0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποτε υπηρχε και η παραλληλη αγορα,με πολυ καλες εκπτωσεις
....και τα δικά μου πόσο να κάνουν? Αλλά οι αγάπες, δεν πουλιούνται. Εκτός και εάν. ........ .
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 16:01:21 μμ....και τα δικά μου πόσο να κάνουν? Αλλά οι αγάπες, δεν πουλιούνται. Εκτός και εάν. ........ .Δες τα σαν νέο εφ άπαξ αποζημίωση... με κουτιά χαρτιά πας ταμείο κανονικα
Αν ειναι ετσι,ασε τα Ρολεξ
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 13:24:39 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 11:32:58 πμΒλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.Έχω ρολόι του παππού μου που το φόραγε καθημερινά από θάλασσα έως στη δουλειά του.Όταν το πήρα άλλαξα τζαμάκι γιατί είχε καεί από την ηλεκτροκόλληση (ήταν ηλεκτρολόγος και στον "ελεύθερο χρόνο του" έφτιαχνε κάγκελα, σιδεράς).Φυσικά, δεν είχε κάνει ποτέ σέρβις και δούλευε κανονικά και κράταγε χρονομετρία στα 4" τη μέρα.Το ρολόι είναι είναι του 1975. Και είναι Seiko 5άρι.Παλια αυτο,σημερα ειναι μια αλλη εταιρια
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 11:32:58 πμΒλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.Έχω ρολόι του παππού μου που το φόραγε καθημερινά από θάλασσα έως στη δουλειά του.Όταν το πήρα άλλαξα τζαμάκι γιατί είχε καεί από την ηλεκτροκόλληση (ήταν ηλεκτρολόγος και στον "ελεύθερο χρόνο του" έφτιαχνε κάγκελα, σιδεράς).Φυσικά, δεν είχε κάνει ποτέ σέρβις και δούλευε κανονικά και κράταγε χρονομετρία στα 4" τη μέρα.Το ρολόι είναι είναι του 1975. Και είναι Seiko 5άρι.
Βλέπουμε στα vintage, ρολόγια 30-40-50 ετών, που ακόμα ζούν, ασχέτως αν τα έχει περάσει οδοστρωτήρας.Από τις άλλες μάρκες, όσα επιζούν, είναι σαλονάτα, που ΔΕΝ έχουν βιώσει χρήσεις που σε ανατριχιάζουν.
Ένα Rolex που μου αρέσει πάρα πολύ:https://www.rolex.com/watches/yacht-master/m126622-0001.html
...............Όποιος τη λέει στο Γιώργο... είναι φίλος μου! ..............
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.