φίλε μου χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης δε συμφωνώ με την τοποθέτηση σου. Ποιες είναι οι ατεκμηριωτες απόψεις που ακούστηκαν? Ποιο μακρύ και πιο κοντό? Όποιος έχει αγοράσει rolex τα τελευταία 1-2 χρόνια και επιθυμεί να αποκτήσει τα πολύ εμπορικά μοντέλα, ξέρει τι συμβαίνει. Το να επιλέγεις να μιλήσεις λίγο πιο γενικά καθώς δεν μπορείς να εκθέσεις πρόσωπα και καταστάσεις, δε σε καθιστά ατεκμηριωτο. Χρειάζεται και λίγο κριτική σκέψη να αποκωδικοποιησεις τα γραφόμενα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να εκφράζονται πιο γλαφυρά αλλά η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει. Το να πας σε ένα dealer που δε σε ξέρει έχοντας την προθεση να πάρεις 2-3 13 εμπορικά Rolex πολύ απλά δεν παίζει. Εκτός και αν πιστεύεις ότι από τους χιλιάδες που είναι σε λίστα αναμονής ανά τον κόσμο κανείς δεν σκέφτηκε να πάει και να ρωτήσει.
Προς επιρρωση των όσων γράφω πάρε ένα τηλέφωνο σε όποιον dealer θέλεις και πες μου αν θα βρεις Full Gold daytona και όχι ένα φτηνό sub.

Αν για κάποιον ή οικονομία του χρόνου είναι σημαντική, τότε διάβαζοντας το thread προσεκτικά, θα διαπιστώσει πως οποίες γνώμες διατυπώθηκαν αποσκοπούν ακριβώς σε αυτό.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12063 στις: Μάιος 06, 2021, 00:32:08 πμ »
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω μαυρο sub  ή GMT II batman / pepsi  απο επισημο μαγαζι της rolex ( εγω και αλλος τοσος κοσμος το γνωριζω ) επειδη δεν ξερω ομως τι γινεται σχετικα με τις αναμονες ισχυει οτι γινεται και στο εξωτερικο μπαινεις σε λιστα και αν εισαι τυχερος μετα απο κανενα χρονο σε ειδοποιουν ή ειναι πολυ περισσοτερο .
Αν μπορει καποιος να περιγραψει συνοπτικα την ολη κατασταση για αγορα απο το μαγαζι .
 Ευχαριστω εκ των προτερων !

Ότι να’ναι εδώ μέσα. Μπήκε ένας άνθρωπος να κάνει μια ερώτηση, να ζητήσει 1-2 γνώμες σε φόρουμ ωρολογόφιλων που κάτι θα ξέρουν παραπάνω και τι έγινε; Μπαίνει ο καθένας και γράφει το μακρύ του και το κοντό του!!!! ΜΙΑ τεκμηριωμένη γνώμη δεν ακούστηκε!!! Rolex fanboy πήγαινε απλά σε ένα κατάστημα και ζήτα αυτό που θες. Απλά ζήτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. ΠΟΤΕ. Αν δεν δεις κάτι θετικό ρώτα αλλού και μετά αλλού. Τελευταία άσε την επιλογή grey dealer. Εφόσον θες κάτι σημαίνει ότι έχεις πάρει μια απόφαση. Απλώς υλοποίησε αυτό που θες στην καλύτερη τιμή. Rolex θες. Ούτε omega, ούτε Tag ούτε Zenith ούτε κάτι άλλο. Ψάξε ότι σου αρέσει. Τέλος.Τα άλλα όλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Αν με μια τέτοια ερώτηση, σε φόρουμ, "Αν μπορει καποιος να περιγραψει συνοπτικα την ολη κατασταση για αγορα απο το μαγαζι" , περιμένεις σωστή απάντησ, προφανώς, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το περιγράψει καλύτερα από το ίδιο το μαγαζί.

Δηλαδή, κάναμε και ήρωα τον ΡΙΤ, τον ΡΙΤ. Τα καταλαβαίνετε ? Τον ΡΙΤ  :(

........................
Κλείνοντας, ο μόνος τρόπος για να αγοράσεις Rolex από AD είναι προφανώς να πας εκεί. Εάν δεν πας εκεί ποτέ δεν θα μάθεις. Είναι απλό, απλούστατο!
.........................

Φίλε @Rolex Fanboy , κανείς δεν ξέρει, τι άλλο μπορεί να σκαρφίστηκαν οι πωληταί, από την τελευταία μας επίσκεψη.

Δες σε άλλο νήμα, ( 666+3, βάλε το λινκ ), ότι κάνανε, 2.000 Ε, και 3.000 Ε, και είχες επιλογές από όλη την γκάμα.

Πλέον, αν δέχεσαι την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει, πάς και ρωτάς. Αν σου ανοίξουν !  ::)

@Wagner669
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Tasos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12064 στις: Μάιος 06, 2021, 00:41:11 πμ »
Παιδια ειμαι οντως ασχετος γενικα και εντελως αρχαριας στο κομματι των ρολογιων και απλα ηθελα να παρω καποιες αποψεις! Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οπως διαβαζω κατα καιρους εδω καποια ρολογια ειναι πιο αξιολογα απο καποια αλλα σε ολες τις αποψεις😁 γενικα μαθαινω απο σας οποτε δωστε τοπο στην οργη!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12065 στις: Μάιος 06, 2021, 00:51:16 πμ »
Εγώ με όποιες προειδοποιήσεις είχα λάβει από εδώ πέρυσι όταν έψαχνα για ρολόι και ρώτησα (μου πρότειναν) και για ρολεξ, βέβαια ταπεινό μοντέλο, όχι τα δύσκολα που ζητάς εσύ, όχι απλά πήγα σε όλους τους ντίλερ και την μπουτικ, αλλά ζήτησα και έκπτωση. Με τα λεφτά στο χέρι βέβαια, δώστο μου τώρα φάση. Καμία αξιοπρέπεια δεν θα χάσεις ότι και να ρωτήσεις, δεν μας κάνουν χάρη, τα λεφτά μας παίρνουν. Μπορεί να σε αποκαρδιωσουν, αλλά θα το ξεπεράσουν, μην αγχώνεσαι. Το πολύ πολύ να μην πάρεις αυτό που θες. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Τον χρόνο σου πιθανότατα εκεί που έχει πάει η κατάσταση, αλλά θα κάνεις την βόλτα σου και θα πάρεις μυρωδιά τι συμβαίνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12066 στις: Μάιος 06, 2021, 00:53:31 πμ »
Παιδια ειμαι οντως ασχετος γενικα και εντελως αρχαριας στο κομματι των ρολογιων και απλα ηθελα να παρω καποιες αποψεις! Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οπως διαβαζω κατα καιρους εδω καποια ρολογια ειναι πιο αξιολογα απο καποια αλλα σε ολες τις αποψεις😁 γενικα μαθαινω απο σας οποτε δωστε τοπο στην οργη!!

Ειναι σαν τον γάμο. Ξεκινάει από το μέλι, και ................ :'( :'( :'(.

Πες το βρε άνθρωπε από την αρχή. ;)

Αναδιατάσσω

Παιδια ειμαι οντως ασχετος γενικα και εντελως αρχαριας στο κομματι των ρολογιων και απλα ηθελα να παρω καποιες αποψεις!

Υπαρχει καποιο αξιολογο ρολεξ ρολόι ( ολα ειναι απλα να τα αξιζει τα λεφτα του) απο 3000-5000 χιλιαρικα. Θα μπορεσω να το παρω σε τιμη χονδρικης και θελω να το κοιταξω για στοχευμενα κομματια.

Φυσικά, θα έβλεπα και Rolex, αν υπάρχουν προϊδιόκτητα σε αυτήν την τιμή.

;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12067 στις: Μάιος 06, 2021, 01:08:14 πμ »

Φίλε μου χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης δε συμφωνώ με την τοποθέτηση σου. Ποιες είναι οι ατεκμηριωτες απόψεις που ακούστηκαν? Ποιο μακρύ και πιο κοντό? Όποιος έχει αγοράσει rolex τα τελευταία 1-2 χρόνια και επιθυμεί να αποκτήσει τα πολύ εμπορικά μοντέλα, ξέρει τι συμβαίνει. Το να επιλέγεις να μιλήσεις λίγο πιο γενικά καθώς δεν μπορείς να εκθέσεις πρόσωπα και καταστάσεις, δε σε καθιστά ατεκμηριωτο. Χρειάζεται και λίγο κριτική σκέψη να αποκωδικοποιησεις τα γραφόμενα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να εκφράζονται πιο γλαφυρά αλλά η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει. Το να πας σε ένα dealer που δε σε ξέρει έχοντας την προθεση να πάρεις 2-3 13 εμπορικά Rolex πολύ απλά δεν παίζει. Εκτός και αν πιστεύεις ότι από τους χιλιάδες που είναι σε λίστα αναμονής ανά τον κόσμο κανείς δεν σκέφτηκε να πάει και να ρωτήσει.
Προς επιρρωση των όσων γράφω πάρε ένα τηλέφωνο σε όποιον dealer θέλεις και πες μου αν θα βρεις Full Gold daytona και όχι ένα φτηνό sub.

Αν για κάποιον ή οικονομία του χρόνου είναι σημαντική, τότε διάβαζοντας το thread προσεκτικά, θα διαπιστώσει πως οποίες γνώμες διατυπώθηκαν αποσκοπούν ακριβώς σε αυτό.

Η σωστή και τεκμηριωμένη απάντηση είναι η εξής:

Φίλε καλησπέρα/καλημέρα/καλησπμέρα. Όντως υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να φτάσει και τα 2 έτη. Γενικά τα μοντέλα πιυ ψάχνεις είναι και από τα πιο εμπορικά της εταιρείας, άρα και τα πιο δυσεύρετα. Το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς, αλλά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις ένα μαγαζί. Πήγαινε και ρώτα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές που κοστίζουν αρκετά παραπάνω μιας και η τεράστια ζήτηση για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας έχει δημιουργήσει ελλείψεις που κάποιοι χρησιμοποιούν ανεβάζοντας τις τιμές. Κοίτα σε κατάστημα, σε grey market, στο chrono24, στον Χ Ψ. Αν κάποια τιμή σε καλύπτει αγόρασέ το. Χρήματα δε θα χάσεις.

Απλά, όμορφα, με σεβασμό και ωραία. Δεν τσακώνομαι με κανέναν, δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δεν με αγγίζει το τι μπορεί να πιστέψει κάποιος για μένα. Ειδικά εδώ μέσα που είναι ένα φορουμ. ΟΜΩΣ επειδή στα φόρουμ ψάχνεται ο απλός κόσμος για πιο εξειδικευμένες απαντήσεις στα ερωτήματα και στα προβλήματά του, καλό είναι να είμαστε αυτό ακριβώς. Μια σοβαρή απάντηση σε αυτό που θα ρωτήσει κάποιος. Εδώ είναι θρεντ για τα Rolex. Αν θέλουμε να μπούμε να κράξουμε, ας φτιάξουμε ένα θρεντ με τίτλο Folex ή ακόμα καλύτερα «οι αμαρτίες της της εταιρείας που λατρεύουμε να μισούμε».

Εντελώς, παντελώς φιλικά και χωρίς καμία διάθεση για τσακωμό. Έκανα απλώς μια προσωπική παρέμβαση για το καλό του φόρουμ μας. Για χαβαλέ και αστεία και πειράγματα και κραξίματα, έχουμε και άλλα θρεντς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12068 στις: Μάιος 06, 2021, 01:10:58 πμ »
Εντάξει παιδιά, είναι και λίγο από κεκτημένη ταχύτητα κάποιες απαντήσεις διότι όσοι ασχολούνται θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα. Θα ξεχάσω εγώ τι μου σουρατε μερικοί πέρσυ?! Καλή καρδιά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12069 στις: Μάιος 06, 2021, 01:31:16 πμ »
Εντάξει παιδιά, είναι και λίγο από κεκτημένη ταχύτητα κάποιες απαντήσεις διότι όσοι ασχολούνται θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα. Θα ξεχάσω εγώ τι μου σουρατε μερικοί πέρσυ?! Καλή καρδιά!

Για πες, για πες. Υπενθύμισέ μας  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12070 στις: Μάιος 06, 2021, 01:41:23 πμ »
Περασμένα κύριε Γιώργο. Το θέμα είναι πως δεν είναι όλοι απαραίτητα τρολ αλλά ίσως και άσχετοι που ζητούν βοήθεια, και από την άλλη με τόσα τρολ, λογικό είναι ότι δεν τρώτε κουτοχορτο οι παλιοί και υπάρχει μια καχυποψία που δικαιολογείται με όσα έχουν δει τα μάτια σας. Οπότε λάθος απαντήσεις υπάρχουν μεν, αλλά είναι και αυτές σωστές μέχρι αποδείξεως του εναντίου σε κάποιες περιπτώσεις. Στο θέμα "ρολόγια για μικρό καρπό" υπάρχει αυτή η αλληλουχία, με απόψεις ένθεν κι ένθεν και σαφή επιχειρηματολογία μέχρι ενός σημείου για όλων των τύπων τις αντιδράσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12071 στις: Μάιος 06, 2021, 01:48:10 πμ »
Περασμένα κύριε Γιώργο. Το θέμα είναι πως δεν είναι όλοι απαραίτητα τρολ αλλά ίσως και άσχετοι που ζητούν βοήθεια, και από την άλλη με τόσα τρολ, λογικό είναι ότι δεν τρώτε κουτοχορτο οι παλιοί και υπάρχει μια καχυποψία που δικαιολογείται με όσα έχουν δει τα μάτια σας. Οπότε λάθος απαντήσεις υπάρχουν μεν, αλλά είναι και αυτές σωστές μέχρι αποδείξεως του εναντίου σε κάποιες περιπτώσεις. Στο θέμα "ρολόγια για μικρό καρπό" υπάρχει αυτή η αλληλουχία, με απόψεις ένθεν κι ένθεν και σαφή επιχειρηματολογία μέχρι ενός σημείου για όλων των τύπων τις αντιδράσεις.

Σωστά τα λές. Μπαίνει ένα τρόλ, και του απαντάμε ΟΛΟΙ με σεβασμό, μπαίνει ένας σεβάσμιος, και πέφτουμε να τον φάμε.  :(

Ειναι η στιγμή, και ο τίτλος του νήματος ( .....όχι μόνον αυτού εδώ ), που προκελεί συνειρμούς, και πυροδοτεί αντιδράσεις, που, αν τις αντέξει κάποιος, και παραμείνει, ζεί το ολο κλίμα, και βλέπει ( μετά από λίγο καιρό ) ότι δεν υπήρχε αρνητικη πρόθεση, απλώς, είμαστε, ασυγκράτητοι.

Παντως, και κουτόχορτο τρώμε, αλλά και οι αισθησεις μας ειναι σε επιφυλακη. Απλώς, μπερδεύονται οι στιγμές.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12072 στις: Μάιος 06, 2021, 01:50:56 πμ »

Εγώ σε έκραξα;
Αν όχι, ζητώ συγγνώμη και έπεται συνέχεια.

Tasos μπορείς να μας εξηγήσεις με απλά λόγια, πώς θα πάρεις Rolex σε τιμή χονδρικής; Θέλω να πω ότι ακόμα κι εγώ αν ήμουν AD θα έβαζα τον κολλητό μου να το αγοράσει έστω στην τιμή λιανικής, χωρίς καπέλο δηλαδή. Αν ήθελα να κάνω καλύτερη τιμή, θα έκανα σε όλες τις άλλες φίρμες. Όταν θα με παρακαλούσαν να τους πουλήσω με καπέλο, θα το έδινα σε τιμή χονδρικής;

Επίσης πώς το εννοείς το θέμα "αξιόλογο";
Τα Rolex είναι "αξιολογότατα". Όπως είναι και πάαααρα πολλά άλλα luxury ρολόγια. Από όλες τις φίρμες. Υπάρχουν Rolex με μόνο ένδειξη της ώρας, με ημερομηνία, χρονογράφοι, με στεγανότητα από 100 έως... ξέρω γω μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες μέτρα, με δεύτερη ένδειξη ώρας και με άλλα complications.
Εσένα τι θα σου άρεσε, γιατί εσύ θα το φορέσεις το ρολόι. Ακόμα και το Oyster perpetual που αν δε κάνω λάθος είναι το οικονομικότερο και είναι εκτός των περιθωρίων που αναφέρεις, έχει μια απλότητα και συμμετρία που εμένα με γοητεύει και που με χαρά θα αγόραζα.
Τι αξιολογείς εσύ ως κατάλληλο για σένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12073 στις: Μάιος 06, 2021, 01:53:26 πμ »
Η σωστή και τεκμηριωμένη απάντηση είναι η εξής:

Φίλε καλησπέρα/καλημέρα/καλησπμέρα. Όντως υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να φτάσει και τα 2 έτη. Γενικά τα μοντέλα πιυ ψάχνεις είναι και από τα πιο εμπορικά της εταιρείας, άρα και τα πιο δυσεύρετα. Το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς, αλλά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις ένα μαγαζί. Πήγαινε και ρώτα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές που κοστίζουν αρκετά παραπάνω μιας και η τεράστια ζήτηση για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας έχει δημιουργήσει ελλείψεις που κάποιοι χρησιμοποιούν ανεβάζοντας τις τιμές. Κοίτα σε κατάστημα, σε grey market, στο chrono24, στον Χ Ψ. Αν κάποια τιμή σε καλύπτει αγόρασέ το. Χρήματα δε θα χάσεις.

Απλά, όμορφα, με σεβασμό και ωραία. Δεν τσακώνομαι με κανέναν, δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δεν με αγγίζει το τι μπορεί να πιστέψει κάποιος για μένα. Ειδικά εδώ μέσα που είναι ένα φορουμ. ΟΜΩΣ επειδή στα φόρουμ ψάχνεται ο απλός κόσμος για πιο εξειδικευμένες απαντήσεις στα ερωτήματα και στα προβλήματά του, καλό είναι να είμαστε αυτό ακριβώς. Μια σοβαρή απάντηση σε αυτό που θα ρωτήσει κάποιος. Εδώ είναι θρεντ για τα Rolex. Αν θέλουμε να μπούμε να κράξουμε, ας φτιάξουμε ένα θρεντ με τίτλο Folex ή ακόμα καλύτερα «οι αμαρτίες της της εταιρείας που λατρεύουμε να μισούμε».

Εντελώς, παντελώς φιλικά και χωρίς καμία διάθεση για τσακωμό. Έκανα απλώς μια προσωπική παρέμβαση για το καλό του φόρουμ μας. Για χαβαλέ και αστεία και πειράγματα και κραξίματα, έχουμε και άλλα θρεντς.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για τσακωμο. Διαφωνία εξέφρασα. Κάνοντας και λίγο πλάκα μιας και πέρασε η ώρα αν διάβαζα σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ απάντηση στο ερώτημα μου, που μου λεγε πήγαινε σε ένα μαγαζί και ρώτα θα σκεφτόμουν μας φωτισες.
Ο φίλος ανέφερε αγορά σε retail price άρα ξεχνάς c24 και λοιπά gray, και μετά να πάει να αγοράσει δύο μαζί μήπως και μπορέσει να τα πάρει. Δηλαδή αν κάποιος ξέρει ότι αυτό δε γίνεται, δεν κάνει να το γράψει? Τέλος πάντων. Όλα καλά. Πάμε παρακάτω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12074 στις: Μάιος 06, 2021, 01:55:33 πμ »
Εσύ πιτ, είσαι (ευχάριστα) ιδιάζουσα περίπτωση. Είσαι μαζι με τον gnl ο πρώτος που με έκραξε, και ο πρώτος όμως που μου πρότεινε το ρολεξ που φοράω σχεδόν κάθε μέρα (και ευχαριστώ για αυτό). Γι'αυτό μιλάω για μια αλληλουχία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions