Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1719307 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #12285 στις: Απρίλιος 07, 2024, 10:56:00 πμ »

Diamond-like carbon (DLC) and mirror finishing processes gave the watch a sense of refinement.GSHOCK #GW5000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12286 στις: Απρίλιος 08, 2024, 06:39:52 πμ »
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wagner669,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος CyanBlue

• Jr. Member
  • *
  • G Maniac
    • Προφίλ
« Απάντηση #12287 στις: Απρίλιος 08, 2024, 15:46:19 μμ »

Diamond-like carbon (DLC) and mirror finishing processes gave the watch a sense of refinement.GSHOCK #GW5000

To GW-5000 είναι ένα υπέροχο, κλασικό "G", γνήσιος απόγονος και στην φιλοσοφία κατασκευής των πρώτων της περιόδου 1983-1987.
Ένα από τα αγαπημένα μου. Ρολόι για αυτόν που το φοράει και όχι για όσους το βλέπουν, αφού η ατσάλινη "καρδιά" του
δε φωνάζει, αλλά την αισθάνεσαι μαζί με το υπόλοιπο ένδυμά του από απαλή, μοναδική σε αφή και αίσθηση ανθεκτική σιλικόνη.
Εκτός από αυτό, κάθε DW-5000 που βγαίνει κάθε 5 χρόνια (ως anniversary edition), ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία κατασκευής,
δηλαδή μεταλλική κάσα και screw back.

Ένα βήμα πιο πέρα η σειρά GMW-B5000: Μέταλλο στο μέταλλο και (όχι πάντα επιθυμητό) bluetooth.

Η λέξη χρονομετρία εδώ δεν έχει νόημα. Απόκλιση 0 δευτερολέπτων όχι τη μέρα, αλλά μήνα, έτος. Αυτό είναι ακρίβεια μέτρησης χρόνου.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,Dimi,
No reactions
Χρόνος: Mπορείς να τον μετρήσεις αλλά ποτέ να τον κερδίσεις!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12288 στις: Απρίλιος 08, 2024, 16:09:08 μμ »
 Εξαιρετικός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος CyanBlue

• Jr. Member
  • *
  • G Maniac
    • Προφίλ
« Απάντηση #12289 στις: Απρίλιος 08, 2024, 23:52:15 μμ »
Όσοι είναι λάτρεις της μηχανοκίνησης είτε στο χώρο των αυτοκινήτων είτε της μοτοσυκλέτας (βάλτε και εμένα μέσα στο δεύτερο)
γνωρίζουν καλά τι θα πει ανθρακόνημα. Εκτός από τα οχήματα θα το βρούμε και στον προστατετικό εξοπλισμό (κράνη, γάντια)
σπανίως όμως στα αγαπημένα μας ρολόγια. Να λοιπόν το φάτε-μάτια-ψάρια G-Shock GCW-B5000UN.
Εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα. Επετειακό Limited για τα 40 χρόνια G-Shock.

Προσωπικά, το υπέρτατο "τετράγωνο". Υπερ-ανθεκτικό και ως φιλοσοφία παραμένει διακριτικό αφού δεν... λάμπει.
Αρκεί να δεί κανείς τον τρόπο κατασκευής της μονοκόματης κάσας αλλά και κάθε link του μπρασελέ. Μοναδικό.
Κανένα δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα αφού η χύτευση forged carbon δίνει διαφορετικά αποτελέσματα σε κάθε bezel και link.

Αν θα μπορούσα να άλλαζα κάτι (εκτός την τιμή)? Την αρνητική οθόνη - εμμονή της Casio.
Αλλά θα μου πεις ταιριάζει με της συνολική "κακιά" μαυρίλα της εμφάνισης.
Αν δε σας αρέσει η απόλυτη μαυρίλα υπάρχει και παραλληλη έκδοση με φούξια-μωβ λεπτομέρεις.

Εύχομαι καλοφόρετο σε όσους δε θα μείνουν να το βλέπουν μόνο σε φωτό.
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Wagner669,
No reactions
Members reacted like:
george_,mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος filipdent

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12290 στις: Απρίλιος 11, 2024, 22:58:21 μμ »
καλά το μπρασελέ με τρέλανε!!!

https://youtu.be/OdGavgpCDsU?si=dZEyvXeV42fpv6b3

κοντά στα 2000€
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Casio MTG Β1000bd,Casio Grw Β1000 gravity master carbon,Casio Gsteel B100d,Huawei WATCH  4 pro black titanium,
MRG....Προσεχως

Αποσυνδεδεμένος CyanBlue

• Jr. Member
  • *
  • G Maniac
    • Προφίλ
« Απάντηση #12291 στις: Απρίλιος 12, 2024, 01:16:28 πμ »
καλά το μπρασελέ με τρέλανε!!!

https://youtu.be/OdGavgpCDsU?si=dZEyvXeV42fpv6b3

κοντά στα 2000€
Πραγματικά, πιο "G" από MR-G. Ρολόι για (εμάς) τους τρελαμένους με G-Shock και ειδικά των τετράγωνων. Hi-Tech για γνώστες.
Το να το βλέπεις την πίσω πλευρά της κάσας και να μην βλέπεις άνοιγμα είναι το κάτι άλλο.
Έχω πληρώσει πολλά ανθρακονήματα κατά καιρούς ("κάρβουνα" στη μοτό-αργκό) αλλά στο... χέρι δε φόρεσα κανένα.
Το πιο ωραίο είναι να σου λένε "έδωσες 2 χιλιάρικα για ένα πλαστικό ρολόι?!"  :D

Η χύτευση του "κάρβουνου" από μόνη της είναι ιδιαίτερη διαδικασία και ωραίο θέμα να διαβάσει κάνεις.
Στην έκδοση με την προσθήκη φούξια-μωβ ριτήνης μπαίνουν και μερικά μεταλλικά στιχεία (στρασάκια?).
Αρχίζει και αυτό να μου αρέσει. Αν μου το έκαναν δώρο, δε θα έλεγα όχι  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
1
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted wow:
Wagner669,

Αποσυνδεδεμένος john123

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12292 στις: Απρίλιος 12, 2024, 09:59:46 πμ »
Καλημερα γνωμες γι αυτο το ρολοι το θελω για καθημερινη χρηση. Σε μερικα σχολια λενε δεν εχει ευκρινεια καλη την ημερα το εχει κανει να μου πει?     casio rangeman gw 9400-rcml      https://www.clachic.gr/el-gr/casio-g-shock-rangeman-radio-controlled-gw-9400-1er-1275-el-gr
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος filipdent

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12293 στις: Απρίλιος 12, 2024, 11:58:02 πμ »
Καλημερα γνωμες γι αυτο το ρολοι το θελω για καθημερινη χρηση. Σε μερικα σχολια λενε δεν εχει ευκρινεια καλη την ημερα το εχει κανει να μου πει?     casio rangeman gw 9400-rcml      https://www.clachic.gr/el-gr/casio-g-shock-rangeman-radio-controlled-gw-9400-1er-1275-el-gr

δυστυχώς δεν το εχω αλλά είναι από τα πιο όμορφα με θετική οθόνη. από βίντεο που εχω δει,η οθόνη φαίνεται πολύ καθαρη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Casio MTG Β1000bd,Casio Grw Β1000 gravity master carbon,Casio Gsteel B100d,Huawei WATCH  4 pro black titanium,
MRG....Προσεχως

Αποσυνδεδεμένος CyanBlue

• Jr. Member
  • *
  • G Maniac
    • Προφίλ
« Απάντηση #12294 στις: Απρίλιος 12, 2024, 15:14:34 μμ »
Θεωρώ πως το "Master of G" Rangeman GW-9400 είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον "Active" που θέλει ένα ρολόι
- εργαλείο, ανθεκτικό, με ηλιακή φόρτιση, πολλές λειτουργίες (που υποθέτω πως ξέρεις αφού θα το έχεις ψάξει).
Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται πλέον κλασικό, μετά από 11 χρόνια στην (μακρόχρονη) παραγωγή.
Αν πάρεις έκδοση με την θετική οθόνη δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα εκτός αν έχεις (εγώ έχω) πρεσβυωπία
- που όμως να είναι αυξημένη. Αν και ανθεκτικό, δεν είναι για καταδύσεις μεγάλου βάθους λόγω του σένσορα
ατμοσφαιρικής πίεσης. Επίσης επειδή είναι ένα από τα μεγάλα "G" θέλει και καρπό από 17 εκ και πάνω.

Αν και λόγω της λήψης δείχνει μεγαλύτερο από ότι στην πραγματικότητα, μια φωτό στον καρπό μου (17 εκ.)

Ότι άλλο θέλεις, ρωτάς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος john123

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12295 στις: Απρίλιος 13, 2024, 12:27:17 μμ »
Θεωρώ πως το "Master of G" Rangeman GW-9400 είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον "Active" που θέλει ένα ρολόι
- εργαλείο, ανθεκτικό, με ηλιακή φόρτιση, πολλές λειτουργίες (που υποθέτω πως ξέρεις αφού θα το έχεις ψάξει).
Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται πλέον κλασικό, μετά από 11 χρόνια στην (μακρόχρονη) παραγωγή.
Αν πάρεις έκδοση με την θετική οθόνη δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα εκτός αν έχεις (εγώ έχω) πρεσβυωπία
- που όμως να είναι αυξημένη. Αν και ανθεκτικό, δεν είναι για καταδύσεις μεγάλου βάθους λόγω του σένσορα
ατμοσφαιρικής πίεσης. Επίσης επειδή είναι ένα από τα μεγάλα "G" θέλει και καρπό από 17 εκ και πάνω.

Αν και λόγω της λήψης δείχνει μεγαλύτερο από ότι στην πραγματικότητα, μια φωτό στον καρπό μου (17 εκ.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ότι άλλο θέλεις, ρωτάς.
Καλημερα ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. Τι εννοεις εκδοση με θετικη οθονη ενα δεν ειναι? Η χρηση που το θελω είναι η εξης 1) ψαροντουφεκο χωρις μπουκαλες μαξ εως 5 μετρα βαθος πάνω κατω και 2) για στρατιωτικη χρηση γενικα το θελω να παει παντου να ειναι σκυλι. Κανει η να παω αλλου? απλα και το μπατζεντ ειναι μεχρι εκει😁😂 Επισης λεω να το παρω απο εξωτερικο γτ δυστηχως δεν το βρισκω στην πρασινη εκδοση εδω. Στο θερμομετρο μετραει σωστα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ioann

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12296 στις: Απρίλιος 13, 2024, 14:54:36 μμ »
Τα πρώτα χρόνια είχε ακουστεί για το rangeman ότι οι υποδοχές στα lugs για τις μπαρέτες έσπαγαν σε υπερβολική επιβάρυνση, επειδή είναι από πλαστικό. Βρήκα και μια φωτογραφία.

Δεν ξέρω αν αυτό διορθώθηκε στα επόμενα χρόνια, οπότε το αναφέρω με επιφύλαξη. Σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα για νορμάλ χρήση, αλλά για πραγματικά σκληρή χρήση όπως το θες μπορεί να είναι πρόβλημα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
“I suppose it's like the ticking crocodile, isn't it?”
 J.M. Barrie, Peter Pan

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12297 στις: Απρίλιος 13, 2024, 15:36:53 μμ »
Τα πρώτα χρόνια είχε ακουστεί για το rangeman ότι οι υποδοχές στα lugs για τις μπαρέτες έσπαγαν σε υπερβολική επιβάρυνση, επειδή είναι από πλαστικό. Βρήκα και μια φωτογραφία.

Δεν ξέρω αν αυτό διορθώθηκε στα επόμενα χρόνια, οπότε το αναφέρω με επιφύλαξη. Σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα για νορμάλ χρήση, αλλά για πραγματικά σκληρή χρήση όπως το θες μπορεί να είναι πρόβλημα.

Το παθαίνουν αν τα φοράς σφικτά, και κάνεις κινήσεις καρπού.

Αν είναι φορεμένο χαλαρά - ενα δάκτυλο να χωράει  - δεν έχουν πρόβλημα. Και δεν έχω άποψη για πολυμερισμό του υλικού μετά από έκθεση σε ήλιο ή αλάτια κλπ. Θα ήθελα να πιστεύω πως όχι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος john123

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12298 στις: Απρίλιος 14, 2024, 13:33:06 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0