0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
subir fotos a internet
Αυτό. ...αυτό είναι για μένα το μαγικό Rolex. ....!!!!Rolex Day Date Glacier Blue Platinum (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μ'αρέσει αυτή η φωτογραφία, γιατί το lume κ ειδικά στους δείκτες, μου θυμίζει φωτόσπαθα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Actorius στις Μάιος 15, 2015, 10:31:12 πμΜ'αρέσει αυτή η φωτογραφία, γιατί το lume κ ειδικά στους δείκτες, μου θυμίζει φωτόσπαθα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τα ᾽παμε και χθες! Ledάκια είναι, σαν αυτά που βάζουν κάτω από τα Hyundai Accent κάποιοι κάγκουρες!!Παίρνω όρκο ότι το ρολόι ανήκει σε γνωστό σέντερ φορ μεγάλης ομάδας!!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 15, 2015, 10:33:33 πμΠαράθεση από: Actorius στις Μάιος 15, 2015, 10:31:12 πμΜ'αρέσει αυτή η φωτογραφία, γιατί το lume κ ειδικά στους δείκτες, μου θυμίζει φωτόσπαθα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τα ᾽παμε και χθες! Ledάκια είναι, σαν αυτά που βάζουν κάτω από τα Hyundai Accent κάποιοι κάγκουρες!!Παίρνω όρκο ότι το ρολόι ανήκει σε γνωστό σέντερ φορ μεγάλης ομάδας!! Θα ήταν κόκκινα τα λεντακια...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο απλά. ...Έχω φάει γερό κόλλημα με κάποια νέα Rolex. ....!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.