Μιλώντας με ένα φίλο και συμφορουμιτη (σε φόρουμ άσχετο με ρολόγια) για ρολόγια μου είπε την ιστορία ενός casio που το έιχε από την εποχή πριν ακόμα πάει στο στρατό, δηλαδή το 1995-96!
μου είπε οτι άντεξε πολλά, πέρασε το στρατιωτικό του και μετά απο πολλά χρόνια γλεντιού(!) κατέληξε σε ένα ντουλάπι.
απο τότε η τύχη του αγνοείτε!
και έτσι άρχισαν όλα!!!!!
μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση έψαξε και βρήκε το ρολόι.... αμέσως ζήτησα να το αγοράσω αλλά αυτός αρνήθηκε και μου είπε ότι θα μου το έστελνε χωρίς χρήματα μόνο και μόνο για να το δει να ξαναδουλεύει!!
με προειδοποίησε πως το ρολόι από όλα αυτά που πέρασε ειναι σε άσχημη κατάσταση....
χθες το πρωί μπήκε στη μεταφορική και σήμερα ήρθε στα χέρια μου!!!
το ρολόι ειναι το παρακάτω.
http://mygshock.com/wiki/DW-6900BD-1Tπαραθέτω μερικές κακές φωτογραφίες απο την παραλαβή.!

το ρολόι δε δούλευε και το bezel του ειναι σπασμένο σε πολλά κομμάτια που με τα χίλια ζόρια κρατιούνται πάνω στην κάσα.

αμέσως έβγαλα απο πάνω του το velcro strap (λουράκι το οποίο για τα χρόνια του ειναι σε σχετικά καλή κατάσταση), για να προχωρήσω στο άνοιγμα του case back προς αξιολόγηση της module

το case back ειναι σε καλή κατάσταση και σχεδόν αγρατσουνιστο (το συγκεκριμένο λουράκι βοήθησε στο να κρατηθεί σε καλή κατάσταση).
JAPAN MADE!
το άνοιγμα έγινε....
ΔΕΝ πίστευα στα μάτια μου!!!
η module του ειναι σε άριστη κατάσταση και η μπαταριά δεν έχει χάσει ούτε για δείγμα υγρά!!!!
η συνέχεια δόθηκε στον έμπιστο τεχνίτη ρολογά μου!!

η μπαταριά αλλάχτηκε με καινούρια λιθιου και το ρολόι ζωντάνεψε μονομιάς!!
και μερικές κοντινές!

και μπαίνουμε σε διαδικασία για ψάξιμο στο νετ για καινούριο bezel και velcro strap!!