Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2237293 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #2925 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:44:45 μμ »
Αδιαμφισβήτητα έχουνε ποιότητα και κύρος τα ρολόγια με την κορώνα, αλλά όχι να την βάζουμε και πάνω από την JLC όπως είπε ο Γιώργος.
Μου αναγνωρίζω το ατόπημα πως δεν έχω περιεργαστεί από κοντά κάποιο μοντέλο της φίρμας, ούτε έχω φορέσει στον καρπό μου να δώ πως κάθεται. Αλλά πρέπει και κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτά τα 5-6 σχέδια δεν αρέσουν σε όλους είτε γιατί μας χαλάει ο κύκλοπας, είτε το φορτωμένο dial είτε γενικά.
γιατι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2926 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:49:06 μμ »
δεν εχει τεχνολογια?δεν τα κανει ολα in-house?επειδη δεν εχει πολυπλοκοτητες?δεν ηθελε,γιατι εχει αλλη φιλοσοφια...απλα,ανθεκτικα ρολογια....δεν σπανε,δεν χαλανε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2927 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:49:18 μμ »
Αδιαμφισβήτητα έχουνε ποιότητα και κύρος τα ρολόγια με την κορώνα, αλλά όχι να την βάζουμε και πάνω από την JLC όπως είπε ο Γιώργος.
Μου αναγνωρίζω το ατόπημα πως δεν έχω περιεργαστεί από κοντά κάποιο μοντέλο της φίρμας, ούτε έχω φορέσει στον καρπό μου να δώ πως κάθεται. Αλλά πρέπει και κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτά τα 5-6 σχέδια δεν αρέσουν σε όλους είτε γιατί μας χαλάει ο κύκλοπας, είτε το φορτωμένο dial είτε γενικά.
γιατι?
γιατι υπαρχουν complications σε ρολογια της ζεζε που η ρολεξ ουτε καν ακουμπαει και μην μου πεις δεν εχει να κερδισει κατι με το να ασχοληθει με complications γιατι δεν με νοιαζει  αν εχει ή οχι μια τετοια διαδικασια κερδος, εγω κοιταω ποια εταιρια προσφερει στην ωρολογοποια σαν τεχνη και οχι ποια βγαζει τα πιο πολλα λεφτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2928 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:50:38 μμ »
γιατι?
γιατι υπαρχουν complications σε ρολογια της ζεζε που η ρολεξ ουτε καν ακουμπαει και μην μου πεις δεν εχει να κερδισει κατι με το να ασχοληθει με complications γιατι δεν με νοιαζει  αν εχει ή οχι μια τετοια διαδικασια κερδος, εγω κοιταω ποια εταιρια προσφερει στην ωρολογοποια σαν τεχνη και οχι ποια βγαζει τα πιο πολλα λεφτα
γιατι η  ΕΤΑ ειναι διασημη και δινει μηχανες σε πολλους ?γιατι ειναι αξιοπιστες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2929 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:52:08 μμ »
θεωρω πιο δυσκολο να φτιαξεις το parachrom!

http://people.timezone.com/library/extras/200708222443
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2930 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:55:09 μμ »
δεν εχει τεχνολογια?δεν τα κανει ολα in-house?επειδη δεν εχει πολυπλοκοτητες?δεν ηθελε,γιατι εχει αλλη φιλοσοφια...απλα,ανθεκτικα ρολογια....δεν σπανε,δεν χαλανε
τεχνολογια λεφωντας?δεν λεω ενα no date μπορει να μην χαλασει ποτε ακομα και αν το συμπεριφερεσαι σαν χαμαλι.ολα in house τα κανουν και αλλες και δεν εχουν παρει ποτε μηχανες απο 3ους...ναι επειδη δεν εχει πολυπλοκοτητες αποφασισε να κανει αλλου ειδους ρολογια μεγια της με χαρα της κανει απλουστερα ρολογια αφου εχει κερδος ας μεινει εκει...εγω ομως δεν θα την αναγνωρισω σαν βασιλια του παιχνιδου ομως γιατι αν ηταν μοναχη της η ρολεξ το turbillion ή το minuter repeater ή το perpetual calendar  θα μας ηταν αγνωστες λεξεις
νανε καλα οι αλλοι που αντι να κοιταξουν το απολυτο κερδος εκατσαν και ανεπτυξαν την τεχνη του μηχανικου ρολογιου και εχουμε τωρα να βλεπουμε τετοια πραγματουδια πραγματικα εργα τεχνης και οχι αριστα tool watch
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2931 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:55:15 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2932 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:56:34 μμ »
Ποιες ελβετικες εταιριες φτιαχνουν μονες τους,το hairspring?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2933 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:56:39 μμ »
θεωρω πιο δυσκολο να φτιαξεις το parachrom!

http://people.timezone.com/library/extras/200708222443
για οποιδηποτε συνεισφορα της στην ωρολογοποια την παραδεχομαι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2934 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 15:57:30 μμ »
Στέλιο στο ξαναέγραψα, πολυπλοκότητες βγάζει και η κουτσή cartier σήμερα. Λεφτά θέλει και απόφαση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2935 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:00:00 μμ »
δες και το βιντεακι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2936 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:02:07 μμ »
Στέλιο στο ξαναέγραψα, πολυπλοκότητες βγάζει και η κουτσή cartier σήμερα. Λεφτά θέλει και απόφαση.
κυριως αναφερομαι στην απαρχη διαφορων πολυπλοκοτητων δηλαδη το πρωτο turbillion ή το πρωτο perpetual calendar το οτι σημερα το richemont μοιραζει την τεχνογνωσια που ειχαν η επιμερους εταιριες ειναι αλλη ιστορια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2937 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:04:03 μμ »
Ποιες ελβετικες εταιριες φτιαχνουν μονες τους,το hairspring?
δεν το γνωριζω αυτο...νομιζω η omega με το silicon
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2938 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:05:52 μμ »
Γιατί.ποια ελβετίδα μπορεί να συγκριθεί με τη Rolex;
αναφορικα με το κατα ποσο ειναι κερδοφορα καμια...σαν ωρολογοποιες πολλες

Μια κερδοφόρα εταιρεία είναι μια πετυχημένη εταιρεία! Αν θες να κάνεις κομψοτεχνήματα, είσαι ελιτίστικη εταιρία, απευθύνεσαι σε ελάχιστους και αποκλείεται να είσαι οικονομικά τόσο επιτυχημένος όσο άλλοι που απευθύνονται σε πιο πολλούς..(Αναφέρομαι στις 4 παραπάνω εταιρίες)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
γιατι να με νοιαζει αν ειναι επιτυχημενη σαν εταιρια εγω δεν κερδιζω τιποτα απο το αν αγοραζω ρολοι απο με κερδοφορο εταιρια πχ ρολεξ οπως δεν θα κερδισω και αν αγορασω με τα ιδια λεφτα ενα ζεζε μαστερ κοντρολ.και οσο για το ελιτιστικη δεν νομιζω υπαρχουν jaeger με 5χιλιαδες ευρω φυσικα φτανουν και μεχρι παρα πολλες χιλιαδες αλλα αλλο αυτο.δεν ειδα να κυκλοφορουν jaeger,rolex απο την αλλη εχω δει πολλα (οπως και omega) δεν ξερω αν ειναι ελληνικο το σκηνικο αυτο αλλα επειδη και καλα η jaeger ειναι ψαγμενη δεν την προτιμαει κανενας και ας ειναι απειρως ανωτερη οσον αφορα την τεχνη του ρολογιου απο παρα πολλες αλλες...μαλλον στην ελλαδα ρολο παιζει μονο το φενεσθαι ...πραγματικα σεβομαι απολυτα τον γνωστη κατοχο ενος ρολεξ γιατι δεν το πηρε επειδη μονο αυτο ηξερε το πηρε επειδη το ηθελε για τον χ,y λογο και μαγκια του αλλα απο την αλλη αποδοκιμαζω τον αδαη που απλα επειδη εχει λεφτα και θελει ρολοι το μονο που ξερει (και ξερουν και οι γυρω του) ειναι το ρολεξ ισως αυτος να ειναι και ο κυριος λογος που δεν μου αρεσει σαν εταιρια ...θα μου πεις οι πελατες μιας εταιριας δεν κανουν την εταιρια δεν ευθυνεται αυτοι για το αν οι πελατες της ειναι οτι ειναι, παρολα αυτα στα ματια μου πεφτει κατακορυφα ετσι

Στέλιο δεν απευθύνομαι μόνο σ ' εσένα, αλλά σε όλους όσους κρίνουν τις συμπεριφορές και την αγοραστική δύναμη των άλλων!! Φτάνει ρε παιδιά το να κρίνετε τον καθένα. Ας κάνει ό,τι θέλει...εσάς τί σας νοιάζει? Τόσο πρόβλημα υπάρχει επειδή πχ φοράνε κάτι που δεν αρέσει σ'εσάς? Δηλαδή θα μου πουν οι άλλοι τί αυτοκίνητο θα πάρω, ή τί γυναίκα θα έχω, ανάλογα με τα γούστα τα δικά τους?
Εκτός αν σας χτύπησε κάποιος με κανένα Rolex και σας άφησε σημάδι....

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2939 στις: Ιανουάριος 12, 2014, 16:09:18 μμ »

Three proprietary hairspring designs: Omega's Si14 by Nivarox-FAR, The Parachrom spring by Rolex, and the Silinvar Balance Spring by Patek Philippe
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions