Μικρή η εμπειρία μου στην συγκεκριμένη εταιρία όμως έχω να πω τούτο :
ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΕΤΡΟΥΣ τα ρολόγια τους ,θα χάνουν κοινό και πελάτες !
Με τα τελευταία ,κάνανε μισή δουλειά ...
Φέρτε τα 5ΨΗΦΙΑ ΠΙΣΩ !
Μα είναι δυνατόν ;
Μικραίνεις τα lug και μου χοντραίνεις το μπρασελέ ;
Ούτε ο Κωστέτσος δεν θα έκανε τέτοιο σχεδιαστικό λάθος !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακούγεται πολλές φορές αυτή η άποψη και παρότι σαν όγκο στο χέρι προτιμώ κι εγώ τις παλιές κάσες στα ρολόγια με στεφάνη (γιατί στα υπόλοιπα τα τελευταία 2 χρόνια έχει κάνει πολύ σωστές κινήσεις), πρέπει να πω ότι δε συμφωνώ. Η R προφανώς έχει πάρει το feedback, αλλά πρέπει και να αναλογιστούμε τι ποσοστό των πελατών της είναι αυτοί που το πιστεύουν αυτό (εμείς οι ελάχιστοι στα φόρα) καθώς και ποιους πελάτες θέλει και καταφέρνει να κερδίζει. Πόσο εύκολο θα ήταν για την εταιρία να βγάλει μια τριλογία Submariner (5513), GMT (1675) και Daytona (6263) α λα Ω ‘57 που θα πουλούσαν σαν τρελά; Πάρα πολύ προφανώς. Προσωπικά χαίρομαι που δεν το κάνει.
Είχα διαβάσει παλιότερα μια συνέντευξη του Flavio Manzoni (Senior V.P. of Design στη Ferrari) που έλεγε ότι δε θέλει να επαναλαμβάνει το παρελθόν, θέλει να δημιουργεί τη σχεδιαστική γλώσσα του αύριο, γιατί μόνο έτσι υπάρχει πρόοδος. Θέλει δύναμη για να το κάνεις αυτό και αυτό διαχωρίζει την R από τις άλλες εταιρίες του χώρου. Αν έδινες στην ηγεσία της Ω το παρελθόν της R, θα έβγαζαν LE επανεκδόσεις του Paul Newman μέχρι να δύσει ο ήλιος.