Εντάξει παιδιά, είναι και λίγο από κεκτημένη ταχύτητα κάποιες απαντήσεις διότι όσοι ασχολούνται θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα. Θα ξεχάσω εγώ τι μου σουρατε μερικοί πέρσυ?! Καλή καρδιά!
Εγώ σε έκραξα;
Αν όχι, ζητώ συγγνώμη και έπεται συνέχεια.
Tasos μπορείς να μας εξηγήσεις με απλά λόγια, πώς θα πάρεις Rolex σε τιμή χονδρικής; Θέλω να πω ότι ακόμα κι εγώ αν ήμουν AD θα έβαζα τον κολλητό μου να το αγοράσει έστω στην τιμή λιανικής, χωρίς καπέλο δηλαδή. Αν ήθελα να κάνω καλύτερη τιμή, θα έκανα σε όλες τις άλλες φίρμες. Όταν θα με παρακαλούσαν να τους πουλήσω με καπέλο, θα το έδινα σε τιμή χονδρικής;
Επίσης πώς το εννοείς το θέμα "αξιόλογο";
Τα Rolex είναι "αξιολογότατα". Όπως είναι και πάαααρα πολλά άλλα luxury ρολόγια. Από όλες τις φίρμες. Υπάρχουν Rolex με μόνο ένδειξη της ώρας, με ημερομηνία, χρονογράφοι, με στεγανότητα από 100 έως... ξέρω γω μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες μέτρα, με δεύτερη ένδειξη ώρας και με άλλα complications.
Εσένα τι θα σου άρεσε, γιατί εσύ θα το φορέσεις το ρολόι. Ακόμα και το Oyster perpetual που αν δε κάνω λάθος είναι το οικονομικότερο και είναι εκτός των περιθωρίων που αναφέρεις, έχει μια απλότητα και συμμετρία που εμένα με γοητεύει και που με χαρά θα αγόραζα.
Τι αξιολογείς εσύ ως κατάλληλο για σένα.