0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρώτησαν για το ρολόι του φόρουμ ?
.....Το μάτι τους πάντα πέφτει στον καρπό μου όταν το βγάζω για να δοκιμάσω κάτι ακριβό αλλά αυτή η διαδικασία με διασκεδάζει...ακόμα περισσότερο όταν αγοράζω το ρολόι που προβάρω και διαψεύδονται οι εκτιμήσεις τους 🤣🤣🤣 η διαστροφή του χομπίστα 😎
Ζήτω οι χομπίστες οεοοοοΣτάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιωργο77,η ρολεξ δεν άλλαξε κατηγορία, πάντα εκεί επαιζε!Η seiko αποφάσισε να πάει στα ψηλά, δικαίωμα της βέβαια αλλά Ρολεξ δε θα γινει
https://www.instagram.com/p/CE9RLzNKypE/?igshid=ur6yuzrynrj4Kermit
Βάγκνερ είσαι θεούλης.Πωπω τι ρολογάρα η Κερμιτάρα!
Ο κυριος Γιωργος πιστευει οτι δεν ειμαι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επειδή είναι επιφυλακτικός. Μάλλον δεν έχεις δει ακόμη τη συλλογή από τους θεϊκούς κώλους.
Σπύρο ομολογώ ότι αμφότερα είναι πολύ όμορφα και ποθητά. Δεν πρόσεξα αν το ανέφερες, είναι τα καινούρια 36αρια ή τα 40αρια;
Επειδή είναι επιφυλακτικός. Μάλλον δεν έχεις δει ακόμη τη συλλογή από τους θεϊκούς κώλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.