Φίλε τούμπανε, θα σου πω κι εγώ τη γνώμη μου:
Από το amazon αγόρασες, από το amazon ζήτα υποστήριξη. Απ' όσο ξέρω είναι πολύ καλό σ΄αυτά τα θέματα και σου αντικαθιστούν το προϊόν με συνοπτικές διαδικασίες,
και χωρίς να ρωτάνε πολλά-πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν περάσει κοντά 3 μήνες από την αγορά, κι εκεί έχεις ένα θέμα...
Νομίζω πως το ρολόι πήρε σκόνη από ανοιχτή κορώνα. Μην την ανοίγεις συχνά και μάλιστα σε "επικίνδυνο" περιβάλλον (σε εξ. χώρους, σε αέρα κλπ.).
Γενικά μην την πολυπειράζεις. Πολύ δύσκολο να είχε σκόνη από την αρχή, πίστεψέ με, θα το είχες δει από την πρώτη μέρα. Πάντως, δεν αξίζει να χαλιέσαι για έναν κόκκο σκόνης...
Μεθαύριο θα το κοπανήσεις σ' ένα πόμολο πόρτας (φτου, φτου!) και ο κόκκος θ' αποκτήσει την... ασημαντότητα που του αξίζει! Φχαριστήσου το ρολογάκι σου και που ξέρεις:
Σε κάποιο ταρακούνημα, παίζει και να "χαθεί", έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε...
Αν θες, διευκρίνησέ μας τι ακριβώς αρνήθηκε ο αντιπρόσωπος: Να σου αντικαταστήσει το ρολόι; Να το ανοίξει και να το καθαρίσει δωρεάν; Να το ανοίξει με δικό σου κόστος;
Γιατί, προσωπικά, δεν τον βρίσκω και τόσο φάουλ, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι το συγκεκριμένο ρολόι δεν εισάγεται στην Ελλάδα... (*) Προς Θεού, δε θέλω να σου κάνω
τον έξυπνο... Απλά είναι σωστό να βλέπουμε την πραγματικότητα απ' όλες τις πλευρές, ακόμα κι απ' αυτήν του εισαγωγέα...
Εν κατακλείδι: Επικοινώνησε με amazon και ζήτα αντικατάσταση. Δε χάνεις τίποτα. Αν δε βρεις άκρη, δώσε το ρολόι σ' έναν καλό μάστορα να το ανοίξει και να το καθαρίσει.
Εγώ, απλά δε θ' ασχολιόμουν καθόλου... -Θ.
(*) Αλήθεια, όταν το amazon σε "διαβεβαίωνε" ότι έχεις εγγύηση, ήξερε ότι δεν εισάγεται εδώ; Αμφιβάλλω. Γι' αυτό επιμένω να ζητήσεις από 'κει ευθύνες...