0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 22, 2020, 23:14:45 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 22, 2020, 23:12:48 μμAffirmative! British ArmyΜου αρέσει η στολή τους!MTP(Multi-Terrain Pattern) Uniform
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 22, 2020, 23:12:48 μμAffirmative! British ArmyΜου αρέσει η στολή τους!
Affirmative! British Army
Όλη η οικογένεια μαζί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δύο ερωτήσεις...Που βρίσκουμε τέτοια φίλτρα καιΣε ένα προηγούμενο του βίντεο έσβηνε τα γράμματα ( είχε βουτήξει μια μπατονετα σε ένα υγρό) τι υγρό είναι αυτό??Καταλάβατε σκέφτομαι ήδη τις μοντες που θέλω να κάνω
έχω τέτοιο υγρό στο μαγαζί για να σβήνω απο τους οφθαλμικούς φακούς κάποια γράμματα χωρίς να του κάνει ζημιά.
Γειά σας!!!Ήρθα κ εγώ!!!Είπατε κάτι; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Απρίλιος 23, 2020, 18:47:24 μμΓειά σας!!!Ήρθα κ εγώ!!!Είπατε κάτι; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο καινουργιο;δικό σου; φωτό στον καρπό please!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.