οταν διαβασα το ποστ σου ξανα,μου ηρθε μια ερωτηση που θα ηθελα να σου κανω:8εμινιο μας αποδιδεις δολο?
δόλος ο [δólos] Ο18 (συνήθ. εν.) : 1. ενέργεια με την οποία παραπλανάται κάποιος και πείθεται να κάνει κτ. που, ενώ ζημιώνει τον ίδιο, ωφελεί αυτόν που χρησιμοποίησε το τέχνασμα: Tου απέσπασε την υπογραφή / τη συγκατάθεση με δόλο. Οι Έλληνες κυρίευσαν την Tροία με δόλο. 2. (νομ.) τρόπος εκτέλεσης μιας αξιόποινης πράξης, όταν ο δράστης γνωρίζει από πριν τον αθέμιτο χαρακτήρα της: Στην ενέργειά του (δεν) υπήρχε ~.
που κολάει ο δόλος? Επικοινωνείς με το περιβάλλον ή γράφεις ότι σου κατέβει? Σε κατηγόρησα ότι εξαπάτησες ή παραπλάνησες κάποιον ή χρησιμοποίησες αθέμιτα μέσα? Δε νομίζω. Ή μήπως είναι κακό/δόλιο να θέλεις συμμετοχή?
Επειδή πάλι δεν θα επικοινωνήσουμε κάτσε να το γράψω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ ΟΧΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΔΟΛΟ, δε νομίζω ότι πουλάς κάτι ή ότι έχεις κάποιο συμφέρον.
Θες να το βουλώνω όταν διαφωνώ με κάτι που λες ή κάνεις? Δεν θέλεις νέες ιδέες πως το φόρουμ μπορεί να γίνει ουσιαστικότερο? Δεν δέχεσαι κριτική στο administration? Αν είναι έτσι ξεκαθάρισε το να τελειώνουμε.
Και γιατί αναφέρεσαι στον εαυτό σου στον πλυθηντικό, εσύ δεν κάνεις κουμάντο εδώ?
Μήπως έχεις πάρει τον μικρόκοσμο του ρολογοφόρουμ πολύ σοβαρά και κυνηγάς ανεμόμυλους?
Απο εμένα κριτική στο φόρουμ δεν θα ξαναδείς και είμαστε ΟΚ.