0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθε το κτήνος. Ρε παιδιά, τι ρολόι είναι αυτό; Ο καρπός μου είναι αρκετά έως πολύ μεγάλος, και το ρολόι σχεδόν τον καλύπτει. Το προηγούμενο seadweller που είχα μοιάζει παιδικό μπροστά σε αυτό. Είχα και την επιλογή να πάρω αυτό με το μπλε-μαύρο καντράν, αλλά που άρεσε περισσότερο το μαύρο. Η διαφορά της είναι 250€. Πάντως η ποιότητα στην κατασκευή έχει ανεβεί πολλά σκαλοπάτια. Το μπρασελέ είναι μασίφ και ο μηχανισμός ρύθμισης του μήκους του, δεν παίζεται. Παρά το βάρος και τις διαστάσεις είναι πολύ άνετο στο χέρι
Ευχαριστώ πολύ για τις θερμές ευχές σας. Το φοράω συνέχεια και δε με κουράζει καθόλου. Είναι πολύ άνετο στο χέρι.
Captain πήγαινε δοκίμασε το !! Σου ταιριάζει γάντι!!!
Παράθεση από: XALK στις Αύγουστος 26, 2015, 11:37:11 πμΉρθε το κτήνος. Ρε παιδιά, τι ρολόι είναι αυτό; Ο καρπός μου είναι αρκετά έως πολύ μεγάλος, και το ρολόι σχεδόν τον καλύπτει. Το προηγούμενο seadweller που είχα μοιάζει παιδικό μπροστά σε αυτό. Είχα και την επιλογή να πάρω αυτό με το μπλε-μαύρο καντράν, αλλά που άρεσε περισσότερο το μαύρο. Η διαφορά της είναι 250€. Πάντως η ποιότητα στην κατασκευή έχει ανεβεί πολλά σκαλοπάτια. Το μπρασελέ είναι μασίφ και ο μηχανισμός ρύθμισης του μήκους του, δεν παίζεται. Παρά το βάρος και τις διαστάσεις είναι πολύ άνετο στο χέριΚαλορίζικο!!! Είναι ρολογάρα ζωής!!! Να το χαρείς με υγεία!!!Γιατί σου φαίνεται μεγάλο;; Μια χαρά είναι...Εμένα το πάχος θα με ενοχλούσε λίγο!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.