Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2242697 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rolex Fanboy

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #12015 στις: Μάιος 04, 2021, 20:04:12 μμ »
Αν δεν ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά, μην πας καθόλου.  :(

Τι χρήση θέλεις ?  ::)

Ουτε δυτης ειμαι για na χρειαζομαι sub ουτε πιλοτος για να χρειαζομαι GMT απλα ειναι 2 πανεμορφα μοντελα και θα ηθελα να αγορασω ενα τετοιο rolex sports model .
 :)

Το ''προβλημα '' ειναι οτι δεν γνωριζω ποσο περιπου θα ειναι ο χρονος αναμονης και θα ηθελα αν γινεται να αποφυγω την αγορα απο AD που η τιμη ξεφευγει εντελως .
Ευχαριστω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12016 στις: Μάιος 04, 2021, 20:06:09 μμ »
Ουτε δυτης ειμαι για na χρειαζομαι sub ουτε πιλοτος για να χρειαζομαι GMT απλα ειναι 2 πανεμορφα μοντελα και θα ηθελα να αγορασω ενα τετοιο rolex sports model .
 :)

Το ''προβλημα '' ειναι οτι δεν γνωριζω ποσο περιπου θα ειναι ο χρονος αναμονης και θα ηθελα αν γινεται να αποφυγω την αγορα απο AD που η τιμη ξεφευγει εντελως .
Ευχαριστω!
Οι τιμές έχουν ξεφύγει σίγουρα σε grey market καταστάσεις. Για τους AD μιλάμε μάλλον για καπέλο απλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12017 στις: Μάιος 04, 2021, 20:15:22 μμ »
Για μένα χτυπα το νέο moonwatch με ζαφείρι...! Το ρολόι είναι ένα και μοναδικό. Και ούτε καπέλα...  ούτε αναμονες και π@π@ριες...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12018 στις: Μάιος 04, 2021, 20:19:52 μμ »
Οι τιμές έχουν ξεφύγει σίγουρα σε grey market καταστάσεις. Για τους AD μιλάμε μάλλον για καπέλο απλά.

Για πόση αναμονή μιλάμε? 2 χρόνια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12019 στις: Μάιος 04, 2021, 20:23:50 μμ »
Για μένα χτυπα το νέο moonwatch με ζαφείρι...! Το ρολόι είναι ένα και μοναδικό. Και ούτε καπέλα...  ούτε αναμονες και π@π@ριες...!

Ομορφο δεν αντιλεγω αλλα μπροστα σε ενα Pepsi δεν υπαρχει... ειδικα αμα το παρεις σε list price αξιζει την αναμονη του χιλιες φορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12020 στις: Μάιος 04, 2021, 20:24:48 μμ »
Για πόση αναμονή μιλάμε? 2 χρόνια?
Δεν έχω ιδέα. Νομίζω δεν υπάρχει σωστή απάντηση.
Θεωρώ πως κάθε κατάστημα έχει κάποια κομμάτια που του αναλογούν.
Το πως χειρίζεται το κάθε κατάστημα τη λίστα του είναι ένα θέμα. Π.χ. ο VIP πελάτης θα κόψει στην ουρά;
Επίσης, δεν ξέρουμε πόσοι πελάτες μπορεί να μπουν σε λίστα σε κάθε κατάστημα ή αγορά. Είμαι σίγουρος ότι σε καταστήματα π.χ. στη Ν.Υ. μπορεί να αναλογούν 500 Sub no date και η λίστα να έχει φτάσει τα 7Κ άτομα. Στη Αθήνα τι αναλογία μπορεί να υπάρχει;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12021 στις: Μάιος 04, 2021, 20:37:45 μμ »
Ομορφο δεν αντιλεγω αλλα μπροστα σε ενα Pepsi δεν υπαρχει... ειδικα αμα το παρεις σε list price αξιζει την αναμονη του χιλιες φορες
Η αλήθεια είναι το ότι δεν τα βρίσκεις τα κάνει ακόμα πιο επιθυμητά και όμορφα...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12022 στις: Μάιος 04, 2021, 21:05:48 μμ »
Αν μπορώ να συνδραμω κάπως στη συζήτηση δε νομίζω ρεαλιστικά ότι χωρίς purchase history από AD θα το πάρεις. Ρεαλιστικά και επειδή τυχαίνει να το έχω αντιμετωπίσει θα το πάρεις σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα αν πάρεις κάποιο ακριβότερο μοντέλο της εταιρίας και αυτό υπό συζήτηση. Δυστυχώς, όπως γνωρίζεις τα rolex στις μέρες μας έχουν τέτοιο hype που ξεφεύγει της λογικής.
Στα λεφτά δε που θα πληρώσεις για Gray (όπου είναι πραγματικά κοροϊδία για μένα), υπάρχουν άπειρες επιλογές πολύ καλύτερες από ένα rolex.

Εναλλακτικά, αν οπωσδήποτε θες pepsi γιατί δεν κοιτάς ένα gmt προηγούμενης γενιάς? Θα το φας το καπέλο και εκεί αλλά μπορείς να βρεις ένα καλό κομμάτι. Αν φυσικά στο στυλ σου ταιριάζει ένα vintage rolex.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12023 στις: Μάιος 04, 2021, 22:26:08 μμ »
Αν μπορώ να συνδραμω κάπως στη συζήτηση δε νομίζω ρεαλιστικά ότι χωρίς purchase history από AD θα το πάρεις. Ρεαλιστικά και επειδή τυχαίνει να το έχω αντιμετωπίσει θα το πάρεις σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα αν πάρεις κάποιο ακριβότερο μοντέλο της εταιρίας και αυτό υπό συζήτηση. Δυστυχώς, όπως γνωρίζεις τα rolex στις μέρες μας έχουν τέτοιο hype που ξεφεύγει της λογικής.
Στα λεφτά δε που θα πληρώσεις για Gray (όπου είναι πραγματικά κοροϊδία για μένα), υπάρχουν άπειρες επιλογές πολύ καλύτερες από ένα rolex.

Εναλλακτικά, αν οπωσδήποτε θες pepsi γιατί δεν κοιτάς ένα gmt προηγούμενης γενιάς? Θα το φας το καπέλο και εκεί αλλά μπορείς να βρεις ένα καλό κομμάτι. Αν φυσικά στο στυλ σου ταιριάζει ένα vintage rolex.

Καταλαβαίνω τι λες είναι πολύ δύσκολο σκέφτηκα τώρα με όλα αυτά που γίνονται μήπως ήταν λίγο πιο εύκολο να βρω κάποιο κομμάτι . Λες να βοηθήσει αν αγοράσω 2 την ίδια στιγμή πχ ένα sub και ένα Pepsi ( θέλει και ο αδερφός μου γιαυτο.. δεν είμαι εκατομμυριούχος ;)) ) να βοηθήσει στο να μπω στην λίστα και να τα πάρω λίγο πιο γρήγορα;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 04, 2021, 22:33:03 μμ από oikonikos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος angelo

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12024 στις: Μάιος 04, 2021, 22:38:39 μμ »
Το πρόβλημα είναι φίλε ότι τα κομμάτια στα οποία στοχεύεις είναι μακράν τα πιο εμπορικά του brand.
Έχε επίσης υπόψη ότι ένας dealer που δε σε ξέρει, δεν είναι σε θέση να κρίνει αν τα ρολόγια θα τα κρατήσεις ή θα τα φλιπαρεις για το κέρδος οπότε πάλι είναι δύσκολο να στα δώσει.

Η σχέση με τον dealer χτίζεται μέσα από τα χρόνια και όταν του αφήσεις χρήματα και σε άλλα πράγματα. Π.χ. Κοσμήματα για τη γυναίκα σου.

Επειδή δεν έχεις κάτι να χάσεις μπορείς να πας με τον αδερφό σου να μιλήσεις στον dealer της επιλογής σου και να δεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12025 στις: Μάιος 04, 2021, 22:40:02 μμ »
Με λίγα λόγια φίλε μού...
Είσαι θύμα;; αγοράζεις νέο ρολεξ
Δεν είσαι θύμα;; παίρνεις οποίο άλλο ρολόι γουστάρεις.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12026 στις: Μάιος 04, 2021, 22:40:23 μμ »
........................
Έχε επίσης υπόψη ότι ένας dealer που δε σε ξέρει, δεν είναι σε θέση να κρίνει αν τα ρολόγια θα τα κρατήσεις ή θα τα φλιπαρεις για το κέρδος οπότε πάλι είναι δύσκολο να στα δώσει.
......................

Μεγάλη αλήθεια.

@angelo
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12027 στις: Μάιος 04, 2021, 22:41:17 μμ »
Και εννοείται έχεις κάτι να χάσεις αν πας να ρωτήσεις.
Την αξιοπρέπεια σού.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #12028 στις: Μάιος 04, 2021, 22:42:01 μμ »
Καταλαβαίνω τι λες είναι πολύ δύσκολο σκέφτηκα τώρα με όλα αυτά που γίνονται μήπως ήταν λίγο πιο εύκολο να βρω κάποιο κομμάτι . Λες να βοηθήσει αν αγοράσω 2 την ίδια στιγμή πχ ένα sub και ένα Pepsi ( θέλει και ο αδερφός μου γιαυτο.. δεν είμαι εκατομμυριούχος ;)) ) να βοηθήσει στο να μπω στην λίστα και να τα πάρω λίγο πιο γρήγορα;

Αν είναι μια φορά δύσκολο να καταφέρεις να αγοράσεις ένα Rolex από τα μοντέλα που κυνηγάνε, είναι τέσσερις φορές δυσκολότερο να πετύχεις να αγοράσεις δύο τέτοια Rolex ταυτόχρονα.

Αυτό που εννοούσε ο φίλος είναι πως αν πήγαινες και αγόραζες ένα γυναικείο χρυσό day-date με διαμάντια από αυτά που μένουν στην βιτρίνα χρόνια και κάνουν τριάντα χιλιάρικα...τότε μπορεί να πέρναγες πιο πάνω στην λίστα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12029 στις: Μάιος 04, 2021, 22:42:36 μμ »
Μεγάλη αλήθεια.

@angelo
Ναι ναι...γιατί όλοι οι  dealers  στην Ελλάδα έχουν πάρει το βραβείο... τιμιότητας και αυτό είναι το πρώτο που σκέφτονται...η προστασία του καταναλωτή μην φλιπαρει τα ρολόγια και δεν προλάβουν να τα φλιπαρουν οι ίδιοι.
ΘΥΜΑ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions