Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2234891 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kloze

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #11520 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:03:34 μμ »
Δεν έχω αγοράσει ποτέ,ούτε πρόκειται στο μέλλον,ρολόι με τιμή μεγαλύτερη του καταλόγου....όσο και να το θέλω.
Αυτό ακριβώς το θεωρώ γελοίο να ζητάει κάποιος καπέλο για να αγοράσω κάτι, you pay you play θα ισχύει παντα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Νίκος   ‘ Η έπαρση είναι αμαρτία `

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11521 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:05:12 μμ »
Αυτό ακριβώς το θεωρώ γελοίο να ζητάει κάποιος καπέλο για να αγοράσω κάτι, you pay you play θα ισχύει παντα
No problem...
Κάποιος άλλος θα τα δώσει...!
Όλοι ευχαριστημένοι..
 ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Speedster356

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11522 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:09:11 μμ »
Με ξεπερνάει αυτό...έχω μείνει πίσω χάσμα γενεών, αυτό που με ισοπέδωσε ήταν για τις Ferrari να έχω τα λεφτά και να μην μου πουλήσουν  :D
Γιατί; Από τη στιγμή που η Ferrari έχει αποφασίσει να παράγει/πουλάει Χ αυτοκίνητα το χρόνο... δεν είναι περίεργο να επιλέγει και που θα τα δίνει.
Από την άλλη δεν ξέρω πόσο σωστή αναλογία είναι π.χ. Η Ferrari σε σχέση με τη Rolex. Κοντά βρίσκονται ως luxury brands, αλλά όχι απόλυτα.
Π.χ. η Ferrari βγάζει λίγα αυτοκίνητα για να μη βλάψει το image της, αλλά ράβει μακό μπλουζάκια και καπελάκια για το μισό πλανήτη. Μάλλον δεν ενοχλεί αυτό τους πελάτες της ...
Επίσης γενικά οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μαζικής παραγωγή σε ένα βαθμό θεωρούν πελάτες τους τους εμπόρους του δικτύου τους και όχι απαραίτητα τον τελικό χρήστη/οδηγό (as per www.ttac.com). Για τη Ferrari δεν ξέρω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11523 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:09:49 μμ »
Η Louis vuitton και η Hermes συμφωνουμε ολοι οτι ειναι υπερluxury εταιριες-κολοσσοι;;;
Συμφωνουμε.
Να δεχτουμε οτι ενα-δυο προιοντα τους ειναι δυσευρετα ή για λιγους;;;
Να το δεχτουμε.
Στην Ρολεξ ρε παιδια,ενα δυο ειναι τα μοντελα που ΕΙΝΑΙ διαθεσιμα.Αυτος πιστευω θα ειναι και ο λογος που πιθανον να της γυρισει μπουμεραγκ.
Ακριβώς!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11524 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:12:00 μμ »
Δεν έχω αγοράσει ποτέ,ούτε πρόκειται στο μέλλον,ρολόι με τιμή μεγαλύτερη του καταλόγου....όσο και να το θέλω.
Δεν διαφωνώ.
Από την άλλη, κάποιος θα σου πει ότι δεν το θέλεις αρκετά,  για να μην τα δίνεις.
Τελικά αυτή δεν είναι η επιτυχία της Rolex?
Έχει βρει αρκετούς που τα δίνουν...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kloze

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11525 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:13:44 μμ »
No problem...
Κάποιος άλλος θα τα δώσει...!
Όλοι ευχαριστημένοι..
 ;D
Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω,μήπως τελικά είναι θέμα διαχείρισης;
Εμείς εδώ είμαστε 100 200 άνθρωποι που ασχολούμαστε ενεργά με ρολογια και ξερουμε για το καπέλο και το αποδεχόμαστε αλλά δεν ορίζουμε την αγορά ούτε περιμένουν από εμάς τα μαγαζιά να συντηρηθούν,αν πάει λοιπόν ένας καταναλωτής ο οποιος δεν είναι φοιτητής αλλά γιατρος ,μεγαλέμπορος κρεάτων , εστιάτορας σε διάσημη ψαροταβέρνα πιστεύετε ότι θα πληρώσει καπέλο για  να πάρει Rolex ; Ή θα τον πεθάνει στο παζάρι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11526 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:15:00 μμ »
Γιατί; Από τη στιγμή που η Ferrari έχει αποφασίσει να παράγει/πουλάει Χ αυτοκίνητα το χρόνο... δεν είναι περίεργο να επιλέγει και που θα τα δίνει.
Από την άλλη δεν ξέρω πόσο σωστή αναλογία είναι π.χ. Η Ferrari σε σχέση με τη Rolex. Κοντά βρίσκονται ως luxury brands, αλλά όχι απόλυτα.
Π.χ. η Ferrari βγάζει λίγα αυτοκίνητα για να μη βλάψει το image της, αλλά ράβει μακό μπλουζάκια και καπελάκια για το μισό πλανήτη. Μάλλον δεν ενοχλεί αυτό τους πελάτες της ...
Επίσης γενικά οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μαζικής παραγωγή σε ένα βαθμό θεωρούν πελάτες τους τους εμπόρους του δικτύου τους και όχι απαραίτητα τον τελικό χρήστη/οδηγό (as per www.ttac.com). Για τη Ferrari δεν ξέρω.

Η ferrari αναφέρθηκε γιατι έκανε ο φίλος ερώτημα με αμάξι.Αλλες τακτικές στα αμάξια,άλλες στα ρούχα άλλες στα ρολόγια κοινό όμως ότι στα luxury προϊόντα κανενα πρόβλημα να αποφασίσουν που θα δώσουν ή ποσο πάνω θα δώσουν απο την προτεινόμενη όταν για 1 προιον αντιστοιχουν 100 αγοραστές .Πολύ χοντρικά αυτά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #11527 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:15:21 μμ »
Επίσης συμφωνω απολύτως ότι η Rolex εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια η οποία βρίσκει αντίθετους όλους τους παλαιός ιδιοκτήτες και φίλους της εταιρείας.
Δεν συζητάω για τα βιντάζ μοντέλα τα οποία λόγω συλλεκτικοτητας έχουν απογειωθεί,αναφέρομαι σε αυτά που ο νταβαντζης τα παίρνει από τον επίσημο λόγω γνωριμιών και τα πουλάει στην παρακάτω γωνία με καπέλο.
Η Rolex είναι πρωταγωνιστής στην παγκόσμια αγορά σχεδόν 100 χρόνια και γνωρίζει τα πάντα μέσα-έξω....αυτό κατά την άποψη μου την κάνει συνενοχη στο έγκλημα.
Κρίμα γιατί μια εταιρεία με την ιστορία της δεν θα έπρεπε να εξευτελίζει έτσι το προϊόν της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11528 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:17:27 μμ »
Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω,μήπως τελικά είναι θέμα διαχείρισης;
Εμείς εδώ είμαστε 100 200 άνθρωποι που ασχολούμαστε ενεργά με ρολογια και ξερουμε για το καπέλο και το αποδεχόμαστε αλλά δεν ορίζουμε την αγορά ούτε περιμένουν από εμάς τα μαγαζιά να συντηρηθούν,αν πάει λοιπόν ένας καταναλωτής ο οποιος δεν είναι φοιτητής αλλά γιατρος ,μεγαλέμπορος κρεάτων , εστιάτορας σε διάσημη ψαροταβέρνα πιστεύετε ότι θα πληρώσει καπέλο για  να πάρει Rolex ; Ή θα τον πεθάνει στο παζάρι;
Αν κανει παζάρι,θα πάρει τ' @@ του (συγγνωμη κι ολας )  και αφου θα μαθει τι παιζει και εξακολουθεί να  το θέλει θα επιστρεψει να το παρει με καπελο και θα πει και ευχαριστώ .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kloze

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11529 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:18:45 μμ »
Επέτρεψε μου να έχω άλλη αποψη ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11530 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:19:06 μμ »
Η Louis vuitton και η Hermes συμφωνουμε ολοι οτι ειναι υπερluxury εταιριες-κολοσσοι;;;
Συμφωνουμε.
Να δεχτουμε οτι ενα-δυο προιοντα τους ειναι δυσευρετα ή για λιγους;;;
Να το δεχτουμε.
Στην Ρολεξ ρε παιδια,ενα δυο ειναι τα μοντελα που ΕΙΝΑΙ διαθεσιμα.Αυτος πιστευω θα ειναι και ο λογος που πιθανον να της γυρισει μπουμεραγκ.
Μα εκει ειναι και η μεγαλη μαγκια της ρολεξ και για την ωρα εχει ξεφυγει ετη φωτος σα brand name .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11531 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:20:20 μμ »
Επέτρεψε μου να έχω άλλη αποψη ;)
Σεβαστό ,αλλά συγγνώμη που στο λέω λανθασμένη και εκτός τωρινής πραγματικότητας . 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11532 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:20:49 μμ »
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση πάντως είναι η αδυναμία της εταιρείας να τιμολογησει σωστά τα προϊόντα της. Είναι λες και το έχει αφήσει στο χέρι των dealers...! Προφανώς και όταν η ζήτηση είναι τόσο μεγαλύτερη της προσφοράς η τιμολόγηση των προϊόντων σου δεν είναι σωστή...! Δεν γίνεται οι dealers και οι δευτερογενής αγορά να κάνουν αυτήν την δουλειά για σένα και απλά να χάνεις λεφτά..! Πουλάς ένα προϊόν 5 την ώρα που ο άλλος είναι διατεθειμένος να σου δώσει 10 και τα 5 τα βάζει τσέπη ο ad η κάποιος τυχαίος που το πουλάει μεταχειρισμένο...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11533 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:34:07 μμ »
Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση πάντως είναι η αδυναμία της εταιρείας να τιμολογησει σωστά τα προϊόντα της. Είναι λες και το έχει αφήσει στο χέρι των dealers...! Προφανώς και όταν η ζήτηση είναι τόσο μεγαλύτερη της προσφοράς η τιμολόγηση των προϊόντων σου δεν είναι σωστή...! Δεν γίνεται οι dealers και οι δευτερογενής αγορά να κάνουν αυτήν την δουλειά για σένα και απλά να χάνεις λεφτά..! Πουλάς ένα προϊόν 5 την ώρα που ο άλλος είναι διατεθειμένος να σου δώσει 10 και τα 5 τα βάζει τσέπη ο ad η κάποιος τυχαίος που το πουλάει μεταχειρισμένο...!
Φαντάζομαι βγάζει όσα θέλει και χρειάζεται.
Έχει κάνει εργοστασιακές αυξήσεις.
Πιθανότατα έχει αυξήσει την τιμή χονδρικής ή κάνει μικρότερες ή και καθόλου εκπτώσεις στους dealer της.
Από εκεί και πέρα, οι τιμές που ακούμε για grey market ή αυτά που βλέπουμε στο chrono24, είναι θεωρητικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Watch Dim

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11534 στις: Μάρτιος 07, 2021, 14:35:40 μμ »
Οι επίσημοι αντιπρόσωποι Rolex πουλάνε με καπέλο κάτι που απαγορεύετε!
Η Rolex για να δώσει στον εκάστοτε επίσημο αντιπρόσωπο τα πολύ hot μοντέλα που όντως ειναι (είδη εν ανεπάρκεια )πέρνει και η ίδια το μαύρο κασεράκι της.... και όλοι happy και φυσικά παίζονται και οι προσωπικές σχέσεις/συμφωνίες του εκάστοτε επίσημου αντιπροσώπου με την “μαμά” Rolex της κάθε χώρας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions