Σπυρο μιλαμε για ρολογια. Τι σχεση εχει αν ο ραιχενμπαχ ηρθε εδω, τι σχεση αν βγαζουν την αφροδιτη με το δακτυλο?
Ασχετα ολα αυτα με την καταγωγη ενος προιοντος.....
και θέλω να πιστεύω ότι δε το πιστεύεις αυτό...η καταγωγή του προίόντος δε μας βγάζει το δάκτυλο; η καταγωγή του προϊόντος δε λέει όλους τους έλληνες χαραμοφάιδες; η καταγωγή του ζίνν δε μας πέρνει γη κ ύδωρ; με ποιά νομιμότητα το κάνουν αυτό;
αν ήταν τούρκικα ή σκοπιανά είμαι σίγουρος ότι δε θα τα πέρνατε...
.....και ερωτω.
γιατι εχεις παρει γερμανικο αυτοκινητο?
Και επισης ερωτω....
Ποιοι τα λενε αυτα? Oλοι οι γερμανοι? H καποια επισημα καναλια που εξυπηρετουν καποια συμφεροντα?
Tο να κρινω τι προιον θα παρω με βαση την αποψη του λαου που το παραγει για την ελλαδα το θεωρω μυωπικο τουλαχιστον.
Aν ειναι ετσι, και για ολα φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι κουτοφραγκοι, κτλ, κτλ
Tοτε να μην ξανακουσω ξενη μουσικη, να οδηγω ελληνικα αυτοκινητα, να μην φοραω ουτε nike, adidas, reebok. Κτλ, κτλ κτλ. Nα μην βλεπω αμερικανικες ταινιες αλλα κουστουριτσα. Tωρα που το σκεφτομαι ουτε αυτο γιατι ο κουστουριτσα εχει γυρισει με γερμανικες καμερες και γιαπωνεζικες. Και η μουσικη στις ταινιες του εχει γραφτει με κιθαρες κατασκευασμενες στην Aμερικη...
Mας κραζουν και αυτοι οι λαοι...
Tο να λεμε δεν παιρνω γερμανικο ρολοι επειδη αυτοι φτιανε για ολα το θεωρω κουλο. Mην παρεις ουτε ελβετικο. Γερμανικο φυλο ειναι και αυτοι.
Pωτας αν το προιον και η καταγωγη του μας παιρνει γη και υδωρ...πως γινεται αυτο?
Pωτας με τη νομιμοτητα το κανουν αυτο?
Oι πολιτικοι σου φιλε το YΠEΓPAΨAN! Eσυ και καθε εσυ τους ψηφιζες απο τη μεταπολιτευση και μετα.....
Mε τη δικη σου ανοχη εχουμε οικογενειοκρατεια......
Oι λαοι αυτοι κανουν την δουλεια τους και εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους.... Eμεις τι κανουμε? Tι καναμε? Και το σημαντικοτερο.....τι προκειται να κανουμε μελλοντικα?
Φιλικα
Hλιας
YΓ-δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα σπυρο οταν λεω εσυ. Γενικα μιλαω για το λαο μας.....
νομίζω ότι δεν αναπτύσσω κάποια επιστημονική έννοια για να μη καταλάβει κανείς τί εννοώ...
δεν είμαι κατα των ξένων προϊόντων κ ούτε μπαίνω στη λογική ότι η κάμερα του κουστουρίτσα είναι γερμανική, το θεωρώ αστείο..
όλοι κατανοούμε ότι στη παρούσα χρονική περίοδο βιώνουμε τη ξεφτίλα της ελληνικής αξιοπρέπειας με μπροστάρη σε αυτή τη κατάσταση το γερμανικό λαό (εδώ μπορώ να σου απαντήσω όπως εσύ κατηγορείς τους έλληνες για τους πολιτικούς που ψήφιζε, έτσι κ γω κατηγορώ τους γερμανούς που ψηφίζουν ιμπεριαλιστικές νοοτροπίες κυριαρχίας σε ξένα κράτη χωρίς νομιμότητα)..
Ηλία με κατηγορείς για μυωπισμό, εγώ απλά σου λέω ξύπνα κ δες ότι μας πηδάνε! Το να τους κάνουμε σπάσιμο με εμπάργκο στα προϊόντα τους (τακτική που ακολουθούν οι αμερικάνοι δεκαετίες τώρα, φυσικά άλλη η δυναμική τους) το θεωρείς κουτό;;;;;
τι προκειται να κανουμε μελλοντικα?δεν έχω ιδέα, ξέρει κανείς;
το ότι δεν υπάρχει απάντηση εξηγείτε κ ψυχολογικά γιατί ο "αγανακτισμένος" γυρνούσε σπίτι του από τις πλατείες κ ήταν μελαγχολικός..έκανε μια δράση η οποία δεν είχε αποτέλεσμα κ δε μπορούσε να προβλέψει κάτι...