...μετά από μακρά παραμονή στα ανήλιαγα υπόγεια, βγήκε πάλι για λίγο στο φως της ημέρας. Μαζί του, και το solid ends μπρασελέ, που "παίζει" μεταξύ των δύο, GMT & SUB.

Με minimum dial, καθαρό, εργονομικό, και με εύχρηστη στεφάνη. Το πρότυπο που αντιγράφτηκε, αλλού διακριτικά, και αλλού "χυδαία". Το ρολόι σύμβολο για χρήση υποβρυχίως. Και από κάποιους, χρησιμοποιήθηκε για αύξηση του ............ανδρισμού τους.
Υπάρχει η φήμη, ότι σε μακρόχρονη παραμονή στο σκοτάδι, οι λευκές ενδείξεις και οι δείκτες, κάνουν πατίνα, και γίνονται κρέμ.
Δεν θα μου άρεσε καθόλου, και ευτυχώς, η φήμη δεν επιβεβαιώνεται.

Το κλασικό μπρασελέ, που αν είναι αρρύθμιστο, κουδουνίζει

Το "θολωτό" τζαμάκι, ( ακρυλικό ), που τραυματίζεται πανεύκολα. Κορώνα triplock.

To solid end links. Φανερη η διαφορά.

....και η καρπίσια.

Ποιοτικά, ειδικά τα 4-ψήφια / 5-ψήφια, είναι ανεπανάληπτα. Tool watches.
Μερικοί τα αποφεύγουν επειδή έχει πολυφορεθεί. Από γνώστες και ανίδεους. Από πλούσιους και φτωχούς. Από άντρες και γυναίκες. Από άσημους και διάσημους. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Οπου και να γυρίσεις, κάποιο θα δείς. Σε γνήσια και σε αντίγραφα.
Με σήμα την κορώνα, που είναι μαζί με ελάχιστα άλλα εμπορικά σήματα, αναγνωρίσιμη ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη. Τυχαίο ? Δεν νομίζω.
Κατα την γνώμη μου, αν το ξέρεις, και εκτιμάς τις ιδιότητές του και την ιστορία του, το φοράς και το χαίρεσαι.
Δεν το φοράς για να σε βλέπουν, ούτε για να προκαλείς εντύπωση.
Για να κάνεις εντύπωση, υπάρχουν "πιο φανταχτερά" με χρώματα σαν τα παγώνια.