0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω ότι είναι αυτό Γιώργο.
Φυσικα και οχι!Μου εδωσες την ευκαιρια να πω την αποψη μου,περιμενω και την δικη σου!
Κανένα ρολόι μου δεν αγοράστηκε ως επένδυση ή με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή μπορεί να τα πουλήσω και ως εκ τούτου όλα φοριούνται φυσιολογικά και με σχετική προσοχή. Έχουν κάποια σημάδια του έρωτα αλλά είναι σε πολύ λογικά πλαίσια για την χρήση που τους κάνω.
καποια στιγμη μπορει να χρειαστει να πουλησεις ενα ρολοι σου ,για καποιο αλλο,φυσιολογικο δεν ειναι?Με σχετικη προσοχη?Μια χαρα λοιπον!
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 06, 2013, 19:11:36 μμκαποια στιγμη μπορει να χρειαστει να πουλησεις ενα ρολοι σου ,για καποιο αλλο,φυσιολογικο δεν ειναι?Με σχετικη προσοχη?Μια χαρα λοιπον!Ναι ρε Γιώργο αλλά εσύ το "σχετική προσοχή" το έκανες δεν το φοράω ποτέ.
Δηλαδή δεν γουσταρεις το ρολεξ? Sent from my Xperia T using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 06, 2013, 19:23:17 μμΔηλαδή δεν γουσταρεις το ρολεξ? Sent from my Xperia T using TapatalkΔώσε Νικόλα. Τα σχόλια σου μετρημένα αλλά γίνονται τη σωστή στιγμή.
ναι ειδικα για τη Rolex!!!
Παράθεση από: Sol Invictus στις Νοέμβριος 06, 2013, 19:15:50 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 06, 2013, 19:11:36 μμκαποια στιγμη μπορει να χρειαστει να πουλησεις ενα ρολοι σου ,για καποιο αλλο,φυσιολογικο δεν ειναι?Με σχετικη προσοχη?Μια χαρα λοιπον!Ναι ρε Γιώργο αλλά εσύ το "σχετική προσοχή" το έκανες δεν το φοράω ποτέ. ειναι θεμα γουστου και οχι προσοχης,φοραω αυτο που γουσταρω και οχι για να το προστατευσω και απο τον αερα!
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 06, 2013, 19:26:28 μμναι ειδικα για τη Rolex!!! Τον αδικεις. Τον τελευταίο καιρό έχει μαλακώσει πολύ. Θα έλεγε κανείς σχεδόν σαν να έχει αγοράσει κανένα ρολεξακι. Νικόλα??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.