Το gmt ναι ανεκαθεν μου αρεζε, σε πεπσι μονο, ετσι το γνωριζα και πιστευα μεχρι προτινος οτι σ´αυτο το χρωμα μονο υπηρχε, φαντασου..Η ιδεα αποκτησης του φανταζε τοσο μακρινη που αρνιομουν καν να την παραδεχτω..Νομιζα θα μου εδειχνες, οταν μου το προτεινες, σε pepsi αλλα υπεδειξες το μαυρο..Κλασικο χρωμα που οπως ειπες παει παντου..Γιωργο καινουργιο δυσκολο, 4k εχω και τα κραταω back up και καπως ξεγελιεμαι αγοραζοντας seiko κλπ..Βεβαια πολλες ηταν οι φορες που ειπα "ελα μωρε, βρες ενα sub", αλλα ευτυχως η λογικη αμεσως επενεβαινε και εκανα πισω..Οπως ειπα, αν συνωμοτησει το συμπαν εχει καλως, ειδαλλως μενουμε μ´αυτα που εχουμε!! 
Και χαλάς τα 4 Κ σε άλλες μάρκες ? Οταν ήδη έχεις αρκετά. Επειδή δεν "ξεδιψάς"?
Από μαύρο σε pepsi και τουμπαλιν, 5 λεπτά απασχόληση, και 60 Ε για την στεφάνη !

Μην ξαναγοράσεις άλλο για κάποιο διάστημα. Ξανασκέψου,
ΩΡΙΜΑΣΕ, και σταθμίζοντας τις οικονομικοκοινωνικές συνθήκες, οικογενειακές υποχρεώσεις, κλπ.
δες το και από άλλες γωνίες.
Στα σεμινάρια μας έλεγαν, "κάνε ένα -δύο-τρία βήματα πισω πίσω, για να δείς ΟΛΗ την εικόνα. Μην μένεις μόνο σε αυτό που έχεις ακριβώς μπροστά σου"
Με αγάπη και εκτίμηση τα λέω, και δημόσια για να τα βλέπουν και άλλοι. Αλλιώς, θα στα έλεγα με pm.
Δεν είμαι ο "Μεγας Δάσκαλος". Απλώς είμαι έμπειρος,
Και στα Αγγλικά λένε " We use to call experience, our past mistakes "Σήμερα, με αυτά που έπαθα / έμαθα, τα τελευταία 40 χρόνια, θα περιοριζόμουν στα
1 Cartier ( ως φωτό )
1 SUB ND, το ξέρεις
1 GMT , το ξέρεις.
και στις πλαστικούρες,.....και ΤΕΛΟΣ .
Και με τα "χαμένα λεφτά", θα είχα πάρει και ..............αυτοκίνητο

Και θα άφηνα και κάτι στα παιδιά μου