Πέρα από πλάκα.
Δεν ξέρω αν το oyster perpetual είναι μοντέλο με χαμηλές πωλήσεις.
Δεν ξέρω αν είχαν στο μυαλό τους να εισάγουν λίγο αέρα fashion. Αν και δεν νομίζω ότι το brand Rolex έχει ανάγκη να ταιριάξει να κουμπώσει στα trends του είδους.
Με το σκεπτικό του παιχνιδιού λογικά διάλεξαν το πιο minimal και μη φορτωμένο dial του OP ώστε να παίξουν.
Αν θα πουλήσουν; Να σου πω.
Δεν ξέρω ποιους ambassadors έχουν στο γυναικείο φύλο αλλά ένα δύο να φορέσουν θα τρέξουν οι παλαβές να ψωνίσουν. Και ούτε θα διστάσουν στο μέγεθος ούτε τίποτα. Αρκεί να φωνάζει από μακριά "χρώμα ρε μπίτσες".
Σε πιο μικρή ένταση το βλέπω για άντρες.
Μιλάμε για την Rolex !
Δεν ακολουθεί τάσεις. Τις δημιουργεί.
Λές ( λέτε ) να έκαναν αυτήν την κίνηση ΧΩΡΙΣ να το έχουν ψάξει ?
Ολοι οι fashion victims, όλοι οι trendy, θα ψωνίσουν τα χρωματάκια, για διάφορα συνολάκια, θα κάνουν συλλογή, για να ταιριάζουν διάφορα ντυσιματάκια και συνολάκια. Το πιστεύω απόλυτα. Κάτι σαν swatch.
Και με δεδομένο πλέον ότι "ανεβαίνουν" στην κατηγορία πελατών, νέα οικονομικά όρια για τους πελάτες "εισόδου", προσδιορίζουν το αγοραστικό κοινό.
Τα "βαριά", κλασικά, "γεροντίστικα", που ακόμα και εδώ αναφέρεται από μερικούς, "θα πάρω όταν μεγαλώσω", είναι πλέον παραλθόν. Εχουν όλοι την δυνατότητα να πάρουν ένα "νεανικό".
Και η "μπέμπα", θα σου λέει.
-Πάρε μου αγάπη μου την σειρά, να έχω να αλλάζω. 
Υπάρχουν παραδείγματα εταιριών, που διεύρυναν την γκάμα τους προς τα "κάτω", προκειμένου να διευρύνουν το πελατολόγιό τους. Τα βαριά γεροντίστικα, έγιναν φρέσκα νεανικά, και Ω !, αίφνης, πολλαπλασιάστηκαν οι πωλήσεις, και σε κάποιες, έφτασαν πλέον να αποτελούν τα 3/4 του ολικού τζιρου τους.
Εισάγει τον πελάτη από νωρίς στην τάδε μάρκα, και ο πελάτης παραμένει πιστός ( loyal ) και στις επόμενες αγορές του, τις πιο ακριβές και "μεγαλίστικες". Προϋπόθεση ? Η ικανοποίηση από την ποιότητα και την ολική υποστήριξη, σέρβις, επιβεβαίωση σωστής αγοράς από τις κατάλληλες διαφημίσεις υποστήριξης / υπενθύμισης ( Ogilvy ).