0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 20:51:01 μμΕίναι καλύτερο ποιοτικά απο τον αδερφό του το 800.Μία πολύ καλή επιλογή οικονομικού ηλιακού ρολογιού. Σε ρώτησα για την μπαταρια για να δώ αν το είχαν σε ντουλάπι ή έξω.Λογικά ήταν έξω(βιτρίνα)κ έβλεπε φως για να δείχνει High.α οκ το κατάλαβα τώρα. παντως με τα ηλιακά δεν ξέρεις πιο είναι καλύτερο, να είναι έξω.η στο κούτι του. από το κατάστημα μου είπαν ότι είναι στο κουτί του.ισως επειδη είναι οικονομικό να ήταν φρέσκια παραλαβή,ισως και να ήταν στην έκθεση. παντως είναι το πρώτο ρολοι που το πήρα με αποστολή. συνήθως τα παίρνω από το κατάστημα. αλλά για την τιμή του δεν άξιζε κάτι τέτοιο και τώρα ιδίως με τα μέτρα. οποτε μου το έστειλαν και όλα οκ. εχω περιέργεια αν το solar αντέξει με τα χρόνια.
Είναι καλύτερο ποιοτικά απο τον αδερφό του το 800.Μία πολύ καλή επιλογή οικονομικού ηλιακού ρολογιού. Σε ρώτησα για την μπαταρια για να δώ αν το είχαν σε ντουλάπι ή έξω.Λογικά ήταν έξω(βιτρίνα)κ έβλεπε φως για να δείχνει High.
Παράθεση από: filipdent στις Απρίλιος 21, 2020, 21:33:16 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 20:51:01 μμΕίναι καλύτερο ποιοτικά απο τον αδερφό του το 800.Μία πολύ καλή επιλογή οικονομικού ηλιακού ρολογιού. Σε ρώτησα για την μπαταρια για να δώ αν το είχαν σε ντουλάπι ή έξω.Λογικά ήταν έξω(βιτρίνα)κ έβλεπε φως για να δείχνει High.α οκ το κατάλαβα τώρα. παντως με τα ηλιακά δεν ξέρεις πιο είναι καλύτερο, να είναι έξω.η στο κούτι του. από το κατάστημα μου είπαν ότι είναι στο κουτί του.ισως επειδη είναι οικονομικό να ήταν φρέσκια παραλαβή,ισως και να ήταν στην έκθεση. παντως είναι το πρώτο ρολοι που το πήρα με αποστολή. συνήθως τα παίρνω από το κατάστημα. αλλά για την τιμή του δεν άξιζε κάτι τέτοιο και τώρα ιδίως με τα μέτρα. οποτε μου το έστειλαν και όλα οκ. εχω περιέργεια αν το solar αντέξει με τα χρόνια.Θεωρητικά αντέχει πάρα πολύ ..Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει?
την πέμπτη έγινε τηλεφωνική παραγγελία,σήμερα τρίτη ήρθε.
Το CASIO AE-1200 σε 2 μήνες -5''.Αντίθετα το F-91 (το fake) σε έναν μήνα +2':15''Δεν τα άλλαξα ώρα στην αλλαγή της θερινής.
Παράθεση από: criskalts στις Απρίλιος 21, 2020, 22:21:27 μμΤο CASIO AE-1200 σε 2 μήνες -5''.Αντίθετα το F-91 (το fake) σε έναν μήνα +2':15''Δεν τα άλλαξα ώρα στην αλλαγή της θερινής.Που να αλλάζεις ώρα τώρα ε?
Το ΑΕ αλλάζει με το dst εύκολα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξάμηνο είναι, θα περάσει.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 22:28:46 μμΤο ΑΕ αλλάζει με το dst εύκολα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα άλλαξα και τα δύο προ ολίγου και άρχισα νέα κορωνοχρονομέτρηση με βάση το https://time.is/el/
Παράθεση από: criskalts στις Απρίλιος 21, 2020, 22:31:05 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 22:28:46 μμΤο ΑΕ αλλάζει με το dst εύκολα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα άλλαξα και τα δύο προ ολίγου και άρχισα νέα κορωνοχρονομέτρηση με βάση το https://time.is/el/Αυτό λέει ότι το κινητό μου πάει πίσω....
Παράθεση από: criskalts στις Απρίλιος 21, 2020, 22:31:05 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 21, 2020, 22:28:46 μμΤο ΑΕ αλλάζει με το dst εύκολα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα άλλαξα και τα δύο προ ολίγου και άρχισα νέα κορωνοχρονομέτρηση με βάση το https://time.is/el/Τόσο πολύ μπροστά η μαιμού ε;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.