Πραγματικός χρήστης κε Γιώργο. Respect. Κάποτε θα αλλάξω μπαταρία στο δικό μου, μου πέφτει μεγάλο.
Μπορεί (λέμε τώρα...) να μην το ξέρεις, αλλά στην Ελλάδα αφήχθησαν μερικά 106 που φέρουν το "πσάρι".
Στην περίπτωση που... 
Εχω 7, το ένα ακόμα στο κουτί του. Εχω και το χρυσό, και ένα που έκανα μεταμόσχευση. Μου έδωσε ο
@Wagner669 κάσα, και έβαλα τον μηχανισμό ενός που του έσπασε το γυαλί ο εγγονος. Θαυματουργός !!!
ΑνέκδοτοΚάποτε, ο Δντης του διαστημικού προγράμματος της NASA, προήχθη και στο εργαστήριο πιστοποίησης μηχανισμών πήγε ένας καινούργιος. Παρόλα τα τεστ, οι μηχανισμοί στο διάστημα, πάθαιναν βλάβες και κινδύνευαν τα προγράμματα. Οπότε στην απελπισία του, πήρε τηλεφωνο τον προηγούμενο
- Ρε Μήτσο, εσένα όλα ΠΑΝΤΑ δουλεύαν ρολόι. Εμένα, περνάνε τα τσετ, και στο διάστημα ..........χαλάνε ! Τι να κάνω ?
- Εγώ Βρασίδα, όταν οι μηχανισμοί περναγανε τα τέστ, τα έπαιρνα μαζί μου, και τα άφηνα στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς μου για μία εβδομάδα. Αν ζούσαν από τα μικρά χεράκια, τα έστελνα στο διάστημα και ήμουν σίγουρος.

Το τι έχω κάνει εγώ με τα πσάρια, δεν λέγεται ! Επίσης τα δυο αγόρια, κάνανε με δαύτα στρατιωτικό. Ο ένας και ΛΥΒ. Αλλά μόλις το έπιασε ο μικρός Γιώργος και του έπεσε στα πλακάκια, πάει το τζαμάκι.
Τα μικρά χεράκια , είναι ........θαυματουργά.