0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το εβγαλα για ξεκαπνισμα μετα απο καιρο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το εβγαλα για ξεκαπνισμα μετα απο καιροSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Anexelegtos στις Μάρτιος 11, 2015, 09:05:36 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) το εβγαλα για ξεκαπνισμα μετα απο καιροSent from my iPhone using Tapatalkαν και δεν είμαι φίλος του μεγέθους του, τέτοια ρολόγια βρίσκεις μόνο σε καρπούς πολύ εκλεκτικών!!!Υπέροχο!!!! Να το χαίρεσαι!! Και το κυριότερο να το φοράς!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποιο από τα Rolex θα επιλέγατε και γιατι;Στη φωτογραφία συγκριτικά με το Omega μου. Στο GMT master II το blue black νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.