Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2242027 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #9375 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:29:28 μμ »
Εφόσον φίλε μου η ρολεξ έχει αυτή την τόσο εξελιγμένη γραμμή παραγωγής,είναι αστείο να πιστεύουμε ότι απλά δεν μπορεί να αυξήσει τη παραγωγή της,με ακόμα μια γραμμή παραγωγής σε συνδυασμό με τη πρώτη. Φίλε μου, ένας κανόνας της αγοράς είναι ο εξής,για να ελέγχεις την αγορά , πρέπει να ελέγχεις απόλυτα το προϊόν. Απόλυτα. Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε τα κρύσταλλα στα ρολόγια της να τα παίρνει από άλλο προμηθευτή και φτιάχνει δικά της. Επίσης μέχρι και δικό της χρυσό έχει. Ελέγχει το προϊόν της και ελέγχει αναπόφευκτα και την αγορά. Είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσει τη τιμή της στα ύψη.
Για πολλά πολλά το ίδιο ισχύει στο χρυσό και για ακόμα πιο πολλά χρόνια το ίδιο ισχύει στα διαμάντια με την πασίγνωστη εταιρία.
Ένα παράδειγμα. Αν μια από αυτές τις εταιρίες,τις κλειστές εταιρίες, απελευθέρωναν το απόθεμα τούς  η αξία του προϊόντος τους θα έπεφτε στο ένα τρίτο και θα υπάρχει αφθονία εμπορεύματος στην αγορά για δέκα χρόνια.
Η λεγόμενη, χειραγώγηση της αγοράς.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατ' αρχάς, αστείο είναι ότι πιστεύεις ότι η Rolex "μπορεί να αυξήσει τη παραγωγή της,με ακόμα μια γραμμή παραγωγής σε συνδυασμό με τη πρώτη". Κατά δεύτερον, δεν είπε κανείς ότι η εταιρία δεν μπορεί να βγάλει ούτε ρολόι παραπάνω. Λέμε ότι δε μειώνει επίτηδες την παραγωγή της. Λέμε ότι 800Κ-1Μ ρολόγια το χρόνο είναι μια χαρά παραγωγή. Και εφόσον έχει τόσο μεγάλη ζήτηση δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αυξήσει την παραγωγή της. Τώρα επειδή αυτό σημαίνει αύξηση τιμών, κάποιοι κλαίνε επειδή δεν μπορούν να πάρουν πλέον Rolex. Τι να κάνουμε όμως, η αγορά θα καθορίσει την αξία του ρολογιού. Προφανώς οι άνθρωποι στη Rolex δεν είναι χαζοί να μειώσουν την αξία του προϊόντος και της εταιρίας τους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9376 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:32:41 μμ »
Εκτός κι αν υποστηρίζουμε, ότι μια εταιρία πρέπει να επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια, ενδεχομένως δισεκατομμύρια, σε κάτι το οποίο μακροπρόθεσμα θα τη βλάψει, για να μπορούμε να πάρουμε εμείς πιο φθηνά το προϊόν της.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9377 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:35:52 μμ »
Εφόσον φίλε μου η ρολεξ έχει αυτή την τόσο εξελιγμένη γραμμή παραγωγής,είναι αστείο να πιστεύουμε ότι απλά δεν μπορεί να αυξήσει τη παραγωγή της,με ακόμα μια γραμμή παραγωγής σε συνδυασμό με τη πρώτη. Φίλε μου, ένας κανόνας της αγοράς είναι ο εξής,για να ελέγχεις την αγορά , πρέπει να ελέγχεις απόλυτα το προϊόν. Απόλυτα. Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε τα κρύσταλλα στα ρολόγια της να τα παίρνει από άλλο προμηθευτή και φτιάχνει δικά της. Επίσης μέχρι και δικό της χρυσό έχει. Ελέγχει το προϊόν της και ελέγχει αναπόφευκτα και την αγορά. Είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσει τη τιμή της στα ύψη.
Για πολλά πολλά το ίδιο ισχύει στο χρυσό και για ακόμα πιο πολλά χρόνια το ίδιο ισχύει στα διαμάντια με την πασίγνωστη εταιρία.
Ένα παράδειγμα. Αν μια από αυτές τις εταιρίες,τις κλειστές εταιρίες, απελευθέρωναν το απόθεμα τούς  η αξία του προϊόντος τους θα έπεφτε στο ένα τρίτο και θα υπάρχει αφθονία εμπορεύματος στην αγορά για δέκα χρόνια.
Η λεγόμενη, χειραγώγηση της αγοράς.

Κατ' αρχάς, αστείο είναι ότι πιστεύεις ότι η Rolex "μπορεί να αυξήσει τη παραγωγή της,με ακόμα μια γραμμή παραγωγής σε συνδυασμό με τη πρώτη". Κατά δεύτερον, δεν είπε κανείς ότι η εταιρία δεν μπορεί να βγάλει ούτε ρολόι παραπάνω. Λέμε ότι δε μειώνει επίτηδες την παραγωγή της. Λέμε ότι 800Κ-1Μ ρολόγια το χρόνο είναι μια χαρά παραγωγή. Και εφόσον έχει τόσο μεγάλη ζήτηση δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αυξήσει την παραγωγή της. Τώρα επειδή αυτό σημαίνει αύξηση τιμών, κάποιοι κλαίνε επειδή δεν μπορούν να πάρουν πλέον Rolex. Τι να κάνουμε όμως, η αγορά θα καθορίσει την αξία του ρολογιού. Προφανώς οι άνθρωποι στη Rolex δεν είναι χαζοί να μειώσουν την αξία του προϊόντος και της εταιρίας τους.
Σκέψου να συμπεριφέρονταν οι εταιρίες με τα φάρμακα,που πολλές το κάνουν,η οι εταιρίες με το ρεύμα κάι το νερό
Μετά σκέψου τα αποτέλεσμα.
Μετά σκέψου ότι ναι μεν είναι διαφορετικής κατηγορίας προϊόντα αλλά απευθύνονται στον ίδιο καταναλωτή.
Επίσης η καραμέλα ότι η αγορά το κανονίζει και όσοι δεν μπορούν να το πάρουν,έχει ξεφτισει λίγο,αν θέλουμε ας δίνουμε αληθοφανή παραδείγματα .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9378 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:38:53 μμ »
Σκέψου να συμπεριφέρονταν οι εταιρίες με τα φάρμακα,που πολλές το κάνουν,η οι εταιρίες με το ρεύμα κάι το νερό
Μετά σκέψου ότι ναι μεν είναι διαφορετικής κατηγορίας προϊόντα αλλά απευθύνονται στον ίδιο καταναλωτή.
Επίσης η καραμέλα ότι η αγορά το κανονίζει και όσοι δεν μπορούν να το πάρουν,έχει ξεφτισει λίγο,αν θέλουμε ας δίνουμε αληθοφανή παραδείγματα .

Τότε να κατεβάσει και η Patek της τιμές και η Ferrari να πάρουμε κι εμείς. Δεν είναι ούτε φάρμακο ούτε νερό το Rolex. Θα ζήσεις και χωρίς Rolex και χωρίς οποιοδήποτε άλλο προϊόν πολυτελείας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9379 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:39:29 μμ »
Όλοι μας εδώ λίγο πιο πολύ λίγο πιο λίγο θέλουμε ένα ρολεξ. Δεν είναι κρυφό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη για το πώς συμπεριφέρεται μια εταιρία που την αγαπάμε είτε ιστορικά είτε προιοντικα. Δεν είμαστε εχθροί. Συζήτηση κάνουμε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9380 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:40:30 μμ »

Τότε να κατεβάσει και η Patek της τιμές και η Ferrari να πάρουμε κι εμείς. Δεν είναι ούτε φάρμακο ούτε νερό το Rolex. Θα ζήσεις και χωρίς Rolex και χωρίς οποιοδήποτε άλλο προϊόν πολυτελείας.
Πολύ ωραία η απάντηση σου . Σε ευχαριστώ για τα αληθοφανή σου καίρια και σωστά... παραδείγματα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9381 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:58:29 μμ »
Πολύ ωραία η απάντηση σου . Σε ευχαριστώ για τα αληθοφανή σου καίρια και σωστά... παραδείγματα

Έχεις δίκιο. Η Patek δεν είναι καλό παράδειγμα όταν μιλάμε για τη Rolex. Οι φαρμακοβιομηχανίες και οι εταιρίες παροχής νερού και ηλεκτρισμού είναι πιο σωστά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9382 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:00:46 μμ »
Μιλανε καποιοι για τις μεγαλες εταιριες,δεν εχω καταλαβε σε τι ειναι πιο μεγαλες απο την Rolex?Δεν πιστευω οτι ειναι σε κατι!Τεχνογνωσια?Δεν νομιζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9383 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:03:06 μμ »

Έχεις δίκιο. Η Patek δεν είναι καλό παράδειγμα όταν μιλάμε για τη Rolex. Οι φαρμακοβιομηχανίες και οι εταιρίες παροχής νερού και ηλεκτρισμού είναι πιο σωστά.
Η πατεκ όπως λες έχει βγει επίσημα καθε χρόνο και αναφέρει πόσες χιλιάδες ρολόγια θα παράγει περί τα 35000 τεμάχια,για να διατηρήσει την ποιότητα και τη διαχρονικότητα των ρολογιών της.
Καμμία σχέση με ρολεξ.
Η Φερράρι παράγει μεγάλους αριθμούς αυτοκινήτων για όλους και ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις για το κλάμπ της.
Καμμία σχέση με ρολεξ.
Αλλά δεν θα ξανά απαντήσω,σέβομαι το πάθος σου,αλλά το βρίσκω ανώφελο να λέω αυτονόητα πράγματα σε ένα φίλο μου ,εσένα εννοώ,φίλοι είμαστε εδώ μέσα, που αντί να διασκεδάζουμε έστω και έντονα με το πάθος μας ξεφεύγουμε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9384 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:04:29 μμ »
Η Πατεκ,εχει βγει για πωληση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9385 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:04:37 μμ »
Μιλανε καποιοι για τις μεγαλες εταιριες,δεν εχω καταλαβε σε τι ειναι πιο μεγαλες απο την Rolex?Δεν πιστευω οτι ειναι σε κατι!Τεχνογνωσια?Δεν νομιζω
Σε μέγεθος Γιώργο, η ρολεξ αν δεν κάνω λάθος είναι το 64ο πιο αναγνωρίσιμο και εμπορικό brand

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9386 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:10:37 μμ »
Η πατεκ όπως λες έχει βγει επίσημα καθε χρόνο και αναφέρει πόσες χιλιάδες ρολόγια θα παράγει περί τα 35000 τεμάχια,για να διατηρήσει την ποιότητα και τη διαχρονικότητα των ρολογιών της.
Καμμία σχέση με ρολεξ.
Η Φερράρι παράγει μεγάλους αριθμούς αυτοκινήτων για όλους και ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις για το κλάμπ της.
Καμμία σχέση με ρολεξ.
Αλλά δεν θα ξανά απαντήσω,σέβομαι το πάθος σου,αλλά το βρίσκω ανώφελο να λέω αυτονόητα πράγματα σε ένα φίλο μου ,εσένα εννοώ,φίλοι είμαστε εδώ μέσα, που αντί να διασκεδάζουμε έστω και έντονα με το πάθος μας ξεφεύγουμε

Σου είπα έχεις δίκιο η Patek δεν έχει καμία σχέση με τη Rolex. Η Rolex είναι κάπως σαν την ΕΥΔΑΠ. Έκανες πολύ σωστή σύγκριση, δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Το αφήνω και στη νοημοσύνη των υπόλοιπων να το κρίνουν. Όσο για το δεύτερο κομμάτι, δεν είμαστε φίλοι, μη μπερδεύεσαι. Δεν είμαστε καν γνωστοί.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9387 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:12:54 μμ »
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη για το πώς συμπεριφέρεται μια εταιρία που την αγαπάμε είτε ιστορικά είτε προιοντικα. Δεν είμαστε εχθροί. Συζήτηση κάνουμε

Μπράβο Αλέξανδρε!
Τα είπες όλα σε μία πρόταση!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9388 στις: Σεπτέμβριος 22, 2019, 15:17:04 μμ »

Μπράβο Αλέξανδρε!
Τα είπες όλα σε μία πρόταση!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions