Αποστολέας Θέμα: citizen at 4008-51e  (Αναγνώστηκε 29730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: citizen at 4008-51e
« Απάντηση #105 στις: Οκτώβριος 20, 2013, 21:35:03 μμ »
χμμμ κατλαβα τι να σου πω φιλε τωρα που κοιταζα το δικο μου ολα φαινονται ενταξει δεν ξερω ισως ετυχε σε σενα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Οκτώβριος 20, 2013, 21:36:13 μμ »
Το πολύ πολύ να δουλέψει αντιπροσωπεία...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Οκτώβριος 20, 2013, 22:35:23 μμ »
απο που το πηρες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Οκτώβριος 21, 2013, 08:56:01 πμ »
απο που το πηρες?

Amazon US. Πριν το πάρω βεβαιώθηκα ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Οκτώβριος 21, 2013, 09:19:54 πμ »
απο που το πηρες?

Amazon US. Πριν το πάρω βεβαιώθηκα ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα.
πηγαινε το
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 14:41:04 μμ »
Πάντως από την εμπειρία σας είναι λογικό-ανεκτό να υπάρχουν κόκοι σκόνης μέσα σε ένα καντραν;
Και δεν μιλάμε για καμιά fashion brand αλλά την citizen.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 14:48:46 μμ »
Πάντως από την εμπειρία σας είναι λογικό-ανεκτό να υπάρχουν κόκοι σκόνης μέσα σε ένα καντραν;

Εχουν περάσει πολλα citizen από τα χέρια μου, δεν μου έχει τυχει ποτέ, κρίμα....να φανταστώ ότι είναι αρκετά ευδιάκριτα και σε έχουν χαλάσει; ρίξε καμια καλή φωτο αν είναι εύκολο να δω, μην αγχώνεσαι πάντως στείλτο στο service και θα στο κανουν καινουριο, γιαυτό είναι η εγγύηση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 14:59:20 μμ »

Εχουν περάσει πολλα citizen από τα χέρια μου, δεν μου έχει τυχει ποτέ, κρίμα....να φανταστώ ότι είναι αρκετά ευδιάκριτα και σε έχουν χαλάσει; ρίξε καμια καλή φωτο αν είναι εύκολο να δω, μην αγχώνεσαι πάντως στείλτο στο service και θα στο κανουν καινουριο, γιαυτό είναι η εγγύηση.

Δεν είναι ευδιάκριτα αν δεν το παρατηρήσεις στον ήλιο. Δεν το έιχα δει τόσο καιρό μιας και το φορούσα πιο πολύ βράδυ.
Για φωτογραφία δύσκολο γιατί δεν έχω καλή κάμερα. Και δεν είναι ένας κόκκος, είναι τρεις. Λέτε να έχει θέμα με τη στεγανότητα το κρύσταλλο; Παντως στο νερό δεν το έχω βάλει ακόμα.
Θα το πάω τις επόμενες ημέρες να το δουν. Μόνο μην αρχίσουν της δικαιολογίες και τίποτα χρεώσεις γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα για το επισήμο service στην ερμού.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:13:30 μμ »

Δεν είναι ευδιάκριτα αν δεν το παρατηρήσεις στον ήλιο. Δεν το έιχα δει τόσο καιρό μιας και το φορούσα πιο πολύ βράδυ.
Για φωτογραφία δύσκολο γιατί δεν έχω καλή κάμερα. Και δεν είναι ένας κόκκος, είναι τρεις. Λέτε να έχει θέμα με τη στεγανότητα το κρύσταλλο; Παντως στο νερό δεν το έχω βάλει ακόμα.
Θα το πάω τις επόμενες ημέρες να το δουν. Μόνο μην αρχίσουν της δικαιολογίες και τίποτα χρεώσεις γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα για το επισήμο service στην ερμού.
τι να σου πω φιλε δεν εχω ιδεα παντο δεν χανεις τιποτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:20:24 μμ »
Aν και τιποτε δεν αποκλείεται δεν πιστεύω να μήκε η σκονη απο το κρύσταλλο, το πιο πιθανό είναι να έγινε εκεί που συναρμολογήθηκε....taiwan η japan γράφει από κάτω;

Στο νερό εγω πάντως θα το έβαζα με τη μια να δω τι παίζει πριν το παω για χρηση της εγγυησης, αλλά και να μην το κάνεις εσύ θα γίνει έλεγχος στεγανοποίησης στο επίσημο πριν σου το παραδωσουν, πήγαινέτο τους και πες τους και για το νικέλιο που λείπει στο καντραν, με καλή θέληση και υπομονη θα βρεθεί λύση και το ρολόι θα ειναι σε χρόνο μηδεν στα χερια σου καλύτερο απο καινουριο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:25:55 μμ »
Aν και τιποτε δεν αποκλείεται δεν πιστεύω να μήκε η σκονη απο το κρύσταλλο, το πιο πιθανό είναι να έγινε εκεί που συναρμολογήθηκε....taiwan η japan γράφει από κάτω;

Στο νερό εγω πάντως θα το έβαζα με τη μια να δω τι παίζει πριν το παω για χρηση της εγγυησης, αλλά και να μην το κάνεις εσύ θα γίνει έλεγχος στεγανοποίησης στο επίσημο πριν σου το παραδωσουν, πήγαινέτο τους και πες τους και για το νικέλιο που λείπει στο καντραν, με καλή θέληση και υπομονη θα βρεθεί λύση και το ρολόι θα ειναι σε χρόνο μηδεν στα χερια σου καλύτερο απο καινουριο.

Με μια μικρή επιφύλαξη μπορεί να είναι σκόνη αυτή που έχει κάτσει πάνω στο νικέλιο και για αυτό να δείχνει μαύρο σε εκείνο το σημείο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:33:43 μμ »

Με μια μικρή επιφύλαξη μπορεί να είναι σκόνη αυτή που έχει κάτσει πάνω στο νικέλιο και για αυτό να δείχνει μαύρο σε εκείνο το σημείο.
δωσε φωτο καλυτερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:37:00 μμ »

Που συναρμολογήθηκε; (το γραφει πισω στο καπακι)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος toubano

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 15:41:41 μμ »
Japan λέει το καπάκι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Οκτώβριος 22, 2013, 16:12:28 μμ »
Japan λέει το καπάκι.
το movement ειναι japan τωρα αν το dial ειναι κινα δεν ξερω (στο ρολοι λεει χαρακτηριστικα japan movt και στο μπρασελε made in china) τωρα πραγματα οπως τα hands ή το dial η ακομα και το case den Μπορω να καταλαβω απο που ερχονται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions