0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα δει ένα video του watchfinder κάτι σχετικό με τις βαφές στις στεφάνες και πώς προέκυπτε πρόβλημα στη σύμπτωση του χρώματος, στη "ραφή" π.χ. του μπλε με το κόκκινο. Ότι απαιτεί μια διαδικασία στρώσης του χρώματος.Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά το αναφέρω επειδή εσείς είστε πιο καταρτισμένοι και μήπως σας θυμίσει κάτι. Σε σχέση με τη στεφάνη του γερμανοrolex
Παράθεση από: P.I.T. στις Οκτώβριος 04, 2019, 17:59:18 μμΕίχα δει ένα video του watchfinder κάτι σχετικό με τις βαφές στις στεφάνες και πώς προέκυπτε πρόβλημα στη σύμπτωση του χρώματος, στη "ραφή" π.χ. του μπλε με το κόκκινο. Ότι απαιτεί μια διαδικασία στρώσης του χρώματος.Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά το αναφέρω επειδή εσείς είστε πιο καταρτισμένοι και μήπως σας θυμίσει κάτι. Σε σχέση με τη στεφάνη του γερμανοrolexΑυτό που λες έχει να κάνει με τις κεραμικές στεφάνες, όχι τις αλουμινένιες
Ναι,το ελεγε,δεν ξερω τι εκανε
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2019, 18:24:19 μμΝαι,το ελεγε,δεν ξερω τι εκανεΓιώργο νομίζω ήταν η πρώτη που κατάφερε δυχρωμια σε κεραμική στεφάνη,δεν θυμάμαι να πω μοντέλο.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 04, 2019, 18:26:16 μμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 04, 2019, 18:24:19 μμΝαι,το ελεγε,δεν ξερω τι εκανεΓιώργο νομίζω ήταν η πρώτη που κατάφερε δυχρωμια σε κεραμική στεφάνη,δεν θυμάμαι να πω μοντέλο.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο batman το 2013. Έβαψαν πρώτα όλη τη στεφάνη μπλε και μετά τη μισή μαύρη. Μια αντίστοιχη τακτική ακολούθησαν και πέρσι με το pepsi, πρώτα το ανοιχτό χρώμα (κόκκινο) και μετά το πιο σκούρο (μπλε), αλλά έπρεπε οι βαφές να έχουν μικρή ποσότητα από το αντίθετό τους χρώμα (η μπλε λίγο κόκκινο και η κόκκινη λίγο μπλε) για να δουλέψει.
Με το μεσαίο θα ήμουν υπερευχαριστημενος...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.