0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 00:24:01 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 00:18:04 πμΚαλύτερα. Προσεχε τις κρισεις σου Βαγγελη, διοτι δεν θα αργησει η μερα που θα θεωρειται ενα απο τα πιο σπεσιαλ ρολεξ!!Και δεν θα μπορεις να τα μαζεψεις με τιποτα!!Ηδη οπως λεει κι ο Στεφανος, ειναι hard to find.Στη Σκωτια και γενικοτερα στο Ηνωμενο Βασιλειο δινουν αναμονη 2 χρονια.Κρατα πισινηηηη !! Sent from my iPhone using TapatalkΡε τι έχετε πάθει όλοι σήμερα; Μία μου την πέφτει ο captain με το Tudor τώρα εσύ με το Rolex...Δε δικαιούται κανείς να έχει τα γούστα του; Δεν πα να γίνει και συλλεκτικό και να έχει 30χιλιάρικα στο μέλλον, πάλι...ιδιαίτερο θα το θεωρώ...Το ότι είναι hard to find δε μου λέει τίποτα. Μανούλα η Rolex στο marketing τα έχουμε πει...
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 00:18:04 πμΚαλύτερα. Προσεχε τις κρισεις σου Βαγγελη, διοτι δεν θα αργησει η μερα που θα θεωρειται ενα απο τα πιο σπεσιαλ ρολεξ!!Και δεν θα μπορεις να τα μαζεψεις με τιποτα!!Ηδη οπως λεει κι ο Στεφανος, ειναι hard to find.Στη Σκωτια και γενικοτερα στο Ηνωμενο Βασιλειο δινουν αναμονη 2 χρονια.Κρατα πισινηηηη !! Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλύτερα.
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 01:18:16 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 01:15:36 πμεγώ δεν διαβάζω και πολύ καλα πράγμαατα για το κόκκινο SD ....... Πολυ κιτρινος τυπος Αςτο .... Ειναι Πληροφορία .... Απο την ποιο έγκυρη πυγή που υπάρχει ......!!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 21, 2017, 01:15:36 πμεγώ δεν διαβάζω και πολύ καλα πράγμαατα για το κόκκινο SD ....... Πολυ κιτρινος τυπος
εγώ δεν διαβάζω και πολύ καλα πράγμαατα για το κόκκινο SD .......
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 16:07:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν πήγαινα τώρα σε R θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Κι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 20:09:45 μμΚι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Προς το παρόν πάρε sub που είναι και πρωτότυπο.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:17:41 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 20:09:45 μμΚι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Προς το παρόν πάρε sub που είναι και πρωτότυπο.Ενώ αυτό τρελή πρωτοτυπία...
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:32:19 πμΠαράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 24, 2017, 00:17:41 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 23, 2017, 20:09:45 μμΚι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο... Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Προς το παρόν πάρε sub που είναι και πρωτότυπο.Ενώ αυτό τρελή πρωτοτυπία... Ε...σε σύγκριση με το sub καμία σχέση.
Βαγγέλη, τι λες?!Είναι το καλύτερο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.